Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Fontolgatom egy letoltős/netezős filmezös kisgépecske beszerzését. A fogyasztás nem nagyon számít, az egyedi ház mellé egyedi hűtés se jelent gondot, így a teljesítmény és az ár a sarkalatos pont. A gép 24/7 menne, míg el nem avul. Legkomolyabb igénybevételnek a fullHD filmeket jelölném meg, Win7 és letöltés mellett.
Láttam, hoyg már vannak Pentium és Celeron procival szerelt IONITX-ek is, valamint nézegettem a zotac nettopokat. Itt találtam AMDset is, ami kifejezetten tetszik, de erről még kevesebbet tudok, mint az ION-ról magáról...

Sajnos nekem is itt cseng a fülemben a "több jobb" elv, ami ellen nehéz harcolni megfelelő tudás híján. Simán megvenném 300$-ért a 1.3 GHz-es SU4100-al szerelt ION1-es nettopot, és valszeg a teljesítményével nem is lenne gondom, de könnyen lehet, hogy a 240$-os ATI/AMD-vel szerelt gép is elég lenne.
Ezért kérem segítségeteket, hogy lámpásim legyetek az adatok sűrű, fekete ködében.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- ASUS H97-PLUS + Intel Core i7-4790 + HyperX Savage 16GB RAM
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest