- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #19907 üzenetére
A 30-as széria egy masszív teljesítménybeli ugrást jelentett az előző generációhoz képest és mindezt elérhető áron (MSRP). Az emberek itt egyedül a kripto láz okozta hirtelen túlkeresletet szopták be. (Azt azért zárójelben megjegyezném, aki élelmesebb volt úgy váltogathatta a kártyáit abban az időben, ahogy akarta. A kártya néhány hónap alatt kitermelte a saját árát, sőt...).
Az se szerencsés, hogy az új generációs konzolok is ugyan abban az évben jelentek meg és az a 8 giga VRAM nagyon gyorsan elfogyott a nextgen címeknél.Sokan vannak a topicban, akik váltani fognak az ártól és hozott teljesítménytől függetlenül is. Ez esetben nem egy ördögtől való gondolat, hogy még bejelentés előtt inkább eladják a kártyájukat használtan beszerzési áron.
Én tök jól elvagyok most a 7800X3D igp-vel. Kicsit bántja a szemem a 60hz a G9 oleden, de igazából a felhasználói szokásaim 98%-át lefedi, a maradék 2%-ra meg ott a GFNow.
-
válasz
Laraxior #19907 üzenetére
Igen, de pont ezért vagyok úgy, hogy inkább vállalom be a párszáz euró bukást mint sem ha megint nem lesz kerek a story ott vagyok 2 szét közt, hogy eladtam gombokért a kártyát, miközben az új meg baromi drága és/vagy még nem is hozza azt a teljesítményt amit mondtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gigabyte RTX 4060 8GB GDDR6 WindForce OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- RTX 4070 12GB GDDR6 (GAINWARD GHOST)! RGB-s!!! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest