- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-04-28 15:45 Téma összefoglaló
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
-
törölt tag
-
Riccsiz_h
aktív tag
-
törölt tag
-
echterion
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
-
syIex
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
-
omfgk
veterán
Az FTW csak nevében FTW.
Egyébként XC3 hűtés.Míg a Strix vagy a TUF 3060 Ti megkapta a 3070-es hűtését (sőt a Strix-nél a 3090-esen is ez van) addig az Evga ezen már spórolt.
Illetve aki nagyon megtépné a szájukat a kártyáknak az jobb ha tudja ,hogy a TUF-on elspórolták a második 8 pin-es csatit. Szóval 215W a vége.
De minden ár kérdése. Meg egyéni preferencia ,hogy mi a hangos vagy forró és mi nem.
-
nyul105
senior tag
szerintem a 12gb túlárazott még, egyelőre a 10gb jobb.
a 12gb majdnem annyiba kerül, mint a 3080ti.
többiek:
bocs, ha sok itt az off, ennek részese vagyok én is.
envagyok: szerintem pont, hogy az aprós árak rendeződnek, nagyrészt kisker ár alatr vannak, vagy az “elkapott egy egy akció” árban.
példa: 3080ak 500k a legjobb, aprón 460-500k.szerk. 12gb: igen, az akkor félúton van a 3080 10gb és a 3080ti között, akkor rendeződik, de nem jobb annyival a 10gbnél.
-
Kami11
őstag
Nekem meg a másodikból.

cyberwarfare: Én már többször vásároltam tőlük, ráadásul a hiány idején, a fiam és az én kártyám is tőlük van, a kialakult helyzethez képest, náluk volt azokban az időkben a legjobb deal, korrektek voltak és segítőkészek, nekem idáig jó tapasztalatom van a cégről. Ezért is olvastam megdöbbenve a story-t, kíváncsi leszek mi lesz a vége?
-
Kami11
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
kissdani
senior tag
-
echterion
nagyúr
-
kissdani
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- EAFC 26
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelszókezelők
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Aranylemezre került a Forza Horizon 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 512GB
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Odyssey G5 C27G55TQBU Ívelt 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asus TUF 3080 nagyon kényelmesen elfér benne, még vertikálisan is

nexwo