Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Ennek mi köze a bányászokhoz? Minden gamer akinek régebbi procija/lapja van kapni fog némi "ingyen" teljesítményt egy BIOS frissítésen keresztül. Azt nem tudom, hogy a bányászatra lesz-e hatása a Resizable Bar-nak, de azért szivassuk a gamereket akinek nem a legújabb hardvere van, hogy a bányászoknak is szar legyen? Enélkül is fel fogják vásárolni a videókártyákat, nem ezen fog múlni a dolog, amíg nem zuhan be megint a kriptovaluta értéke addig marad a bányászat.
-
KillerKollar
őstag
Reméled, hogy nem fogják kiadni régebbi platformokra? Mert? Én örülnék neki, ha a 9900K-m is támogatná, és szerintem nem vagyok vele egyedül, elég ha körbenézel Reddit-en.
Annak akinek újabb alaplapja meg procija van meg miért fájna, ha más is élvezheti ugyan azt a funkciót, amit Ő is? Nem azért vette meg azt a lapot és procit, hanem mert gyorsabbak, amikor kijöttek a 400-as lapkák és a 10.-edik generációs procik még szó sem volt Resizable BAR-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest