Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Üdv!
Mivel a gép multimédiára, letöltésre, internetezésre lenne szánva szerintem bőven elég lenne neked az Atomos rendszer egy ION1/ ION2 GPU-val. Én a helyedben magam raknám össze a konfigot, ZOTAC MAG-ot biztosan nem vennék. Mivel letöltésre is használod majd- gondolom fontos lehet az archiválás is, ezekbe a cuccokban nincs DVD író, ami egy HTPC gépnél elengedhetetlen legalábbis szerintem.
Multimédia oldalról megközelítve a dolgot az NVIDIA ION megoldásai a legjobbak, más alternatívát - amennyiben az alacsony fogyasztás is valamennyire fontos (bár az ár/érték arány lehet nagyon is kérdéses
) nem igen tudok elképzelni... Egy XBMC Dherma-val ami a DXVA2-őt is támogatja nem lesz gondod a nagyfelbontású filmekkel sem. Egy profibb távirányító, esetleg kisméretű vezetéknélküli billentyűzet csak fokozza az élményt.
Egy SSD-vel megtámogatva, valamint egy nagyobb HDD-vel (a letöltéseknek) megspékelve valóban egy klassz kis géped lehetne
Persze biztos vannak akik másképp látják, én a saját tapasztalatomból indultam ki, tehát mondhatni elfogult is lehetek az egyik irányban
Mondjuk a kényszerűség vitt rá, de útólag nem bántam meg semmit 
A saját koncepcióm képekben pedig itt található.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba notebook topic
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Tesla topik
- Konteó topic
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) nem igen tudok elképzelni... Egy XBMC Dherma-val ami a DXVA2-őt is támogatja nem lesz gondod a nagyfelbontású filmekkel sem. Egy profibb távirányító, esetleg kisméretű vezetéknélküli billentyűzet csak fokozza az élményt.
Egy SSD-vel megtámogatva, valamint egy nagyobb HDD-vel (a letöltéseknek) megspékelve valóban egy klassz kis géped lehetne
Mondjuk a kényszerűség vitt rá, de útólag nem bántam meg semmit