- Fórumok
- Videokártyák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-01 10:51 Téma összefoglaló

NVIDIA Blackwell széria - RTX 5090 (GB202) és RTX 5080 (GB203) kártyák témája
Az 5070 / 5070Ti topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Ez is TUF alapokra epult csicsa kartya? Azt hittem csak a Noctua verzio lett olyan. Biztos huvos mindketto, de az arcedula azert eros...
-
boogie84
veterán
"ultran nyomom és kiakad az fps mérő"
Ez pontosan mennyit jelent? Pontosan hogy lőtted be a beállításokat? Én a piros oldalt válaszottam most, míg ki nem jön a 60-as széria. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
5080 huto tema: melyik a jobb?
Aorus master , Solid OC, AMP Extreme INFINITYVett mar vki innen alza felbontott kartyat?
Valami normalis 5080 lenne a cel, akar Alza SK-rol, vagy NBB. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Vak vagyok igy ejfel utan. Igazatok van.

-
boogie84
veterán
Lehet, hogy rossz helyen keresem, de hol látod a 3+2 évet?
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
5080 aorus masterrel volt valakinek rossz tapasztalata jelenlévők közül? CW nem édekes.
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Es egy Vanguard, vagy Aorus master?
En ezzel a kettovel szemezek. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
760+ volt egy-két napja.
Egyébként 27db 5080-as elérhető alzán. (akit érint ilyen áron) -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Ez mar erosen tap tema, de biztosan letezik kis meretu, de nagyobb teljesitmenyu tap. Telefonrol vagyok, de lehet h a tapegyseg topikban elobb tudnak tipust irni. Pontos haz tipusra tudnak pontos tap meretet irni.
-
boogie84
veterán
Mar miert lenne az? Ember 5090et vesz valamin sporolnia kell...
Koxx:
Ha nem erted az ironiat ne valaszolj... -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Igaz amit írnak páran, aki tud várni annak lesz választék és egyre kedvezőbbek az árak.
-
boogie84
veterán
Az valami orosz verzio lesz. Vagy nem tudom. Techpowerup lemeri oket...
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Akik itt apron hirdetnek azoknak tuti semmi kozuk a boltokhoz. A telapo is letezik.
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Tényleg nem lett olyan szar. The RTX 50 Disaster
#8614marcy87
Csak 2 év garival. Azt hogy sikerült neki? Itthon úgy tudom 300k felett mindenre is 3 év a minimum gar ami kötelező. Az ára egyébként a megjelenés napján inno3D 440-hez képest nem rossz. Már kérdés h ennyiért van 4080 super is, ami erősebb MFG nélkül. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Aqua Asus 5080 tuf: 740, hatha sajat nevre irt papiros kell vkinek.
-
boogie84
veterán
Pedig ennyi lesz. Hozzáigazítva az 5080-hoz. Egyik új megjelenésű vga-t sem kell megvenni azonnal úgy látszik.
#7736DeathAdder
Nyilván vannak olyanok akik úgy vesznek 1M-s kártyát mint az átlag ember egy rágót a boltban. Vagy cégre veszik... Kivétel erősíti a szabályt. Amúgy jó használatot kívánok neki. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Ennyiert inkabb ilyet venne az ember mint az apron levok kozul barmelyiket is.
(persze ettol meg a hype miatt tolarazott az 50-es szeria szvsz)#6892 Csibuka:
Az a homerseklet eleg komoly.
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Jo lenne az, mert pont a bordakon keresztul aramlo levegot gyorsitana fel, de ahogy az nV fiatal mernoket neztuk elarulta h nem veletlenul olyan az a borda az FE kartyakon amilyen, mert hangos lett volna a venti...

-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Amennyire nem erdekelte az nV-t a 40es szerianal elofordulo hiba (ami hasonlo, de ott talan tobb felhasznalo hiba is volt) igy ketlem. Varjuk meg a vizsgalatot amit emlitenek...
Bauer esete azert durva mert o pontosan tudja h mit hogy kell csinalni (nyilvan egy egyszeru csatlakozot bedugni a helyere) es ennek ellenere merte azokat a homersekleteket.
Az h lefutott a teszt meg nem jelenti azt h tobb oranyi jatekok ki fog birni az a 12 pines csati. Hoallo muanyagbol keszulnek ugyan, de kivancsi leszek mennyi ilyen fog meg szembejonni.Kajoszbobber,
nem irtam h ne vegyel Astralt. Nekem total mindegy ki milyet vesz. Nem ellened megy a parbeszed. -
boogie84
veterán
Nem tudtam h letezik ilyesmi. Ha windows alapon fut akk jo is lehet. Sajnos ettol meg durva a videoban latott jelenseg.
Pont egy olyan hazat terveztem ami nem plexi vagy uveg oldallapos, igy pl nem is latnam h mi van. Ezek utan 2x is meggondolnam ezt az 50es szeriat.
Mindenesetre ahogy warcat irja, varjuk a vizsgalatot nV reszrol!! -
boogie84
veterán
Letezik ilyen vagy ezt csak szeretned igy vizualizalni a giga magas felarert?
En csak ledes visszajelzesrol tudok, es azt is csak akkor latod ha nem vagy belemerulve a fejhallgatoval a fejeden egy lovoldeben vagy dungeonban. Ja meg ha akvariumod van es nezegeted jatek kozben. -
boogie84
veterán
Igen, pont ez az amirol szerettem volna irni. A hutese biztosan jobb az msi-nek. Nem tudom hogy csinaltak. Stephen bontott mar szet Vanguardot? Vagy annyi peldany meg nincs a piacon?

Koxx:
Vanguard vs Astral a tema, igen.#6637 omfgk:
Ebben van valami, kerdes h mennyi. Sztem atlag embernel sem ez lesz a problema (biztos lesz olyan akinel ezert fog elfustolni) , hanem ahogy derbauer videojaban is latszik, par per alatt 140 fok a vgab dugott kabel csatijaban a vezetek. Extrem durva!! -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Msi 1900g , astral 2900g, megis jobbak a homersekletek az msi-nel.
Viszont ha te irod h ott minden rendben akk elhiszem.
#6626 adribadri:
Mifele vedelem van ott? Bovebbet nem tudok rola csak h kontaktot nez a pineken. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Hogy tudná a viszonteladó átírni a számlát? Azt ő nem teheti meg. Szóval aki számlával adja az is max az ő nevére kiállított számlát tudtja csak adni.
Csak adásvételi szerződéssel van esélye a kövi tulajnak a gariztatáshoz. Viszont írta valaki, hogy egy problémás terméket visszaküldött és az eredeti tuljanak a számlájára küldték vissza az összeget. Ezt a buktát hogy lehet kikerülni, van erről vkinek hivatalos infója? -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Végre egy jó videó a topikban. Köszi!
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Alternate.de insta oldala.
-
boogie84
veterán
Egyetértek.
#513Busterftw
Mehettek volna. Ha te lennél a cégvezető, és tudod hogy ezt is megveszik, akkor kifejleszted az újat és legyártod drágábban vagy eladod a mostanit? Amíg megveszik ezeket addig nem lesz ugrás, ha lesz is akkor pont akkora amit még befektetés/profit alapon kiszámoltak. Ergo giga ugrás az nV számlárája biztosan nem lesz, majd ha a felhasználók kifizették. -
boogie84
veterán
Várjunk csak. Ilyen alapon: Ha a kicsi semmit sem tud majd, és a nagy is épp csak hozza a kis fejlődést akk ki fogja venni?
Ott porosodnak majd a polcokon az új nV kártyák? Lehet a megjelenéstől egy hónap múlva már féláron adja majd az nV őket.
#507boogie84
Tudna más hardvert készíteni az nV vagy az AMD hogy a többlet teljesítményért ne többlet energia kelljen? 600W a korlát ezzel a csatival, sztem amíg benne vannak bárhogy és jobb a teljesítmény addig ez az irány marad. Nem látom egyelőre a kiutat.
Ezek a sarokok számítanak csak bárhogy csinálják...
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (kiemelt téma)
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING X TRIO Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de elengedtem most az nV vonalat. Egyszerűen nem éri meg most 5080-at (és 5070ti-t) venni, míg ilyen jó áron mennek a 9070XT-k. Tudom h nincs benne akkora potenciál, de a kövi nV szériáig biztosan jó lesz.

, de jönnek hamarosan a Super kártyák. Azoknak van hivatalos megjeléni idejük már? Vagy legalább bejelentési időpont?