- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienApollo
tag
gondolom ez a "megjelenítési késés" a frame time-ot takarja ami 75 FPS mellett 13.3ms körül van, 60-nál pedig 16.6ms-nél, de ettől +/- eltérhet attól függően mivel játszol és az mennyire terheli a kártyát. Szerintem a 22ms SW JFO-ban nem vészes, ha grafikont is tudsz kiíratni (ajánlom az MSI AB-t) akkor inkább azt érdemes nézni és akkor piszkálni ha nem lapos a görbe hanem vannak benne tüskék és láthatóan megakad a játék (bár ennél a játéknál úgy emlékszem minden pályarész töltésnél beesik az FPS és kicsit belaggol).
5ms körüli értéket akkor látnál ha 200 FPS-el szaladna a játék, de gondolom már csak a 75 Hz-es monitor miatt se mész ennek a közelébe.
-
intuicio
aktív tag
Nyugi! Én is így jártam amikor megrendeltem a házat (Külső raktárból 1-5 munkanap) Aztán jött a levél a rendelés másnapján, hogy: (Az Ön rendelése olyan tételt tartalmaz, amelynek várható raktárba érkezése legalább egy munkanap. Amint a termék(ek) beérkeztek üzletünkbe, újabb levelet fog kapni.)
Ha ilyet kaptál tőlük mailbe, akkor tutti küldik jövőhéten!Most beszéltem velük telón, mert az én házikom is már nem rendelhető, de megnyugtatott, hogy jövőhéten küldik.
-
Elek Botond
tag
Voltunk itt elegen akik leteszteltuk.
Az a helyzet:
Ipon nál nem számít.
És alzánál sem.
Volt aki megrendelte kifizette előre és megkapta, olyan is volt aki bolti átvétellel kapta meg, és olyan is volt aki boltiátvételre nyomott de nem kapta meg. (köztük én is)
Igazából nem lehet tudni, h mi alapján döntenek.
Ha meg előre kifizeted, max nem küldenek emailt és benn ragad a pénzed csak 2 hétig.Szóval summázva szerintem felesleges kifizetni előre, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, elméletileg nincs nagyobb esélyed akkor ha kifizeted előre, legalábbis eddig így volt.
-
z123456z
őstag
-
aradebil2
senior tag
Általában a gyártók nem szokták megadni a súly adatokat, legalábbis ennél én nem találtam, és szúrópróbanszerűen pl. Asus-nál sincsen megadva egyiknél sem.
kovcsrob: Evgánál az a belépő széria, itt elvileg van alatta még két típus (kétventis Ex, és a 3 ventis SG). Azt mennyiért adták volna?
-
Chaser
legenda
intelnek nincs pcie4 lapja, csak a sz@r amd-nek
de nem kell hozzá pcie4
forzát teszteltem, mérési hibahatáron belüli volt az fps különbség pcie3 vs pcie4-nél, de nyilván yt-on sok tesztet találsz erről
3090-nél már lehet más lenne a helyzet, de számottevő ott sem lesz a különbség, max nagyon bika cpu-val és néháy játéknál -
TechN7ne
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest