- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Tessék egy "érdeklődő" !
-
embe
nagyúr
Jó kis androidos telefon, nekem is ilyen van. Ezen a fórumon minden okosság található hozzá. Romcsere stb. Még olyan is előfordulhat, hogy más simmel is menne.
Szerintem a legjobb ár-érték arányú telefon most a piacon. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Pepe78
őstag
Ne legyen rá példa , de gariztatásban is kiváló.
A mai szar világban is lelkes ember. Nem tudom honnan van ereje , de van .Remélem leesik mindenkinek, hogy nem kell 2-3 száz Km-ről futároztatni cuccokat ha jó árakat akarunk.
És persze a hab a tortán, hogy ha egyre többen leszünk vásárlók az MM -nél egyre jobb cuccok egyre olcsóbban lesznek elérhetőek.Alakul ez lassan úgy érzem. Érdekem nem fűződik hozzá , de úgy látom nem volt felesleges a száj tépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest