Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
thomasthomas
üzenetére
A Tamron 17-50 F2.8asa tűéles F4-től, és Nikonra és Canonra is elérhető, újonnan, 5év garival 95ért.Az szerintem Neked jó lenne.
Én meg lassan jutalékot kérek a Tamrontól,de minimum egy példányt Canonra, mert mióta próbáltam mindenkinek ezt reklámozom...
-
csakb
őstag
válasz
thomasthomas
üzenetére
Szia!
Szerintem nem a kabátot kellene a gombhoz venni. Használtan vagy lesz megfelelő obi, vagy nem. Szerintem előbb vedd meg a vágyott vázat kitobival, aztán majd vadászol rá telét. Nikonhoz az 55-300 talán a jobbik kit tele, az 55-200 100 mm felett rekeszelve sem az igazi. Canonhoz az 55-250 talán az ajánlott. Meg ugye ott vannak a Sigma/Tamron olcsó telék mindkét rendszerhez. Kb. ez a mozgástered.
A Canon 18-55 IS II optikailag szerintem lényegesen jobb, mint a Nikon 18-55-öse. Nem véletlenül szokták inkább a 18-105-öst ajánlani Nikonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest