Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Kell ennek szerintem 1-2 év (hogy elterjedjen és ne legyenek nagyobb bugok) de kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle.
DirectX mielőbbi halálát várom és azt, hogy más gyártók is implementálják ezt az API-t. Én ugyan szeretem a konzolokat meg a Microsoft termékeit is, de a PC-t inkább hanyagolják ha játékról van szó, szándékosan vissza van fogja DX által.Tirexi: Játékvíz, amúgy sem a CPU a lényeg itt. Vegyél már rendes vizet, összerakom én neked mondtam, szeretnél te is halk gépet 40-45 fokos GPU-kkal tudom én.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tirexi
addikt
-
Macka
veterán
válasz cyberkind #339 üzenetére
Szerintem a Bad Company 2 volt jó nagyon, a 3 még elment, de a 4.... Kb. ugyanaz, minimálisan szebb grafikával. Ellenben legalább bugos.
Nem is jut most eszembe olyan igazán jó játék pc-re.Azt várom, hogy majd kitalálják, hogy egy AMD A10 "valamennyi"K cpu + valami GCN dVga lenyom egy i7 + 290/780 párost, mert mantle.
341 : GTA V-t boxon én is lenyomtam, hatalmas. Már nagyon várom pc-re, de nem tudom, hogy mennyire lesz konzolport.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Nem tudok nyilatkozni, anno a 3-at próbálgattam, alapból se jött be, de főleg ami után toltam egy kicsit, így a 4-el nem is próbálkozok.
Arra várhatsz, hiába itt a nagyobbnál nagyobb botrány, szarik az EA mindenki fejére.
Csak egy dolog, a Criterion Games alapítói kiléptek, ez jelent valamit, főleg úgy hogy a Bioware is erre a sorsra jutott, köszi EA.[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz cyberkind #337 üzenetére
De legalább a BF4 király. Mire beenged az egyetlen normális szerverre, amit eddig találtam, addigra már játszani sincs kedvem, mivel általában 10-szer kell próbálkoznom, hogy ne dobjon vissza "connecting" alatt.
Inkább tegyék rendbe a BF4-et, mint a mantle-t erőltessék.
-
Macka
veterán
Nesztek, ez gondolom mindenkit meggyőzött.
-
Macka
veterán
Csak szivattalak Titeket, dehogy adtam el. De remelem nincs harag. Szerintem egyebkent tőlem soha nem hallottátok, hogy a 780, vagy Ti egy szar lenne. Nem is hallhattátok mert nem az.
Ami miatt én a radeon mellett döntöttem, az az ár/érték arány volt, és az, hogy én radeon driverrel sem szivtamsoha. HHangja nem zavar, mivel vizzel hűtöm, benchmarkok teljesen hidegen hagynak, +100 mv-vel 1250 Mhz- BF4 stabil.
De:
a vételben szerepet jatszott a mántli,és az, hogy korábban mintha több lett volna a radeon-párti játék. Ehhez képest mántli nincs, a BF4 vagy a többi játék ugyanolyan jól fut nv-n is.
-
keIdor
titán
válasz Goldmen75 #325 üzenetére
Ebben a stream-ben az a szép, hogy ez ma már lehetséges.
De egyébként a leírtak alapján otthonra eléggé értelmetlen, még mindig egyszerűbb a TV-re közvetlen PC-ről kivinni a jelet, mint PC-ről Shield-re és onnan TV-re, input lag is nagyobb... a többi az érdekes.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Goldmen75
őstag
cyberkind: még sajna nem volt időm, tegnap fúrtam faragtam otthon, meg a lányommal split second-oztunk ketten Este meg végigtoltam a BF4-et...majd talán ma
[ Szerkesztve ]
-
-
Goldmen75
őstag
Töröltem is a kedvenceimből a radeonos topicokat...ennyi vót...majd ecce talán megint radejonozok, de most nv-be kellemesen csalódtam! Igaz Ti-t nem sikerült vennem, csak egy "szimpla" 780, de brutál s csendes! S gyors s hűs
-
Macka
veterán
Látom itt a 780 offban csak az R9-ek fikázása megy... Már én is eladtam az enyémet, vettem inkább egy Ti-t.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
(nem leszólni most csináltam )Gondolkoztam egy dolgon, kb mindenki ismeri a Terminátort, amiben bekapcsolják a Skynet-et és öntudatra vagy mire lel ezáltal kiírtja az emberiséget, na kb. ilyesmi megváltásra számít az Amd meg a sok piros fan a Mantlee-től.
Aztán jön a Megváltás csak itt a bekapcsolással együtt.[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Hogy fogod elcserélni az Nvidiát, mikor majd a kutyának se kell ?
mindenki Radeont akar majd mert az lesz a topp
Igaz csak halogatják, mert nem müködik normálissan, de kár halogatni, úgy is kiadják akkor is szerintem lesznek vele bugok .Mantle mindenekfelett
players111 Ha már ilyen szívtelen voltál, legalább egy fotót csinálj nekünk arról az ártatlan prociról
Új értelmet nyert a bányászás, valaki a föld alatt, valaki az orrlyukait, és a 2014-es divat a grafikus kártyák bányásztatása
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Nem az ára érdekel hanem az ár/érték aránya, hogy mit kapok azért a pénzért.
Gondolok itt arra, hogy berakom a VGA-t, driver fel és többet nincs vele gond.
Vörös meg fekete halál meg hangzavar meg 95 kösz nem kell.
A custom hűtés meg árban ugyan az szal bukta.Majd a R10 390X talán.
Ja igen bányászásra teljesen jó az AMD. Arra tökéletes.
Nem rég írt rám az egyik vevőm, hogy az 1200W-os Corsair táp amit tőlem vett annó, megfeküdt két 290X-től amik napi 24 órát bányásztak.Ennyit erről.
(#314) cyberkind:
Pontosan. Egy újabb pénzlehúzó baromság ami nem neked lesz jó hanem aki az egészet kitalálta.
Fizesd az áramot meg az új tápot a gépbe havonta. Simán meg fogja érni.[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Ez a cucc(Mantle vagy mi) egyszer úgy is eljut az Intel meg az NV-hez, csak idő kell, akkor meg nem lesz baj, de most se, mert hiába van pirosra írva a játék, ugyanolyan frankón megy az NV-n is.
+ előtte meg kéne tanulni rendes drivert írni, de az luxus.Nekem meg max elegem lesz az egészből, aztán veszek egy Cockzolt, a jelen/jövő játékainak azt ciao.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz cyberkind #309 üzenetére
Ja a végén még el kell adnom a két VGA-t mert a Mario 2014 nem lesz 30 FPS.
Jöjjön csak a Mántli várjuk szeretettel.. Amilyen shit játékokat mostanában csinálnak arra pont jó a piroska VGA.
Játékokat csináljanak már normálisakat amit nem 3 óra alatt viszek végig és van benne izgalom is...Ha meg tényleg AMD lesz a top akkor könyékből cserélek majd kapásból kettőre. Ennyi.
Szal hiába keménykedik a csávó mert én így is úgy is nyerek.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Youtube komment:
Intel ? Nvidia ? Kösz nem... Maradok az AMD-nél.. A jövőben minden játék AMD-t támogat. Majd jön a Mantle és vége az nvidiának Kemény szavak ám, nem is tudom hogy alszok az éjjel.
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #301 üzenetére
Ott a kommentem
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Tirexi
addikt
válasz hszilard666 #301 üzenetére
Passz. YouTube bug.
Nekem is volt már ilyen. -
hszilard666
veterán
Ez mi a fax?
Már vagy 20 perce nyomogatom a megosztást.
Tirexi! Nem tudnál nekem segíteni?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest