Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
No, beszereztem a polár szűrőt, az obit meg a napellenzőt is, még csak a szobában tudtam a polarizáció hatását vizsgálni, de már most imádom
Elképzelhető, hogy a termékfotózásoknál tapasztalt kívülről besütő, falról visszaverődő napfényt ki fogom tudni végre teljesen szűrni, nem a Lightroommal kell bohóckodni, ami legtöbbször amennyit megold, annyit el is ront az összképen.
Hamarosan utazom el, város és tájfotózáson is fel lesz avatva a cucc, és bár se szűrőm, se napellenzőm nincs az 50/1.8-hoz, azért valami azt súgja, hogy azt se szabad itthon hagynom 
Buta kérdés: ha a polár szűrőt teljesen kitekerem (hogy a legkevesebbet szűrje), akkor mennyivel kapok sötétebb képet, mintha leszedném az obiról? Azért kérdezem, mert utazásnál állandóan le-feltenni a szűrőt szerintem borzasztó

-
TayRol
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én uv szűrőt nem vennék, felesleges. az obi védelmét a napellenző megfelelően ellátja. persze ha tengerparton vagy ilyen homokos, szeles helyen fotózol az más.

CP és ND szűrők jó dolgok, ha van rá keret és affinitás akkor hajrá.kártyából 2 kisebb mint 1 nagyobb.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nekem 1000D-m van, imádom, az IS II jó cucc,a napellenző nem árt, szűrőben nem tudok segíteni, és igen inkább 2*8 mint 1*16

szerk.: a napellenző vaterán van 1500ért
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elképzelhető, hogy a termékfotózásoknál tapasztalt kívülről besütő, falról visszaverődő napfényt ki fogom tudni végre teljesen szűrni, nem a Lightroommal kell bohóckodni, ami legtöbbször amennyit megold, annyit el is ront az összképen.
Hamarosan utazom el, város és tájfotózáson is fel lesz avatva a cucc, és bár se szűrőm, se napellenzőm nincs az 50/1.8-hoz, azért valami azt súgja, hogy azt se szabad itthon hagynom