Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Jah hogy ez ennyire régi.
Ezeknél nem kell félni az "idő vasfogától"? Nem tud mattulni a lencse, vagy penész, vagy akármi nem jellemző náluk? Megnézni nem tudja sztem Pesten, meg ha meg is tudná, akkor se látna semmit kb, mert teljesen kezdő. 
Az 55-250 IS II és az STM között próbálok valami különbség tesztet találni, hátha valaki csinált pár képpel ilyet. Látom a közeli fókusznál azért van előnye az STMes-nek.
@(#20612) Fotonhámozó: ha a használtba belemegy, akkor már tök mindegy, hogy innen, vagy onnan rendeljük gondolom én.
Ott is ugyanez a gyári Canon használtan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezeknél nem kell félni az "idő vasfogától"? Nem tud mattulni a lencse, vagy penész, vagy akármi nem jellemző náluk? Megnézni nem tudja sztem Pesten, meg ha meg is tudná, akkor se látna semmit kb, mert teljesen kezdő.