Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qad
senior tag
Energiaellátási séma kapcsolgatására változik a chrome TDR része. Csak tudnám hogy eddig miért nem szórakozott. Megnéztem 2 filmet egymás után, gondoltam ennyi időre már érdemes átkapcsolnom energiatakarékos módra. Megszokásból rá is nyitottam a chrome-ra és földig nyúlt az arcom amikor hiba nélkül indult(pedig TDR-re számítottam).
Ekkor hittem azt hogy Colos1 tanácsa bevált a hardveres gyorsítás ki-be kapcsolgatásával. Megírtam a köszönő hsz-t és átkapcsoltam teljesítménycentrikusra, boldogan indítva chrome-ot, természetesen TDR-el el be is töltött. Energiatakarékos sémánál 800 MHz körül marad a cpu órajel, a kiegyensúlyozottnál felmegy 4000MHz-re egy pillanatra és visszaesik. -
laychi
veterán
-
laychi
veterán
Megemeltem a memória órajelet,de így nem kerek,
Először 1486-ra dobta vissza a gpu órajelet,de a teszt végére 540-re és nem is emeli fel,újra kell indítani a gépet.
Lehet elviszi a feszültséget a vram. vagy nem tudom.
minimum fps is beesett 8.8-ra.De az is lehet,hogy a gpu órajellel is nagyon a határon járok alapfeszültséggel.
Passzolom.
Ha van ötleted,vagy másnak azt várom.
Esetleg a tápom gátolhat? Bár ki kellene maximálisan szolgálnia ezt a vga-t.
(#37314) csicso82
-
blu79
addikt
válasz - = Zk = - #37317 üzenetére
Na ez már jó .
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
- = Zk = -
félisten
komolyan, amióta 4690K-ra váltottam, fogom a fejem. semmi balhé, vagy akármi de na... hittem az FX8150-ben, de na... 4,5GHz és főzte a szobát... ereje semmi nem volt. visszanézve...
DE! kipróbáltam, tapasztaltam. ennyi...
szerk:
jah, volt alatta CF-fem is. 270X+7870.... na a CF nem hozta azt driveresen, amit elvártam tőle. sok spanomnak semmi baja vele, nekem állandóan beleszaladt egy leütésesbe
volt 770SLi-m is, pár napig, de ott már az FX megfeküdt..... hm[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
laychi
veterán
Sajnos jobban nem tudom lehűteni,most ez úgyis csak teszt,hajtani nem fogom ennyire.
Szerk.:Mondjuk lehet az asztal és a fal közül nem ártana kivenni a gépházat,de most ott tudtam megoldani.(960 mellett ez nem volt probléma. )De majd kipróbálom játékok alatt,ott mit produkál.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hüJe kérdés jön...
indokolt lecserélni a 980SLi-t egy 1080(Ti)-ra?!..
- hőfok nem izgat
- áramfogyasztás szintén
- helyük van
- teljesítményben lenne különbség?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
blu79
addikt
válasz - = Zk = - #37324 üzenetére
1080Ti re igen már ha piacra dobják... hisz az 1080 》 980 Sli szint. Ha mindazt nézed amit te felsoróltál hogy nem érdekel ... az miatt is váltani érdemes. Nyílván van bukó de lehet áramfogyasztásban visszajön .... meg nem kell foglalkozni az sli nyűgjeivel....
Ha piacra kerül az 1080Ti nagyon erős lesz de az árát is megkérik¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Ijk
nagyúr
válasz - = Zk = - #37324 üzenetére
Ha jól tudom nincs 1080Ti még, szóval arra nem indokolt lecserélni.
Igen, hülye kérdés, mert ez teljesen az a kérdés hogy attól függ.
Néhány példa:
-Elég az 1080 teljesítménye vagy szükség van a 980Ti SLI kapacitására?
-Számít a fogyasztás?
-Olyan alkalmazásra kell ami támogatja a multi GPU-t vagy nem?
-Lesz új ház amiben nem fér el 2 vga?
-Nehezen hűthető 2 980Ti?szerk: Ja, elnéztem, sima 980. Ha olyannal játszol ami nem támogatja a multi gpu-t akkor igen. Ha hozza az 1080 teljesítményét problémák nélkül akkor szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
- = Zk = -
félisten
háát, kiderül..
mivel a 10XX bejelentése után pár nappal vettem a második 980-at, így.... tudtam, mit vállalok. ugye Ha most eladnám a két kártyát, bukás lenne. de ez vele jár már évek óta...
egyelőre (kop-kop) nagyon meg vagyok elégedve az SLi erejével... csak azt nézem, mit bír. voltaképp amiért van, arra nekem nagyon is jó...
háát, kiderül..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ijk
nagyúr
válasz - = Zk = - #37327 üzenetére
Ha meg vagy elégedve akkor szvsz nem kérdés. Pc komponens rossz befektetes, akkor erdemes cserelni ha mar levett grafikaval is nagyon keves.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
- = Zk = -
félisten
igen. ez van
mikor megvettem kb fél éve(?) a 980 waterforce kártyát (bolti, vadonat új), ugye, 450 fontért... hááát. nah. most meg lassan 1 hónapja a G1 Gameing-et(használt) 275-ért..... hm...
érdekes dolgok ezek
ez van.. egyelőre nem látom értelmét a 1070/1080-nak, ide nekem.
de kiv voltam a véleményetekre, szal.. danke sehrtalán proci csere lesz októberben ha megyek haza.. TALÁN
(#37329) blu79
a próféta szóljon belőled[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
blu79
addikt
válasz apollo12 #37334 üzenetére
Lehetséges nem volt túl stabil a tuning és visszaboostoolgatott a kártya... a procid mennyin ment?
Próbáld meg elérni hogy ne 77C legyen a kari. Power és temp target ki van tólva maxra?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
->Raizen<-
veterán
Eléggé tetszik ez a pici izomkocka amit vettem jóárasítva itt a ph-ról. Nem túl hangos és elég hűvös is, nem fűti fel a szobát. Teszt hegyek készülnek, szinte repül 6600k procival.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
71 fok volt a max miközben figyeltem, de a gpu-t z 76-ot írt. Most nem tudom melyiknek higyjek gpu z vagy afterburner.
(#37334) apollo12 4690K @4,7Ghz 1,3V - TG Zeus 2133Mhz 11-11-11-31 1,5V,talán ez is befolyásolja.
Power limit 110%,templimitet nem bántottam.(#37329) blu79 2020 ? év, vagy GTX 2020?
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz apollo12 #37339 üzenetére
Akkor , ne csodálkozz laychinak 4.7Ghz-en ketyeg a procija (ramok nem tudom biztosan de nem 1333Mhz-en megy ) . Mivel a ramjaid csak 1333mhzen megy ez is visszafogja
laychi 2020 》 év
Temp limitet nyugodtan tedd maxra! Nézd meg így is....
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
-
laychi
veterán
Na jah,majd meg kell oldani az elhelyezést.
Megnézem majd gyári ventivezérléssel is,hogy úgy mekkora hőmérsékletet produkál így kihúzva az asztaltól,meg hogy stabil e marad.(#37346) lanw Végre kifogtam valamiből egy jobb darabot. 250 euro-t megért
Sajnos nem tudtam tovább alkudni. -
->Raizen<-
veterán
Hú ez a ryse of the tomb raider jó vásár volt! És ahogy kinéz... Beszippantott. Dx12-ben több a min meg a max fps bizonyos esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest