Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
tag
Erősen gondolkodom, hogy lecseréljem a 2080s-t majd egy 3080-ra. Kivárom az itthoni árakat, és meglássuk. A mostanit talán el tudom passzolni 130-150 magasságán majd, így már elég rentábilis lenne a dolog.
A mostani 700-as tápom szerintetek elbírná a 3080-at?
-
VoltanIgor
tag
válasz KRoy19 #31832 üzenetére
Nem tudni, ez a Ventus sem teszi idle módba a ventiket terhelés nélkül?
Nekem is ez a modell igen szimpi, főleg, hogy húzni nem szoktam a kártyákat - most 1080p-n vagyok, jövőre tervezek egy 1440-es váltást, de ezeket már oda se nagyon kell húzni - az rgb-től meg a hideg kiráz, inkább azért fizetnék, hogy NE legyen Viszont azt szeretem a mostani 2080s Gaming X-ben, hogy nem pörget feleslegesen. -
VoltanIgor
tag
Februárban vettem 3080-at, akkor még feljebb voltak az árak, viszont így sokkal jobb áron is tudtam eladni az akkori 2080s -emet, szóval összesen 250-be fájt az új kártya.
Kíváncsi leszek, mennyi kraftot tud majd rálicitálni a 4080. A terv az, hogy majd jövő év nyara környékén benevezek egy 4080-ra, és elpasszolom a mostani 3080-at. Sajnos az viszont esélyes, hogy a gép többi részét is cserélni kell majd akkor.
-
VoltanIgor
tag
válasz Devid_81 #38639 üzenetére
"Masik verzio, amin mar regota gondolkodom, hogy veszek ujra FHD monitort es pont lesz@rom onnan az egeszet. "
Ez egyébként nem teljesen hülyeség. Én is megtartottam a ful hd monitort ilyen esetekre.
Nyilván kicsit szopó lesz visszaszokni 1440p-ről, de az is csak 1-2 hétig tart. Azért reméljük, hogy nem lesz erre szükség. -
VoltanIgor
tag
válasz DeathAdder #38643 üzenetére
MÉG nincs
-
VoltanIgor
tag
válasz Alogonomus #38923 üzenetére
LOL bazz Ez vicc
-
VoltanIgor
tag
Talán nem lesz annyira rossz a 4080 16g sem, nagyon kíváncsi leszek rá. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem remeg az ujjam a ravaszon a 4090-el kapcsolatban, mert ott van a rohadék consumer whore hüllőagy, de istenigazából tényleg nincs rá még szükségem.
- 1440p-ben játszok
- Abszolút megelégszem 60-80 FPS-sel, kizárólag single player cuccokat tolok
- Erre a célra egyelőre tökéletes a 3080 TUF-omUgyanakkor
-Szeretek fölélőni a system req-nak mindig, és nem érdekel, ha az adott proci nem hajtja ki teljesen a GPU-t, nincs is rá szükségem, kényelmi szempont, hogy bármi is jön, a stabil 60-80 megvan, és nyugodt vagyok
-Alighanem cserélni is kellene még pár dolgot, szerintem a 700-as tápom nem szeretné a 4090-est, még akkor sem, ha amúgy masszívan alulhajtanám
-Nameg minderre nagyon nem fűlik a fogam misi környékén dobni, bármennyire is csábít.3080-amat februárban vettem, sok még a gari, kivárok. Jövőre lehet, hogy becélzok egy 4080 16-ost, annyira nem lehet az sem rossz, összehasonlítva a 4090-el. Nagyon kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
tag
válasz evitiguF #39216 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Egy dolog érdekel, hogy az adott felbontáson - jelenleg 1440p - meglegyen a szinte kompromisszummentes 60-75 FPS. Ha ez nincs, akkor váltok. Jelenleg 3080-as van, és majd tervezem jövőre a fejlesztést. Őszintén szólva nemigen akarok full gépet venni, jelenleg egy i7 9700k van, ami tudom, hogy sokat benne hagyna az új generációban (akár 4080, akár 4090), de leszarom, mert a célszámokat mindenképpen hozni fogja, jóóó sokáig. Az, hogy egyébként tudna 250 Fps-t is, de a proci miatt csak 120 megy, hát azt pont nagy ívben, telibe.
-
VoltanIgor
tag
Itt egy jó példa, ami mutat valamit, Witcher 3 next gen patch.
[link]Nehéz egy videó alapján megmutatni, játék közben kell látni, hogy átjöjjön igazán, de itt is látszik, főleg a víz környéki jeleneteknél, hogy mit is tud művelni az RTX. Mindaz, amit a videóban látunk, teljesen dinamikusan változik a játék fényviszonyaival.
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
tag
[link] Forspoken review - egyelőre csak ps5-re. Az a legkevésbé sem lep meg, hogy hatalmas pofára esés az egész cucc, de az azért mókás, hogy milyen mocsok ocsmányul is néz ki a videó 90%-ban. Esküszöm, a Witcher 3 ennél sokkal, SOKKAL szebb volt. Nem, nem most, a felpimpelt ray tracinggel, anno, amikor megjelent.
Nagyon kíváncsi leszek holnap a PC-s videókra, kritikákra -
VoltanIgor
tag
Legalább, ha ez a mostani trend folytatódik a játékok körül, egyszerűen nem lesz értelme majd fejleszteni gépet a jövőben, mert nem lesz olyan játék, ami miatt érdemes lenne.
Az elmúlt pár évben az elsődleges probléma a hiányos optimalizáció volt, most ehhez már az is párosul, hogy olyan játékok jönnek ki, amiknek igazából semmi keresnivalója nem lenne 2023-ban a piacon, olyan szinten vacak a koncepció és a megvalósítás is. Gondolok itt a Forspoken-re, a Redfall-ra, és most az új királyra, a Gollumra.
Ezek már a trailerek alapján is csapnivalóan vacakok, üresek, ötlettelenek, olyan szintű az egész megvalósításuk, hogy 10 éve is nevetség tárgyai lettek volna. A pocsék optimalizáció már csak hab a tortán. És ezek mind vagy AAA-nak marketingelt címek, vagy legalábbis áll mögöttük valami nagy kiadó. Siralmas nagyon.
-
VoltanIgor
tag
válasz Istvan2020 #43191 üzenetére
-
VoltanIgor
tag
válasz Quadgame94 #43351 üzenetére
Persze, fizethet public company is, akkor minden részvénytulajnak megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok