- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-21 21:58 Téma összefoglaló
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steewcv65
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
-
ssj81
aktív tag
-
Géjza
őstag
-
BiP
nagyúr
-
szasanyi
félisten
Jó kártyák azok, biztos sokaknak megfelel szóval nem biztos, hogy rossza az 5let - viszont az nagyban függ attól, milyen lesz az árazásuk és az elérhetőség.
Ellenben az is lehetséges ok, hogy a készlethiány és a nagas árak miatt úgy gondolták hohóóó, erról a rókáról leránthatnánk még egy bőrt... -
Drizzt
nagyúr
Ez az optimalizáció nálam némileg csökkentett órajelet, s ezáltal sebességet jelent, mert ezen beállításokkal sokkal kevésbé van CW a kártyával, az meg engem nagyon zavar.
Volt itt kérdés a processzorrol, memóriáról. 5900X alapbeállításokkal, memória 3600 Mhz-n, CL17-en, tehát az is alapon. Amúgy a CPU synthetic tesztekben sajnos általában gyengébb, mint az újság-tesztekben szokott lenni, bár semmilyen érezhető hatása nincs. Játékokban meg megy szépen barátságosan. Amúgy én 1080P-re vettem a kártyát, 120Hz-es monitorhoz. Elégedett is vagyok vele. Magasabb felbontásra valószínűleg nagyobb kártyát vettem volna. Pont ezért nem merek jobb monitort venni.
-
nexwo
őstag
-
laychi
veterán
-
nexwo
őstag
-
Andor22
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
-
nexwo
őstag
-
Benhill
őstag
-
s.bala31
őstag
-
Amerigo57
őstag
-
laychi
veterán
-
ssj81
aktív tag
-
sakal83
addikt
-
f3rdzs0
senior tag
nem mondanám nagyon hangosnak de a lentebbi kép alapján látható hogy van 8 venti a gépházamban szóval az én véleményem semmit nem ér :D
van hangja az tuti 2070 Super Ventushoz képest egy picit halkabb viszont nem csak a szelzaj hallatszik belőle hanem egy kicsit mélyebb bugás is. szerintem a kevesebb lapát miatt.
a te kártyádhoz képest szerintem hangosabb lesz az biztos.
-
f3rdzs0
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bluetooth hangszórók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...