- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4185 üzenetére
van fű,van füst,stb,azokat a részeket kiszedtem,amik ilyet csinálnak...tulképp a fő része az a dolognak,hogy sm3-ból sm2-ben megjelenitésre teszi át a dolgot.nomeg butulnak a textúrák sok mindenen,kikapcsolja a töltényhüvely megjelenitést,a hullákat....talán még a hullakikapcsolás egyébként nem ártana senkinek sem,mert ugye voltak már párszor hullában bújkáló egyének warokon,ami elvileg tilos is.egyébként meg kifejezetten Balinak kerestem az alapot,amiből faragtam az"elfogadott" változatot,hogy tudjon ő is normálisan játszani.meghát tulképp amit a pb és a game-violations megenged,azt szabad...mondjam azt,hogy amiből indultam,az pl.nem jelenitett meg füvet és más rombolható tereptárgyat 4-5méteren túl?és nem zavarta a pb-t,pedig ezzel simán nem okozna gondot lelőni a messzebbi bújkáló ellent...csipáról ne is beszéljünk.egyébként meg úgyis a klánok 99%-a configol,ha másért nem is,akkor ezért,hogy magasabb fps-e legyen,mert ez a játék ilyen tetű módon lett megirva,és ilyen tetű módon nem törődtek vele,,hogy letiltsanak a grafika butitásánál sokkal durvább dolgokat,az aimról és társairól nem is beszélve...én nem fogom használni,ne izgulj,de egyébként kipróbálhatja bárki,ha valami olyat lát,még alakitok rajta legfeljebb,jelenleg nem nagyobb csalás,mint az,aki fullextrás géppel hangtalanul fut,stb.ja,furamód megy a beállitott 250fps korlát ellenére a gém 300 felé is,no,ezt még én sem tudom,mitől lehet...
-
válasz
Gondolom, a VGA-t terhelő dolgokat leveszi a képről.
Ami kb. annyit jelenthet, hogy megmarad az ember, a falak, azt kész... -
Balinov
titán
válasz
hat,remelem hogy nem. esetemben nem mindegy, hogy ki lehet csikarni az X1200-bol egy stabil 30-40-50FPS-t 800*600ba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged