- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, multkor beszelgettunk kocsirol, Punto II-rol. 1,2 ELX punto,93k merfolddel, 2001-es, elegge megkimelt allapotban. 1500€ milyen ar erte? otthon milyen aron mennek a hasonlok?
-
Balinov
titán
hat, multkor forgokanape volt,mert annyit ittunk Gyiku haverjaeknal, hogy ugy teleportaltam haza es forgott masnap reggel a kanape, ahogy ultem rajta kvt szurcsolve.
Focus 1,4 es Fiat Punto II kozott vacilalunk, de valszeg Punto lesz belole, kevesebb ra a biztositas, sulyado,stb. Kollegam arul egy 2001-es fekete 5ajtos 1,2 ELX-et, azt hiszem arra nevezunk be. nincs kedvem idegenyelven alkudozni,meg attol felni,hogy basznak at.
-
Balinov
titán
Hatja...kopipeszt rulez!
zsuga meg nincs meg, rohadjanak meg. Annyit tudtunk kideriteni a bolttal mult heten, hogy Asus megkapta, de mivel nem en, szucs balazs kuldtem hozzajuk, hanem a bolt, igy alacsony prioritassal kezeltek az ugyet. Ha en kuldtem volna el hozzajuk diretke, akkor 2 heten belul kotelesek megvizsgalni, stb. A rojeh, hogy a members.asus.com-on beregisztraltam a kartyat, ott meg a warranty conditions-nal a VGA kartyak fejezetben az van, ha gond van, vidd vissza a boltba...het vegen kell ujbol telefonalnom, addigra remelhetoleg kideritik,hogy raknak-e ra uj hutest, vagy szar a kartya. Utobbinal azonnal kapok cseret a boltba.
Roviden szolva cumicecilin, meg szerencse, hogy van kolcsonbe egy 86GTS...
-
Balinov
titán
booz, forgalmaztok ti Toshiba PDA-kat?
-
Balinov
titán
Csatlakozom, Boldog Szulinapot!
Hihetetlen, itt mindig van egy jeles napja valakinek!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6836 üzenetére
The Godfather III-at rolad fogjak mintazni, remelem jobb lesz,mint a 2,mert az egy kalap szar
-
Balinov
titán
Gyogyreggelt mindenkinek! Szarult telt ez a 4 napos Husveti munkaszunet, vasarnap ota beteg vagyok, raadasul vasarnap este egyszercsak lekapcsolt a desktop gep mohaa-zas kozepette. Nezem mi a helyzet, mi a szar tortent erre kisult, hogy az asus 70-esen megallt a gyari hutes ventije es automatikusan lekapcsol emiatt a gep. Sanszos ,hogy penteknel elobb nem tudom visszavinni, remelem cserelik, nem szervizeskednek. Aldom a szerencsemet, hogy a zsugat nem netrol rendeltem, hanem helyben vettem.
-
Balinov
titán
reszemrol benne vagyok.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6764 üzenetére
en elotte nem nagyon, csak 1-2 kv meg meg 1-2 napig cig...kezd ki is lenni a gyomrom,rohadjon meg a vilag
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6762 üzenetére
hm....ugy terveztem este nem eszek ma semmit, de mar majdnem reggel van...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6760 üzenetére
kis repaskalacsert?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6752 üzenetére
csakazertse
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
de hulyek vagytok, hogy hagyjatok magatokat kirabolnyi
-
Balinov
titán
mit csinalsz, mit mozogsz? futas, seta, kertasas?
nekem is kell valami mozgas, mert ugynezki, keves kajaval, stresszes eletmoddal a 120-rol ez a 102-103 a max, amit ki tudok hozni. Van meg masfel csik cigim, aztat elszivom, aztan en is leszokok a cigirol,mint Vera remelhetoleg. Kene valamit csinalni, csak nincs kedvem most 400€-t leszurkolni egy gym-be eves tagasagert..lehet futunk egyet a folyoparton estenkent.
-
Balinov
titán
Juteszembe Ovecs, parod osztondijaval miujsag? Jottok iden?
-
Balinov
titán
Juteszembe Ovecs, parod osztondijaval miujsag? Jottok iden?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6577 üzenetére
vista? rendszergazdakent futtatni? Hangeroszabalyzoban megnezni, hogy nincs-e nemitva a Fraps,mint alkalmazas?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6564 üzenetére
xfajornek van videorogzito modja.
de a fraps tud elvileg hangot is. probaltad mindket beallitast a megfelelo fulon?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6559 üzenetére
teisbammeg?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6547 üzenetére
me', hisz ez csak a csaladipotlek
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6507 üzenetére
jaja,haza,de vasarnap mar tul is voltunk a muteten, mar tegnap sokkal jobban volt, folyamatosan erosodik, halistennek.
-
Balinov
titán
savaztok, marha szar hideg van itt gyorben..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6493 üzenetére
van egy ket szaki, aki hitelkozvetitessel foglalkozik maganzokent, ok talan tudjak hogy merre erdemes keresni. nem tobbmisi lakashitelre gondoltam..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6491 üzenetére
ilyen embert nem ismerek sajnos, plane feletek, de van itt a ph-n egy lakashiteles topik, ott kerdezz, hatha tudnak valami okosat tanacsolni.
-
Balinov
titán
Ovecs, ez a legolcsobb, amit idaig talaltam a M$ egeredre.. meg igy is szvsz lenne vagy €80 mire a dhl/ups kihozza.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6454 üzenetére
volt kolcsonbe egy kistv nalunk, probaltam szobaantennaval, de a vasbeton learnyekolt,mint allat. Tv-re elo se fizettunk, majdnem annyi,mint a net..meg kombos csomagban is.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6452 üzenetére
me? nincs egyebkent, minek? ugyis csak a P2P boltban letoltott filmeket,sorozatokat nezem. ha meccset nezek,meg ott a net,szinte semmirol nem tudok lemaradni.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6448 üzenetére
kozbe megneztem wikipedian, csak kompozit,komponens es talan scart videokimenete van...igy nem tudom rakotni a monitorra...tv-t meg ezert nem veszek, igy WII-rol ennyit...
-
Balinov
titán
Van valakinek WII-je? Erdekelne, hogy milyen jo kis sportjatekok vannak ra? Pl. tenisz, golf..
Nameg az,hogy milyen vga kimenete van egy WII-nek? Dsub,DVI?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Androidos tablet topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autóhifi
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest