Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
válasz
Freddy76
üzenetére
Én a 35-öst biztos kihagynám. Olyan mint az 50 1.8 II csak nincs olyan jó képe. 75-ezerért ez igen szerény. Akkor már sokkal inkább a 30-as Sigma 1.4. Fényerős, HSM motorral amitől nem szalad világgá minden 50 méteres körzetben, fényerős, anyagban is jobb bokeh is jobb és cropos vázon is közelebb áll az ekv 50-hez.
szerk: giga facepalm, hihetetlen, hogy csak Canonban tudok gondolkodni

-
Játékos
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Persze, egyértelmű, amit írsz. Szerintem egy kicsit félreértettétek a kérdést. Én nem várok olyan obit, ami 17-50 között ugyanakkorára nyitva hozza a 35-ös, meg 50-es minőségét! Csak azt írtam, hogy a 35-ös nagyon tetszett, és lehetőség szerint szeretném megközelíteni azt, de legalábbis továbblépni a 18-105-ről, amit egyébként nagyon szeretek, mert az átfogása kifejezetten praktikus.
Egy kicsit lehetne fényerősebb, meg élesebb, és akkor eszembe se jutna cserélni.
Na, majd meggondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy kicsit lehetne fényerősebb, meg élesebb, és akkor eszembe se jutna cserélni.