Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldb
tag
válasz
South Velen #8589 üzenetére
Már én is küzdöttem az ügyfélszolgálattal, mint utóbb kiderült, mind hiába, ugyanis egyszer sikerült egy érzésem szerint talpraesett embertől infót kapni, aki elmagyarázta, hogy az EDS azonosító, az az Emag belső szervízrendszeréhez tartozik, valójában az ő rendszerükben szerepel a helyes termékazonosító, de azt nem fogom látni a garancialevelen, sőt a számla alapján tudnak garanciáztatni minden általuk értékesített terméket (mert az adatbázisban a számlaszám mint kulcs szerepelhet vagy mi a fene, és abból rögtön a többi (garis)
adatbázisbantáblában is megtalálják, hogy adott számlához milyen termékek tartoznak...) Mindenki döntse el, hogy ez az elképzelés megnyugvást jelent-e számára, nekem teljesen logikusnak tűnt. Ha belegondoltok, személyes átvételnél általában úgy búcsúznak el, hogy tessék itt a számla, mellyel a garancia is intézhető a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest