- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
syIex
nagyúr
Annyiért már 5090 is van...

Bár nem TUF, de van.
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Szerintem nem fogják felvinni 2k fölé, pont azért, hogy ne akadjon ki teljesen mindenki.
Én 1899-et tippelek, majd a third partyk feljebb viszik a Strix és egyéb végletek lesznek szerintem 2.4-500 körül. De pár nap és kiderül.
-
syIex
nagyúr
Teljesen mindegy, hisz rendes Alza garancia van rá..
-
syIex
nagyúr
Áhh össze állt már a kép. Így már emlékszem..

Azért is vettem én egy "biztonsági" 4080S-t, amíg nincs fixen 5090 addig marad.
De már megbántam a 4090 eladását is..
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
January 7, 3:30 a.m. CET, még most látom. Azt hittem napközben lesz itthon, mire felkelünk meglesznek a mindenek is..

Aztán pár hét és kiderül a független tesztelők által, hogy mi is az igazi helyzet.
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Nem akarom tovább szítani a tüzet, de szerintem itt elment az eszeme csere egymás mellett. A kollégák arra próbáltak rá világítani, hogy a minősége jobb lehet egy egyedi odafigyeléssel készített kábelnek, mint egy széria gyártott darabnak. Ha gond van valóban a gyártóval jobban jár az ember, de a meghibásodási arány egy kicsit más szerintem ez lett volna a fő szempont az ellenérvben.

-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Ezeket kellene bekapcsolni és aztán Windowsban a HDR-t?

-
syIex
nagyúr
Igazából most is annyi a 90, mint az elején. A többi kicsit lejjebb ment, de a bolti ár szerintem ugyan olyan brutálisan drága, mint mikor kijött a kártya.
-
syIex
nagyúr
Én tegnap tovább adtam a 4090-en még relatív jó árban szóval jöhetne a január.
Kíváncsi leszek a 4080S mennyire tekeri ki a monitort...
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Egyszerre tettem fel a GPU drivert és a Windows updatet nem tudom melyik okozhatja....
-
syIex
nagyúr
Mióta feltettem a legújabb updatet azóta minden játéknál random időközönként le dob az asztalra a Windows.. Van valakinek ilyen gondja vagy nem ez okozza vajon?
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Hát őszintén nem tudtam, hogy van hozzá ilyen 90 fokos is. Ilyen gyárim van csak rendes egyenes ami hibátlanul működik már a kezdetek óta és most is muszájból cseréltem.

Itt aprón már rengeteg embernek csinált a kolléga és nem tudok róla, hogy égett volan le egyetlen kábele is.
Lehet majd berendelek egy ilyet is, mert gyári és fele annyi, mint amennyiért csináltattam...
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Új házba költöztem viszont a 90 fokos csatlakozó csak most érkezett meg. Eddig oldallap nélkül használtam most, hogy megérkezett csináltam 1-1 mérést. Van pár fok különbség, de simán használható oldalsó üveggel ugye?
Ablak nélkül:
Ablakkal:
Az eredmény azért ilyen kevés, mert UV-zva van a kártya 2760 Mhz @ 0,95V. -
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Jaja.
Én most cseréltem le a monstrum (1000D) házam egy kisebb és praktikusabbra (North XL) szóval kíváncsi leszek a hőfokra, de jelenleg nem tudom rá tenni az oldalát, mert az üveg nyomja a kábelt szóval csináltatok 90 fokosat addig meg oldallal nélkül nyomom..
Abba a várban nem volt gond a hőfok egyáltalán, remélem ebben sem lesz.
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Nálam nincs CW, de pl tomas51 használta előttem ezt a kártyát és neki volt.
Több, mint egy éve van már nálam, de hibátlanul működik és a hőfokok is ugyan olyanok, mint eddig.
Ha vizezni fogod felesleges, mert úgy a legolcsóbb éri meg legjobban.
Nagy a felár a középkategóriás márkákhoz képest, de ha ez tetszik és van rá keret akkor go for it. Nálam járt pár 4090 és ez a legminőségibb. -
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Én ezt elengedtem amikor beírtam a 12900K-t mellé...

Bőven jó az az 5950x!
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Tshusima ment végig most fullba a fő story aztán most következik az Iki sziget, meg elővettem a Fallout 4-et szóval a következő az lesz...

-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Itthon a sima Strix 4090 sincs 900 alatt, nem hogy 850-ért.

Maradjunk annyiba, hogy qrva drága még mindig..
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Huzamosabb ideig még nem tudtam tesztelni, de megjött ma az új monitorom szóval beléptem a 4K világba monitor téren is.
Kíváncsi leszek mennyi idő alatt szokok vissza a flat panelhez a curved után, mert egyelőre olyan, mintha felém lenne domború...
Tesztelgettem a 100% és 125%-os megjelenést, de egyelőre az utóbbi maradt.
Csináltam egy gyors CP tesztet, hát igen a 30% teljesítmény csökkenés egyből ott is van, de a kép az kárpótol...
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Erre azóta lett pontos válasz?
Nekem is gyártói garancia van rá. Be van regisztrálva az Asusnál és annyi. Ha bármi van ott kell jeleznem vagy hogyan működik?
Igen tudom, jobban utána nézhettem volna korábban stb, de ez most csak úgy eszembe jutott jó ideje csak olvasva a fórumot.

-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
+1 tőlem is rájuk. Az idei iPhone 15 rajt egy szégyen folt nekik, de még így is amikor tehetem tőlük vásárolok jó pár éve.

-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Jó, hogy lehet kapni..

-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Nem lehet, hanem biztos..

Inkább a második, igen!
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Hasonló a terv nálam is, remélem kibírom!
Plusz valószínűleg mivel UWQHD-n vagyok és nem 4K-n egyelőre (amíg nem jön 32" OLED biztosan) bőven elég ez, sőt.... 
Néztem a Matrixot is, de sehol nem lehet kapni és amúgy is iszonyat drága nem feltétlen éri meg azt a pluszt amivel többe kerülne szerintem.
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Na meglett végre a Strix és össze állt a gépezet egy darabig marad is...(
)
Kellemes meglepetés volt az, hogy full fém az egész szóval nagyon minőséginek is érződik.
Beállítottam az UV-t is 0.95@2760-ra aztán ez lesz a 24/7 settings is rá.

Kb annyit tud, mint a Zotac AMP tudott.
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Hát ez ennyit tud ezek szerint! Hozzá szoktam, mindig a leggyengébbet fogom ki.
Annó 3090 esetén a KINGPIN-em nem tudott annyit, mint BMW-nek a Strix....
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Parfüm topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest