Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
2070 Super vásárlását tervezem.
Mennyire jellemző még ezekre a kártyákra a space invader nevű memoria halál?Nem igazán szeretnék zsákba macskát venni.
A kiszemelt kártya egy Palit 2070 super gamerock
-
PeTeR_33
tag
Tedd már meg nekem,hogy ezt a mondatodat kifejted. " és most nézd meg az árakat aprón és ez nem egy Palit/Gainward/stb."
Volt neked életedben Palit kártyád?Az én gépembemben legutóbb egy GTX 1070 Jetstream kártya volt.Pillanatnyilag pedig egy PALIT 2060 SUPER Jetsream van.
Alapvető elvárás számomra VGA vásárlás esetén,hogy a kártya hűvös és csendes legyen.
Az egyik ha nem a legjobb kártyák Palit vonalon vannak.Gamerock,Jetsream vonalon.
Én pl egy ASUS Strixre rá sem néznék.....Röhejesek azok a kártyák.Lényegesen csendesebbnek és hűvösebbnek kellene lenniük akkora batár hűtővel amekkorával a Strixeket szerelték.
A papír ventilátorokról nem is beszélve.Amelyek hűen tükrözik mennyire tartósak lehetnek azok a kártyák.A lényeg,hogy ASUS meg STRIX.Persze.
ASUS 2070 Super
Palit 2070 Super JS
2 ventivel hozza a Palit azokat a hőmérsékleteket és csendességet amit az ASUS 3 ventilátorral tud.
-
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
Tudom kissě hůlye kěrděs de van olyan gyărtó akiněl nagyobb esěllyel fogható ki samsung ram al szerelt kârtya?
Nagyon nem szeretněk micron rammal szerelt kărtyăt.
-
PeTeR_33
tag
válasz
thomasvold #396 üzenetére
Szia!
A Gaming Z-ről megtennéd,hogy írnál nekem pár szót.
Anyaghasználat,hőfok,csendesség,minden érdekel. -
PeTeR_33
tag
Hardverapron van egy csoka aki több 2070,2080at forgalmaz cetli garral...
-
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
RTX 2070 vásárlásra adtam a fejem.
Az volna a kérdésem hozzátok,hogy erre típusra mennyire jellemző az amit a 2080/2080Ti-re jellemző.Ez alatt azt értem,hogy lehetett olvasni itt PH-n és több külföldi oldalon,hogy 2080/2080ti ből több darab előszeretettel elhullot néhány hét használat után.
A 2070-re ez a jelenség mennyire jellemző?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest