Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Laraxior #19907 üzenetére
A 30-as széria egy masszív teljesítménybeli ugrást jelentett az előző generációhoz képest és mindezt elérhető áron (MSRP). Az emberek itt egyedül a kripto láz okozta hirtelen túlkeresletet szopták be. (Azt azért zárójelben megjegyezném, aki élelmesebb volt úgy váltogathatta a kártyáit abban az időben, ahogy akarta. A kártya néhány hónap alatt kitermelte a saját árát, sőt...).
Az se szerencsés, hogy az új generációs konzolok is ugyan abban az évben jelentek meg és az a 8 giga VRAM nagyon gyorsan elfogyott a nextgen címeknél.Sokan vannak a topicban, akik váltani fognak az ártól és hozott teljesítménytől függetlenül is. Ez esetben nem egy ördögtől való gondolat, hogy még bejelentés előtt inkább eladják a kártyájukat használtan beszerzési áron.
Én tök jól elvagyok most a 7800X3D igp-vel. Kicsit bántja a szemem a 60hz a G9 oleden, de igazából a felhasználói szokásaim 98%-át lefedi, a maradék 2%-ra meg ott a GFNow.
-
nagyúr
válasz Laraxior #19907 üzenetére
Igen, de pont ezért vagyok úgy, hogy inkább vállalom be a párszáz euró bukást mint sem ha megint nem lesz kerek a story ott vagyok 2 szét közt, hogy eladtam gombokért a kártyát, miközben az új meg baromi drága és/vagy még nem is hozza azt a teljesítményt amit mondtak.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Gaming RTX 4080 OC 16GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest