- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én téged baromira nem hallottalak ts en.. Sipit és Lorenzot hallottam csak..
Szóval az a persze nemtom lehet nem neked ment vagy nemtom.......
Én mindenesetre tuti h egész este nem hallottalak azt hittem nem beszélhetsz vmiért a mikrofonbaLorenzo nyugi, vedd be a gyógyszert, ez csak egy játék
-
BandiHUN
veterán
de gondolod ez megoldás,hogy lelépsz a warról...te is ugyanúgy megpusztultál a rambóban,mint mindenki más,még nekem lett volna okom morogni,hogy ott állok a plant mellett,és már csak azt látom,hogy elhullott mindenki...tudtommal nem volt emlitve,hogy akkor mindenki B,én legalábbis nem hallottam ilyet,nem is ment a B felé a csapat,érdekes is lett volna B-zni,amikor simán látszott,hogy B felől jön 2+B emelet,csak a plantes seggét kellett volna fedezned,ha már olyan tisztán eljutsz addig,ahogy mondtad,mert furamód mégis mindig arról szedett le valaki engem plant közben.egyébként miután elmentél,még utána is hoztunk 2 kört,és ha nem mész el,nyerhettünk volna,erről ennyit.nem tudom,miért jók ezek a sztárallűrök,mondd ki,nem vagyunk elég jók neked és kész.én ennek ellenére élveztem,nem is ment rosszul,és nyerhető is lett volna....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest