- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
forceberg #11119 üzenetére
Mivel nem rég született a kisfiam így mostanában elég sokat fotózok izgő- mozgó kisbabát régi Tami.17-50 obival. Nincs ezzel semmi gond, AF ritkán téveszt. Késő délután, vagy este lámpafénynél tökmindegy, hogy van-e IS 17-55/2,8 Canonom vagy nincs, a bemozdultságot csak nagyon magas ISO-val tudom kiküszöbölni, hogy rövidebb legyen a záridő, ha tudom, de akkor meg ezzel számolok. Esetleg a Canon 2,8-on jobb, talán.
-
aleister
veterán
válasz
Igen, horror árakon vannak a NiCan alternatívák.
Igazad van abban, hogy pontosabb ezek autófókusza rossz fényviszonyok mellett, de szvsz ettől még nem lesznek versenyképesek á/érték viszonyban. Persze minden kereset kérdése. Ha kétszer ennyi lenne a fizetésem, nem érdekelne az aránytalanul nagy felér, és ofkorsz, hogy a legjobbat venném.
-
heno68
tag
válasz
Szia!
Én most pont ebben a cipőben járok, beltérben, vaku nélkül fotózom az izgő mozgó kisfiamat egy 17-50 f2,8 - as Tamival, de az árához képest meglepően jól teljesít... Mindössze a vc, ami kegyetlen hangos... Egy 28-105 2,8 - 4 - es sigmám volt ezelőtt, azzal és a 18-55 ös kittobival tudom összehasonlítani, de ezeket erősen felülmúlja.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Mobil flották
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest