Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Szarok ezek a GTX ek én is veszek valami kiég az alaplapomból illetve megsüketülök féle Radeont-t.
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #45095 üzenetére
Igen de még nem vagyok otthon hogy építsek.
-
gyiku
nagyúr
hüllő
-
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #45088 üzenetére
Nem a hanggal volt a baj, hanem a teljesítménnyel, a Noctua ventik durván túlárazottak, én most Akasa Viper R-t rakok a procira, a házba meg Akasa Viper ventiket, minden 14 centis.
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #45086 üzenetére
Elég lenne, de inkább biztosra akartam menni, és így ez lett.
-
bombibmw
veterán
válasz ScomComputer #45071 üzenetére
Igen, programozható az összes.
(#45079) cyberkind:
Az mi az?
Mármint, tudom, hogy táp, de veszel?[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #45081 üzenetére
Igen,az volt az utolsó,azért is voltam besózva... ha megjön szépen megdöntöm a VR szagú csúcsaid...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Sebestyen01 #45078 üzenetére
Hát nagyon remélem,hollandiából jön,csak hétfőre ér ide... amugy x58ból is Asusom volt,igaz Deluxe,de az egy nagyon de nagyon jó board volt, a mai napig megy benne egy i7 930al 4Ghz-en...a mostani alaplapom is Asus ,bár nem vagyok Asus fan söt márkahü sem,de sok jó lapot csináltak az biztos.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
Evga SuperNOVA 750 G1.
-
TTomax
félisten
válasz Sebestyen01 #45075 üzenetére
Nem, az a board egy elég jó alap... söt x79ben nem is nagyon van úgymond "kamu" lap... de mindegy is,mert használt ugye nem kell,újból pedig már annak is örülni kell ha kapsz valamit...persze jobb lett volna a Saber,de nem lehet kapni....
A procira vagyok én nagyon kíváncsi,de csak benchmark miatt.A z97et csak a PCI-E miatt cserélem,mert erőre a 4790K 4.6-4.8GHz-en azért elég jó volt.[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
ezt ugye latjatok ti is, zoldarcok?
hüllő
-
TTomax
félisten
Hát beszívtam,Saber lap sincs csak Pro... sőt semmi más sincs csak pro ha újat akarok...ugyhogy maradt a pro..
-
bombibmw
veterán
Közben meg is jött a G502.
Köszönet érte cyberkind fórumtársnak!A G300S-nél kicsit nehezebben csúszik, de ez valószínűleg a súlya miatt van.
Nekem tetszik a fokozat nélküli görgő is.
Ez való az én kezemhez méretben, jó cucc.(#45063) cyberkind:
Azt már most látom, hogy a görgő fokozatai kissé durvák, de nem idegesítő egyáltalán.
Fülesben meg nem is hallom.
Már most jobban tetszik, mint a G300S, de lehet, hogy csak azért, mert újabb fejlesztés történt és nőtt az e-péló.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #45058 üzenetére
Engem nagyon, kár hogy nem csomagolják a többit mellé legalább egy szaros portban, eszméletlen sorozat ez.
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #45056 üzenetére
Lószart, megy az mindenhol csak az i5 a minimum oda, meg valszeg szerintük is elég az i5 játékra.
-
cyberkind
félisten
Gears of War: Ultimate Edition gépigények
Minimum gépigény:
Operációs rendszer: Windows 10 (64 bit)
Processzor: Intel Core i5 @ 2.7Ghz vagy AMD FX 6-core
Memória: 8 GB RAM (2 GB VRAM)
Videokártya: Geforce GTX 650 Ti vagy Radeon R7 260x
Szabad hely: 60 GB
DirectX: 12Ajánlott gépigény (1920X1080P felbontáshoz):
Processzor: Intel Core i5 @3.5GHz+ vagy AMD FX 8-core
Memória: 16 GB RAM (4 GB VRAM)
Videokártya: GeForce GTX 970 vagy Radeon R9 290X
Szabad hely: 60 GB
DirectX: 12Ajánlott gépigény (4K felbontás)
Processzor: Intel Core i7 @ 4Ghz vagy AMD FX 8-core
Memória: 16 GB RAM (6+ GB VRAM)
Videokártya: Geforce GTX 980 Ti vagy Radeon R9 390X
Szabad hely: SSD + 60 GB
DirectX: 12[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha valakinek van "[moderálva]" áron Division kuponja az szóljon mert megvenném.
Bombi vagy Eredei szerezzetek nekem.
[ Módosította: radi8tor ]
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #45050 üzenetére
-
Erdei88
veterán
Szerintetek vegyem meg a 980Ti-t verő 980-at? Kicsit bizonytalan vagyok
-
ÁdiBá
veterán
Eurocom Sky X9E VR-Ready Gaming Notebook
Display: Choice of FHD 1920-by-1080 or 4K 3840-by-2160 pixels; 17.3-inch (43.94mm); LCD Display
Chipset: Intel Z170 Express (Skylake)
Processor: Skylake, LGA1151, up to Intel i7-6700K, fully unlocked
Memory: up to 64GB; DDR4-2133/2400; 4 SODIMM sockets
VGA Technology: NVIDIA GeForce GTX 980 (N16E-GXX); or 2x NVIDIA GeForce GTX 980
Storage: up to 4 drives; 2x HDD/SSD (SATA3) + 2x M.2 PCIe x4/SATA RAID 0/1/5/10
Communications: two 1Gb LAN RJ-45 ports Killer E2400 + M.2 WLAN/Bluetooth
Operating Systems: Microsoft Windows: 10, 8.1 and 7
Card Reader: 6-in-1 MMC/RSMMC/SD/miniSD/SDHC/SDXC up to UHS-II
Keyboard: Illuminated, backlit with customizable 7-colours
Security: TPM 2.0, Fingerprint and Kensington Lock
Audio System: Sound Blaster X-Fi MB3; external 7.1CH audio output; headphone out, microphone in, S/PDIF and Line-in port; two built-in ONKYO Speakers (2.2W)+ Subwoofer (2.5W)
Ports: 1x USB 3.1 / Thunderbolt 3; 2x miniDP 1.2; 1x HDMI 2.0; 3x USB 3.0 (1x Powered USB AC/DC); S/PDIF; Headphone; Mic; Line-in; 2x RJ45 (LAN)
Weight and dimensions: 4.8kg; WxDxH 428x308x45mmVajon mennyibe kerülhet mert az árát nem találom sehol...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
törölt tag
Volt a hüllő ts-en?
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #45036 üzenetére
Az asszonynak a 400as árat is nehéz volt betolni,had aludjak egyet rá mert éppen mobilról vagyk még dolgozok.
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #45034 üzenetére
Az a baj,hogy ha abból kifogok egy gyengét amivel 4.2GHzig jutok nem leszek tul boldog.Ami meg abból binnelt az inkább 9-1000font környékén van.Sok olyan játékot játszok ami egy vagy két magra terhel,értem én hogy jövö,de nekem kellene itt a jelenben is.Egyébként a 4790 erejével is elégedett voltam,és ez a 4930K erösebb lesz,és relativ 400ért nem rossz ára van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz keIdor #45030 üzenetére
Csak ez volt a céljuk,hogy megpróbálják kinyírni ezt a topikot,mert itt mindent lehet.
Szeretned ugye? Azer' se!
Hidd el megéri !#45033 TTomax :
Vadássz egy jó árasított 5960X procit,ha szerencséd van 500-550font körül elkapod,intel regizés,és hopplá 3 év gari,én intel tunignplan biztosítást is kötöttem rá (megéri).
Hidd el ez egy jó hosszútávú befektetés,komolyan mondom,tavaly vettem és 2-3 évre terveztem megtartani,amit simán tartani is fog a proci.
Nem véletlenül vettem ilyen procit.Java részt nem tudom kihasználni az erejét (olyan ,mint egy chiptuning,akkor húzod elő az erőt,ha szükség van rá),de azért kódolok is néha,és ott van pörgés rendesen.
Ahogy TS-en is beszéltük,a Division gyönyörűen elosztva 16 szálra használta a procit 20% körül,minden egyes szálat.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #45017 üzenetére
Igen,az is jó lenne csak hát olyan 50fonttal drágább az 5930K mint a binnelt 4930K..Amilyen szerencsém van 5930ból kifognák egy jó gyengét.Az 5820K meg nem opció,mert a PCIE kell ahogy ugye irtátok is.Rampage sincs sajnos.
-
TTomax
félisten
-
WaterWawe
őstag
TTomax kik ezek az angol figurák itt TS-en?
-
nagyúr
válasz WaterWawe #45024 üzenetére
Ez lesz majd a következő opció és lehetőség,hogy segíthessünk egymáson,jóindulatúan könnyebbé tegyük mások életét a fórumon (ami nem is rossz ötlet).
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
keIdor
titán
válasz Sebestyen01 #45021 üzenetére
Vótörfórsz így, waterforce úgy, meg amúgy, meg semmi más nincs is már.[link]
Szerintem meg minosegibb az EVGA es MSI, nezzunk ra a csovekre es vonjuk le a kovetkeztetest, megse irom le ennyiszer, ez volt az elso. Be is kapcsoltam a rejtest, engem ez a viselkedes irrital, mikor isteniti a tulaj amit vett, de szakmaisag nincs mogotte.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar kesztetest erzek a Rejt gomb hasznalatara a Premium utan. Nem itt, GM200 On topik.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz TTomax #45005 üzenetére
Miért nem X99-et veszel és egy 5820K-t ?
Ha mindenképp X79 akkor vadásznék egy R4E lapot.
Nekem a 4820K nagyon ment benne,és nem volt egy csoda jó fpo.Mafia 3 árával nem szórakoznak...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz WaterWawe #45006 üzenetére
Igen tudnék olyat is,biztosan jobb?Nem tul jó értékeléseket láttam.279font lenne a saber meg 256font.A proci meg 400font.Meg lenne binnelt 3930K is 300fontért,de azt 4.6GHz mondja amig a 4930K meg 4.8GHz.Nem nagyon vagyok otthon x79es lapokban azt láttam hogy az asrockon soundblaster van,és mivel ott a távolabbi pcie van 16x drótozva,igy nem nagyon maradna hely a xonaromnak.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Na este rendelem meg a lapot.A választék nem túl bö.Giga ud3,5 Asrock extreme4,6,oc champ Asus pro,ws saber.Gondolom a saber a legjobb nem?A 4930K már uton van ha minden igaz.Kiváncsi vagyok menni fog-e az 5GHz.Még abban nem vagyok biztos,hogy ha mostani 2133as ramom mellé ami 2x8GB rendelek még egy ugyanilyen szettet akkor az menni fog-e normálisan.
-
törölt tag
-
törölt tag
Cohiba+Lizard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest