Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cekkk
veterán
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni egy multifunkciós nyomtatót ami tud automatán scennelni és tud olyat, hogy pl az igazolványokat több oldalát is egy lapra másolja fel és elhelyezi ezt, hogy ne két lapon legyenek.
A Brother MFC-L2802DW nekem megfelne, de nem tudom, hogy tudja-e ezt? -
cekkk
veterán
Sziasztok,
A sharp ar-6023n nyomtatóhoz hol találok win.hez való drivert? A sharp oldalán van linux, mac de win nincs, én vagyok a béna vagy valóban nincs wines drivere? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Olcsón fentartható lézeres duplexes nyomtatót keresek aminek van scennere is. Láttam itt a brother típust nyár elején már vettem egy dpc-1622we típust. Azzal megvagyok elégedve. Ennek a duplexes változata jó? Tonert honnan érdemes venni, utángyártott jók ezekhez?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van egy canon mg5750-es nyomtatóm. Eddig nem volt vele gond, de most újra lett telepítve a driver és azóta iszonyat lassan nyomtat ha a chromból nyomtatok ki pdf-t.
Mi lehet ennek az oka?
Valaki találkozott már vele? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van egy canon mg5250 nyomtatóm. Ha wifi hálózaton keresztül akarok nyomtatni vele, akkor nem mindig sikerül. Elkezdi a nyomtatást, majd valamiért abba hagyja, megszakítja a hálózatot, sőt még az internet kapcsolatomat is. Így viszont elég sok lapom kárba vész és eléggé idegesítő.
Valaki találkozott már ilyen hibával?
Most ez írta ki éppen:
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest