Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én téged baromira nem hallottalak ts en.. Sipit és Lorenzot hallottam csak..
Szóval az a persze nemtom lehet nem neked ment vagy nemtom.......
Én mindenesetre tuti h egész este nem hallottalak azt hittem nem beszélhetsz vmiért a mikrofonba
Lorenzo nyugi, vedd be a gyógyszert, ez csak egy játék

-
BandiHUN
veterán
de gondolod ez megoldás,hogy lelépsz a warról...te is ugyanúgy megpusztultál a rambóban,mint mindenki más,még nekem lett volna okom morogni,hogy ott állok a plant mellett,és már csak azt látom,hogy elhullott mindenki...tudtommal nem volt emlitve,hogy akkor mindenki B,én legalábbis nem hallottam ilyet,nem is ment a B felé a csapat,érdekes is lett volna B-zni,amikor simán látszott,hogy B felől jön 2+B emelet,csak a plantes seggét kellett volna fedezned,ha már olyan tisztán eljutsz addig,ahogy mondtad,mert furamód mégis mindig arról szedett le valaki engem plant közben.egyébként miután elmentél,még utána is hoztunk 2 kört,és ha nem mész el,nyerhettünk volna,erről ennyit.nem tudom,miért jók ezek a sztárallűrök,mondd ki,nem vagyunk elég jók neked és kész.én ennek ellenére élveztem,nem is ment rosszul,és nyerhető is lett volna....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest