Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
jó választás, sőt azt kell mondjam ügyesen belenyultál,
ez a tipic jókor jó helyen!
Hibátlan kari ,nagyon fog tetszeniAsbee: mindig csak kioktatod az embert, olvasd el újra figyelmesen kérlek , azután írj,
mert felesleges köröket futunk,
tehát tisztázzuk : azonos órajelen van két különböző bios !!!!! [link]
Ezen mi nem érthető ?
ennél butábban már nemtudom leírni -
petike2014
aktív tag
Én egyértelműen lemondtam, hamar ugrottam bele, a 660-as kb 30 perc olvasás után sokkal jobban meggyőzött. Az ár/érték aránya miatt, és együtt tudok élni azzal,hogy az átlag fps 3-al kevesebb a max meg 20-al mert így is 40 körüli az avg. Amúgy az 9ponnál mindhárom verzió akciós volt 69 69,5 70 e-ft áron (sima,oc,top).
-
lowzor
veterán
Ha a simához képest max 10k-val drágább, akkor megéri. A sima Asus úgylátom, hogy 59k körül megy, tehát ha nem akarsz bioshoz nyúlni (jobb tuning miatt), akkor megéri 69-ér.
Viszont ha a simához jár kupon valemelyik boltban és úgy jutsz hozzá 59k körül, akkor egyértelműen az éri meg jobban, mert a kuponokat 10-12k-ér el lehet adni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest