- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
válasz
echterion #11099 üzenetére
Azt érdemes beállítani, hogy akkor is használja az nvidia gpu-t? Ha igen, hol tudom ezt beállítani?
GPU-Z-ben ezt látom:
Igazából játék miatt kérdezem.. Valami szerintem nem oké mert GTA 5-ben nagyon ingadozik az fps és átlagosan 40 körül van csak (high-very high-on).. Ha normal-ra állítok mindent akkor sem megy nagyon feljebb..
-
adrian94
őstag
Sziasztok. Van egy laptopom amiben GTX 3050TI videókártya van. Tudnátok segíteni abban, hogy az nvidia vezérlőpultban miért csak ennyi beállítás lehetőségem van? Néztem videókat és másnak sokkal több beállítási lehetősége volt..
Illetve utána néztem és volt egy [módszer] de nem segített sajnos..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged