- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
úgy néz ki csak akkor pingelek be 999-re egy pillanatra, ha játék közben fent vagyok TS-en
-
athomi
veterán
Nem szoktam ilyen késő játszani, de most jó kis dara volt az ISC szerveren.
Ovecs, a végén nem igazán működött a TS-ed, azt is alig hallottam hogy elköszöntél. Viszont köszönés után úgy leléptél nem is tudtam reagálni, de lehet köszöntél már előtte is csak azt nem lehetett hallani.
-
athomi
veterán
-
-
athomi
veterán
booz, az avataros topikot linkeld már be nekem
tud vki innen avatart készíteni?
-
athomi
veterán
de szeretnék egy CS-s CD key-t, kellen vmi új kihívás illetve egy régi-új, mivel régen CS-ztem
-
athomi
veterán
Nem azt ígérték, hogy az 1.6-os patch-el majd színezhetjük a nevünket?
-
-
athomi
veterán
Szeretném ha mindenki állást foglalna a kérdésben:
Maradhat-e korlátlan számú csipás vagy korlátozzuk le?Nekem baromira nem tetszik, hogy vannak mapok (Bloc, Creek, ...), ahol a csipások miatt nem lehet játszani...
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Vki nem tudja hogy áll az FGC?
-
athomi
veterán
Kockaszerver ma már felteszi a patch-et, remélem a többi szolgáltató sem tököl vele.
-
athomi
veterán
Míg azon a low mapon voltunk és nyertek addig kusiban voltak. Én elég trutyi is voltam rajta, sajna utálom azt a mapot (és mellette még egy-két másikat).
Aztán átmentünk Crossfire-re és szétszedtük őket. A 15. kör környékén már tették a megjegyzéseket. Elsőként megkaptam a kick-et, mert azon kívül hogy WH-zok, még feleselek is.
Amúgy 40/0 lett az eredmény állításuk szerint.Imádom az ilyen csapatokat, míg nyerésre állnak addig minden rendben, de ha már elkenik a szájukat akkor mindenki csaló.
-
athomi
veterán
Elvileg holnapra az egyik szolgáltató már átlöki a szervereiket 1.6-osra!
FGC-vel, Obinettel mi van? -
athomi
veterán
válasz
Balinov #2335 üzenetére
Beállításfüggő, nagyfelbontásban, magas grafikai részletesség mellett van haszna, bár a játékok közt vannak szórások. Tehát van ahol az előnye érezhető van ahol hangyafingnyi.
1280x1024-es felbontásig kevésbé magas részletek mellett nem sok előnye az 512Mb-os verziónak. A jövőben megjelenő játékoknál nem tudom mennyi előnye származhat a fél gigás verziónak.Nv más tészta, egy hardware bug súlytja a termékeket. Szigorúan 512Mb (vagy felette) videókártyát szabad csak venni. Egy ideig etették a népet, hogy driverrel majd ki kijavítják a hibát, de ez nem történt meg (mert nem is lehet).
Szóval azt mondom, ha kicsi a difi a HD3850 256-os és az 512-es verzió ára között, akkor mindenféleképpen érdemes az 512Mb-osat venni, de ez nem szükségszerű.
szerk.: fas**mat
-
athomi
veterán
Leírhatnád a jelenlegi tápod pontos típusát. Amúgy egy FSP 350PNF simán elviszi a konfigodat. Aktív PFC meg inkább hátrány, mint előny.
az én gépemet pár héttel ezelőttig egy FSP-350HLC aktív PFC táp hajtotta, de lecseréltem egy FSP-350PNF passzív PFC tápra. A régi tápom kisebb hatásfokkal bírt, a 12V-os ágain pedig csak 10A és 15A-t volt képes leadni. A 350PNF ezzel szemben 16A és 18A-re képes.
gyerpi: Péntek van, biztosat nem tudok mondani. Ha este is olyan trutyi lesz az idő mint most, akkor maradok itthon a seggemen.
-
athomi
veterán
Tudja, de egy szót nem mer írni...meg van fenyítve!
kiflee: Nekem egy szót nem mer írni. Lejáratni próbál hazugságokkal, csak még nem jött rá, hogy nem vagyunk már kisfiúk, hogy higyjünk a mesékben.
-
athomi
veterán
Úgy tűnik vmit elbasztak a sebzés vagy a fegyverszórás körül, olyan mint ha félúton lenne a sima és a HC mod között a játékmód. Ha ez igaz én lehet abbahagyom.
-
athomi
veterán
A killhouse baromi gyenge egy map lett. Egy nagy fedett egyterű kiképzőházból áll az egész pálya. Max. FFA-ra jó.
Thrawn: bann
-
athomi
veterán
Akkor azt hiszem a mai warból semmi sem lesz amit beszéltünk.
Ha ma úgy sem játszunk cod4-el, akkor le sem törlöm a patch-et. -
athomi
veterán
válasz
gyikegybuzi #2199 üzenetére
Ha nem a tömény féltékenység szólna belőled még komolyan is vennélek.
megj.: egyik sem én vagyok
-
athomi
veterán
válasz
gyikegybuzi #2196 üzenetére
Nincs motorom és nem is vagyok motoros, ráadásul semmilyen kiállításra nem járok.
-
athomi
veterán
válasz
gyikegybuzi #2193 üzenetére
Még azt is kidumálja hogyan és hányszor...ja nem, semmi.
Amúgy én írtam msn-en délelőtt, annyit írhattál volna hogy nem andrás vagyok, hanem a felesége.
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #2162 üzenetére
Sajna a router miatt nem tudtok becsatlakozni hozzám. Én is csak azért tudok bratyómhoz felcsatlakozni, mert egy router-ről megyünk, így olyan mint ha lan-ba lennénk.
1Mbit-es net amúgy sem több partner kielégítésére szolgál.Amúgy ha vkinek gyors a nete, az létrehozhatna egy szervert.
-
athomi
veterán
Lehet felteszem magamhoz és bátyámhoz, létrehozok egy szervert a gépéről és meg tudom lesni a mapokat.
-
athomi
veterán
A friss Catalyst-tok ált. hónap közepén jönnek, ráadásul nem várok semmi komolyat tőle, mert a 8.5-ös elég jól sikerült, van olyan játék ahol 30% teljesítménynövekedést is produkál a HD38XX szériánál.
1.6-os patch meg vmikor a napokban. Az is lehet, hogy holnap csak a hivatalon infókat kapjuk meg a patch-ről.Boci_83: A legnagyobb gond, hogy nem szeretik a pam modos szerókat, az embereknek szükségük van a perk-jeire, pedig sztem nélkülük sokkal élvezetesebb a játék.
Összeraktam az általam legutáltabb kombót: 3xfrag, Jaggernaut, hangtalan futás.gyerpi: Expertvision-t nem szeressük, olcsó alakatrészek és még azt is szeretik lespórolni= olcsón kínált videókártya gyengébb minőséggel.
-
athomi
veterán
Ha vki VGA-t akar venni ne habozzon, ennyiért már ajándék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5 5500u/16GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest