- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vektast
aktív tag
Pár napja még csak 80db eladó RTX 3070es volt HA-n ma már 260 találatot hoz a kereső!
-
|nsane
tag
Tavaly novemberben több db. HP Nvidia RTX A4000-et vettem korrekt áron Szlovákiában, igazából mind megrendeltem ami volt raktáron, 2 napon belül meg is kaptam! 1 db-ot meghagytam magamnak melóra, másikat a kollégám vette meg szintén melóra és a többit felszippantották a bányászok!
Úgyhogy érdemes Szlovákiában körülnézni!
Kb. márciusban lesz pár darab, ha újra elérhető lesz akkor jelentkezem!
-
warcat
veterán
válasz
Rabbitf_24 #8795 üzenetére
Nagy igények vannak itt kérem a potom 450 euróért amennyire beárazzák a boltok
-
warcat
veterán
A new hope
NVIDIA GeForce RTX 3050 is not good for Ethereum mining
de közben nyomtak egy jó kis áremelést a FE modellekre nvidiánál
jó így ez a kettős.
-
echterion
nagyúr
Még jó, hogy csökkenni fognak az árak.
Valaki szóljon az Nv-nak, hogy rossz irányba tekerték a cuccot.Jut eszembe, nem láttam még ide beírva, hogy csinált az evga egy magyar webáruházat is.
-
-
-
Notebooksbilliger-hez valaki küldött már vissza VGA-t (vagy bármi mást) garanciáztatni? Hogyan zajlik a dolog, tudnátok segíteni?
-
k0valik
csendes tag
Megtaláltam a problémát a rendelés közben. Magyarországra szállítás esetén kötelező egy VAT numbert megadni, amihez ugye egy vállalkozás kell. Tehát gyakorlatban szállítanak, csak ezzel a kitétellel.
Tehát maradna a csomagküldős, amiből Mailboxde-t és Logoix-et . Azonban olvastam már itt csoportban, hogy nem szállítanak csomagküldőre notebooksbilliger-nél.Egyébként a topik leírásba lehet érdemes lenne belerakni a Discord notification botokat is, Stockdrops és GPUDrops channeleknél van európai opció, elég egyszerű is használni, és szerintem kézenfekvőbb is mint a saját, chrome-os megoldás Distill-el, mivel fut helyetted bármikor, csak telefonra kell leszedni egy Discord appot és 2 perc alatt megvan.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
k0valik #8761 üzenetére
Szia,
Most már az alternate.at is szállít magyarba, Szerintem még senki nem rendelt közvetlen idehaza onnan, csak csomagküldővel (amit néha megtagadtak.)
De mivel írja a honlap: [link] és ez egy nagy hivatalos bolt, nyugodtan rendelj Mo-ba, és átírom az összefoglalót. (Legalább látjuk hogy számolja az áfát és a szállítási költséget)
-
k0valik
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata notebooksbilliger.de rendeléssel kapcsolatban?
Sajnos nem sok információt találtam róla, viszont a topik leírásban látom, hogy át van húzva. Ennek ellenére a szállítási lehetőségeiknél írják, hogy EU-n belül Magyarhonba is szállítanak, 29 eurós felárral, ami nekem bőven belefér.
Valamit benézek, ami miatt nem ajánlott már onnan rendelni?
Sokkal olcsóbb minden ott mint itthon.
Köszi előre is! -
nexwo
Topikgazda
Itthon olcsóbb mint külföldön: [link]
PNY Nvidia RTX A2000 - 379 900 FtA legjobb bányász kártya.
-
Andor22
aktív tag
Egyre több drop van casekingen is rég nem látott suprim x 3080
-
válasz
DeathAdder #8743 üzenetére
Persze, csak ha visszamenne 2-3 nap és eltűnik az összes, vagy egyből elkezdik a hirdetők emelni az árakat
És ugye nagyon nagy árzuhanás sem lesz függetlenül attól, hogy ETH nincs most a csúcson, mert NV elintézte az új kártyák (3080 12GB és 3090TI) MSRP árával, hogy a korábbi kártyák ára még használtan is magasan maradjon.
Szóval az ilyen 350-380K-s 3080-ak használtan lesznek max, fél 1 éven belül ha nem lesz ETH helyett valami. -
Mr.Csizmás
titán
cz felületen még több van, 15 a forintszorzó kerekítve.
-
DeathAdder
veterán
Meg egy teljes oldalnyi kiemelt hirdetés...mindenki szabadulna a bányász szarjától, elég volt hozzá hogy az eth egy kicsit beessen. Mi lesz itt még tavasszal?
Nincs egy hónapja hogy használt 3090ért 1,05m-et ajánlottam, ami olyan szinten pofátlan volt, hogy többen válaszra sem méltattak, valaki még mindig hirdeti azóta már lényegesen olcsóbban mint amennyit 3 hete ajánlottam neki, de nem adta oda -
omfgk
veterán
válasz
kissdani #8738 üzenetére
kérdés hogy megéri-e.
Igen, Szegedről azért ne induljon el senki.
Osztrák határ közelében meg lehet próbálni az osztrák alzától ugyanígy.
És az az előnye meg van ,hogy az ottani áfát fizeti az ember. És nekünk magyaroknak igazából mindegy ,hogy kinek az áfáját fizetjük, az a lényeg ,hogy ne a sajátunkat kelljen... -
omfgk
veterán
válasz
kissdani #8735 üzenetére
Ilyet találtam.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal
---
Gondolom mivel van egy ilyen kétoldalú megállapodás, így nem is ellenőrzik. -
omfgk
veterán
291k.------
Most azért az aprón már lehet látni egy nagyobb árcsökkenést. 3090-esek 900k körül.
Csákányozó 3080-asok 700k körül.
non-LHR 3070-esek 500k alatt. -
omfgk
veterán
Már az alzákat is töltögetik.
Persze nem a magyart...
De a hanyatló szomszédunknál van ilyen is.https://www.alza.sk/EN/evga-geforce-rtx-3080-ftw3-ultra-lhr-d6640448.htm?o=3
550k és adnak egy tápot mellé. Alzaboxba a határ közelébe meg lehet rendelni.
Evga felé beregisztrálja az ember és sosem kell a szlovák alza bármihez is. -
warcat
veterán
Mindfactory emberesen fel lett töltve kártyákkal (57 féle, rég volt ilyen) de az áruk maradt a szokásos.
-
nexwo
Topikgazda
Egyébként ha valaki olcsón hozzá tudna jutni egy XC-s EVGA kártyához (3080/3090) az jól jár, mert 50e Ft-bol vesz rá egy AIO hűtést és hirtelen a legjobb kártya lesz (A garancia nem ugrik).
-
warcat
veterán
Már csak a 3050-ben lehet reménykedni budget kategóriában
-
omfgk
veterán
Csak nézd meg ,hogy a notify queue-k mennyit is mozdultak a mai napon.
3070Ti FTW - EU. 20 perc.
3070Ti FTW - US. 25 nap.Ezek alapján szerinted mennyire szarják le Európát?
Még a step up szabályokat se frissítették a honlapon.
---Majd amikor egy ember megnézi a step up-ot akkor kiderül ,hogy mi van.
-
warcat
veterán
Evgánál ennyire nem foglalkoznak EU-val, hogy még mindig lehet 3090 Step-Up-ot kérni?
Most regeltem a 3060-at és az új szabályok szerint nem lehetne 3090-et kérni, de lehetett, és be is fogadta a rendszer a kérelmet.
Ez ilyen "kérjed csak, úgyse kapsz te világ barma haha" - dolog náluk? -
Tomassy00
senior tag
Annyi kártya van már a használt piacon hirdetve hogy dunát lehetne rekeszti velük, de ilyen árakért nyilván nem mennek annyira az eladások... Reméljük még az idén eljő a kánaán a gémerek számára, és minden gémer tud majd venni olcsó 3080ti -t , meg mellé egy 3060ti -t vészhelyzetre
-
warcat
veterán
-
kissdani
senior tag
Itthoni árkhoz képest egy két jó deal: Aorus 3070 465k. Gigabyte 370 Ti 498k.
-
warcat
veterán
Msi RTX 3070 GAMING TRIO PLUS 8G LHR ~995€ német címre bő egy hetes szállítással
-
nexwo
Topikgazda
válasz
DeathAdder #8706 üzenetére
Bezzeg a 15e ftos 3080-at nem írtad ki, csak megvetted
-
nexwo
Topikgazda
edigital - [link] - ROG-STRIX-RTX3060TI-O8G-V2-Gaming
380e Ft - Vigyázat! Az egyik képen sima 3060-van és gyanúsan olcsó az Mo árakhoz képest. -
warcat
veterán
8GB Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti VISION OC 997,91€
'olcsó' 3070 Ti mindfactorynál
Szerk.: el is tűnt, nem figyelem pedig, lehet véletlen épp elkaptam, utókornak:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest