Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Ebben a topikban senki nem fogja azt mondani hogy az AMD-t vedd
Az R9 270 talán egy kicsivel erősebb mint a 660, de ezt neked kell mérlegelned... Szerintem az Nv kicsit "stabilabban" működik nekem fele annyi gondom volt Nv kártyával mint AMD-vel, gondolok itt a driverekre meg a black screen-re meg ilyesmire... -
kona005
senior tag
Nahhh, kész feladom. Lehet egyébként a ASUS 660Ti-nál VRM hőfokot mérni? Nem akarja a tutit.
-
kona005
senior tag
válasz
kona005 #8363 üzenetére
Na megoldottam, egy másik GPU-Z vel sikerült...
Unlockoltam a BIOS-t amúgy, most 1.212V kap 1267Mhz a vége a GPU-nak...
Rálöktem egy Full HD TV-re most, és arra lettem figyelmes hogy azok az órajelek amik 1440*900-be jók voltak az most instant bukó volt a Heavenbe. Gondolom a fHD-ban azért jóval nagyobb terhelést kap a kártya.
De most így 1267 a vége a memnek meg "csak" 1702Mhz... Elvileg stabil is mert tapasztalatom szerint ha a Heaven lefut akkor minden jó lesz, egy játék se dob rá annyi terhelést mint az a szar
Hőfokokban maradt minden a régi talán 1-2 fok plusz, de viszont néztem olyat hogy fesz emelésnél nem árt a VRM hőfokokra is ránézni... Az micsoda? Hogy tudom azt megnézni?
Előre is köszi
-
kona005
senior tag
Köszi mindenkinek!
Ma már nem kezdek de holnap megnézem
-
kona005
senior tag
válasz
Anfänger #8340 üzenetére
Na bios-t én alaplapon még soha nem frissítettem
Picit bővebben le tudod írni hogyan kellene...
Amúgy igen a legújabb béta van rajta, 2014 02 08-án jött egy zsír új iPon-ból mert gariba cserélték szerintem azért...
(#8341) Loha: A videón látszik is, az első USB slotokba van dugva a receiver, azért nem dugtam hátra mert úgy néha akadozik az egér
De nem tudom, mert mindig oda volt dugva és egyik kártyámnál sem volt probléma vele...
PS2-es bill, húúú, lehet van valahol mindjárt megnézem...
-
kona005
senior tag
válasz
Anfänger #8336 üzenetére
Nem fogod elhinni de úgy sem jó.
RAM-ok nem 2400-en mennek, őszintén megmondva fingom sincs mennyin megy, mert már akkor vettem amikor a BIOS-ba nem tudtam bemenni.
Afterburner sem zavar be szerintem mivel egy full üres rendszernél is jelen volt a probléma...
Proci nincs húzva még
Amúgy tökéletesen megy az egész gép, csak itt boot-nál baszakszik, már a Borderlands (B)2-es(/B)
problémámat is megoldotta az új béta driver, az 1 még szivatBF4 és Hardline is több óra játék után is atomstabil a VGA tuningal. Sőt, egyszer sem fagyott meg egy játék alatt sem... Indításnál nincs még rajta a tuning sem...
Kb ennyi
-
kona005
senior tag
Csináltam egy videót a hibáról amivel küzdök, nem biztos hogy a kártya de több valószínű mivel előtte nem volt ilyen gondom csak miután beraktam a karit: [link]
-
kona005
senior tag
Az biztos, amikor néztem a kártya min.85% ment, de inkább 90-99 között van... Szóval az egész rendszert meghajtja rendesen... Amúgy a játék grafja kicsit nekem gagyinak hat a 4 sokkal szebb szvsz de a játékmenet nem is olyan rossz és elvégre az a lényeg
(#8326) sittes79: Ez engem is érdekelne a BL2-t kipróbálnám úgy hátha...
-
kona005
senior tag
Új béta jónak tűnik, 340.43, BF:Hardline bétában ilyen 70-120FPS-em van, átlagban a 80 megvan (1440*900)
Procit viszont ész nélkül gyilkolja, sztem jobban mint a 4, ilyen 90-95%-on megy folyamatban minden mag...
Veszek is egy hűtőt szerintem a jövő héten, és adok neki, előző tulaj azt mondta vízzel még 5.2-is vinné, ő léggel is használta 5Ghz-en szóval a képességgel nem lesz baj... Mondjuk annyira nem gyilkolom 4.6-4.8 már érezhető különbség lenne szvsz...
Szerk.: A Borderlands meg 40fps még mindig
-
kona005
senior tag
The latest WHQL is a piece of shit!
MSI AB le van szedve, ezt is leírtam úgy kb 150x már ide én is nézem meg használom meg egyéb dolgok.
700Mhz az a Borderlands 2-ben volt ez meg az 1-ben van...Arra rájöttem, vagyis megmondták, CPU limitem van a kis felbontás miatt, csak 1 proci magot használ a játék... De igen, valami nagyon nem oké a rendszerben, meg csinál még egy-két furcsa dolgot holnap tolok róla egy vidit!
Csöcs!
-
kona005
senior tag
válasz
regener #8319 üzenetére
Na látjátok, nem beszélek én hülyeségeket! Mondom úgy van megírva alapból hogy 62FPS a fix!
Amúgy én is megtaláltam pont most egy pár perce, de nem jó! Elveszi az életkedvem ez a játék!Állok fent egy hegyen, ránézek a városra dirr 40fps, megfordulok és elindulok akkor meg ilyen 150fps
Kezdem feladni, most felraktam a 340.43-as bétát de ugyan az! Szíjjjonak le!
-
kona005
senior tag
Megnéztem, kikapcsoltam, de nem jó így sem
Ugyan úgy 62 a max és ledroppol 30-ra ha gyorsabban fordulok a város felé (tartarus station.)
-
kona005
senior tag
válasz
Anfänger #8314 üzenetére
Köszi, nézem
(#8313) regener: Játékban nincs VSync leírom még1x... Panelban nézem, nézem
(#8315) kovy29: 1. Nem tudom, csak gondolom, ő megkérdezte hogy szerintetek én meg mondtam hogy szerintem.
2. Nem1, BF4(multi), Crysis3, Watch Dogs, ez kapásból 3 ahova a 660 kevés fullon, legalábbis a megfelelő frame rate-hez bizos. Biztos lenne még, ha utána jár az ember.
3.Na lehet nekem vannak mégis szövegértési problémáim mert ezt nem igazán értem?
Tudom mit írok poénból meg mit nem...
Részemről lezárva, majd meglátjuk ki mondhatja, hogy én megmondtam
-
kona005
senior tag
Nincs benne fiziksz ahogy marcusa is írta.
(#8294) marcusa: Az érdekes mert nekem 62FPS amire lekorlátozza és nincs benne V-Sync opció ahogy én néztem... Kövezettek meg de nem eredeti, haverral tolom neki is ugyan ez van fent, és egy 270X Toxic-al ki sem mozdul 62FPS-ről, egyébként akkor akad amikor ilyen nagyobb városba vagy helyre bemegyünk. Szerintem driver, mert 337.88-al konstans droppolt, 335.23 már csak a nagyobb helyeken 327.valameddig visszamentem de nem lett jó...
-
kona005
senior tag
Egyszerűen nem akarom elhinni hogy 660Ti nem képes 1440*900-ba fix 60fps-el futattni a Borderlands 1-et...
Már kezd nagyon felb...ni660Ti csere AMD-re
-
kona005
senior tag
válasz
TechN7ne #8289 üzenetére
Hahooo!! Nem a kari gyenge hanem az uj driverek szarok.
Talan nem a 780Ti SLI performenszet kellene impruuvolni...
Dunara vizet, remek.
En is azert kerdeztem az elobb h melyik a legujabb hasznalhato driver ami mindenhol stabilan mukodik, 337.valami annyira szar volt hogy 30 fps is volt neha BL1ben...
-
kona005
senior tag
Valaki meg tudja mondani 660Ti-hoz melyik regebbi driver a kiraly vagy ugy alapbol? Mert nalam az ujabbakal pl a Borderlands 1 sem akar menni rendesen... 335.23 mar alakul de meg azzal sem igazi...
Elore is koszi
-
kona005
senior tag
A legújabb driver különösen szar lett, Borderlands 1-be kemény 25FPS-em volt.
335.23-al meg fix 60
-
kona005
senior tag
Egyenlőre még full HD sem lenne, 1440*900-ba nyomulok még...
Mindig is vonzott a két kártyás rendszer, csak most ahogy nézem lehet még egy másik ház is elférne mert leraktam a 2. slotba a karit és biza nem sok helye maradt szegénynek... Lehet inkább csak egy 770 lesz majd
-
kona005
senior tag
Használ itt valaki GTX 660 Ti SLI-t? Most lehet kapnék jutányos áron egy TX750-es tápot a havertól, és nyáron uborkaszezonban vennék akkor még egy tesót mellé. Megérné? Elvileg csak x8-as a második slotom,de PCI e 3.0-ás így ott lennék mint 2.0 x16-al... Néztem egy két tesztet, azért úgy már van neki ereje, csak az a fránya 192bit...
-
kona005
senior tag
válasz
regener #8237 üzenetére
Azt nem tudom, de elvileg terhelés függő ez a vissza veszem az órajelet dolog, szóval pont nem max-on kellene. De elvileg meg tudtam mi a baj, proci limites vagyok egy i5-3570k-val (nem röhög), mert állítólag szar az engine-je és csak egy magot használ meg a High fiziksz is betesz neki... Abból sem tud mindent a GPU számolni, meg kellene egy kicsit rángatni hogy egy szálon erősebb legyen...
-
kona005
senior tag
Valaki tud egy gyors választ adni arra hogy hogyan tudom azt elérni hogy ne vegye vissza a kari az órajeleket? Borderlands 2 kezdtem el, de néha benyal ilyen 30FPS körülire, mondom na az szép mi lehet... Indítottam az MSI AB és akkor látom hogy istennek se megy 705Mhz fölé a GPU órajel... Se OC-val se nélküle...
-
kona005
senior tag
Helló!
Az lehet hogy nem tudom lementeni a kártyám BIOS-át? GPU-Z-be rányomok, majd azt írja nvflash.exe működése leállt, bár ez nem tudom hogy jön ide, majd azt bezárom és azt a hibaüzenetet kapom hogy:
BIOS reading is not supported on this device.
Valaki hallott már ilyet?
-
kona005
senior tag
Először is köszi
1. Tudom hogy nem pontosan írja, sensornál és MSI ABnél viszont jól írja, ha kinagyítod a képet első sor utolsó a GPU órajel, és ott is 1267Mhz-et ír, és az a szép hogy egy óra Far Cry 3 után is semmi hiba.
Szóval elvileg bírja játék alatt is, ez már szép a 967-hez képest...
2. Tudom hogy úgy szokás, csak vissza olvasgattam és ennek a mintájára csináltam hogy legyen összehasonlítási alap.
-
kona005
senior tag
válasz
csabika0001 #8165 üzenetére
-
kona005
senior tag
válasz
Bjørgersson #8162 üzenetére
Nem
Sima indítási csippanás, egymás után kis idő elteltével, ha BIOS gombot nyomom, ilyen gépi kattogás jön a gépből(
) , de az a baj hogy így még a BIOS-ba sem tudok bemenni
(#8163) gézu: Biztosan nem
2 óra Far Cry 3-at nyomtam vele, és 1 óra Border 2-őt és semmi gond nem volt. A Phantom kb. 5percet bírta őket. + 200Mhz az Asus gyári Boost-ja
-
kona005
senior tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy bootnál megáll így a gép? Boot logonál áll vagy 2 percet, olyanokat csippan mint indításnál, 3-at azt hiszem, majd elindul a win. Játékok, tesztek mennek rendesen.
-
kona005
senior tag
Tegnap vettem egy ASUS GTX 660 Ti DC2OC-t a vissza kapott pénzből, szóval végülis maradtam itt.
1167Mhz a gyári BOOST
-
kona005
senior tag
Na ma vissza vittem a kártyát, a csávesz állítólag Crysis 3-at nyomta rajta, nem fagyott ki elmondása szerint de vissza adták a teljes vételárat + a watch dogs kódot már felhasználtam
Most apróról próbálok vadászni egy garis 660 Ti-t , jó kis kari ez.
-
kona005
senior tag
válasz
kona005 #8141 üzenetére
Megpiszkáltam egy kicsit a BIOS-t, adtam neki +feszt, most 1.212-t kap az 1.175 helyett, talán 3-4 fokkal lett melegebb, de az a csúnya hogy még így sem bírja a gyári boost, csak 1097-re boostol most elvileg stabil is de még nem teszteltem ki. Abba a 40Mhz -be nem fogok belehalni (áááá kit akarok átverni
). De egyszer vissza fogom vinni, csak az a baj hogy elég macerásan idézhető elő a hiba, valamint a szintetikus tesztek meg lefutottak.
Most inkább így hagyom.
-
kona005
senior tag
GPU-Z az adatoknál nem BOOST-os, hanem a sima órajelet nézi ugye?
-
kona005
senior tag
Azt tudom, de enyhén szólva is szar.
Már ott tartok hogy lehet vissza sem viszem
Elkezdtem downclockolni, 900Mhz-en (végülis így is 1045-re BOOST-ol) ment most a Far Cry 3 hibátlanul, fél órát toltam kb. De egyszerűen nem értem hogy nem mehet alap órajelen. Ilyet tényleg nem láttam. Ha a gyáritól nem sokkal kevesebbel is elmegy akkor lehet nem viszem vissza, meg hogy mondjam most ezt meg nekik?
Tényleg örültem hogy végre megint lett egy új, normális karim de nem tudom. Engem még annyira nem is zavarna az a pár mhz, de eladásnál meg majd mehet a magyarázkodás
Meg végülis, ha fél év múlva azt mondom hogy ez így mégsem jó, akkor is vissza vihetem nem?
3 napos, azonnali cserét már úgy is buktam... -
kona005
senior tag
Olyan hogy csere kártya, olyat kapott már valaki? Vagy használt?
Ha igen le tudná írni mi a menete? Nem jó sehogy sem, holnap vissza viszem de hallottam hogy adnak helyette vagy lehet kérni cserekártyát. Aqua-ba viszem, csak 1 hónapig tényleg nem akarok kártya nélkül lenni, meg remélem ugyan ilyenre cserélik mert a hibái ellenére megszerettem a kis dögöt.
-
kona005
senior tag
válasz
csabika0001 #8118 üzenetére
Nem jo igy sem, 1085mhz re alitottam, amennyit a GPU-Z mutat.
Anfänger: Tiszta Win csak a driver volt fent, meg az alaplap cuccai es ugy sem ment.
Johnyheroo:XFX Pro 550
-
kona005
senior tag
válasz
csabika0001 #8115 üzenetére
A processzort azért zárnám ki, mert most az utóbbi 3 hónapban kb 6-7 kártya minimum megfordult nálam (7870,GTX580,R9 270 és hasonlók) és azokkal meg semmi nem volt.
Egyébként néha kiírja hogy az illesztőprogram leállt majd helyreállt, de ez 10-ből 1-szer.
Csak attól félek, hogy a Benchmarkok lefutnak, néhány játék megy elvileg gond nélkül, és ha vissza viszem majd azt fogják mondani hogy náluk jó
De ilyet én még szoptam egy kártyával sem, pedig volt AMD-m szép számmal
, és volt már egy-két halál közeli élményem is.
Másik slotban sem megy egyébként, megnéztem.
Mondom, azt nem értem hogy egyik játék miért megy míg a másik nem? BF3 is megy, de például Far Cry, Borderlands meg ugyan így kifagy. Dirt 2 is megy.
Én ilyet még nem láttam!
VGA Memória tesztelésére van valamiféle program?
Az lesz amúgy, ha nem megy akkor hétfőn vissza viszem, veszteni biztos nem fogok vele.
-
kona005
senior tag
válasz
kona005 #8113 üzenetére
Csináltam egy videót, hogy pontosan mi is a hiba: [link]
Minőségért bocsi, ennyit tud a telefonom, aki tudja nézze meg legyen szíves, ha még segíteni is tudna az lenne maga a tökély
Az a mormogás a végén azért van mert így beakad a hang, nem tudom mennyire jön át.
Előre is köszi
-
kona005
senior tag
Megcsináltam a teszteket:
3DMark, pici tuning is belefért, nem ez volt a vége de tovább nem néztem:
Heaven 4.0, alapon, azt a tuningot már nem bírta itt, de valamennyi ment volna biztos:
Valley 1.0, alapon, itt sincs tuning:
Mindegyik tesztet 3x egymás után lefutattam, mindig lefutott.
Most ezt nem értem akkor, lehet mégis jó a kártya és tényleg nálam van valami gond?ui.: valamint azt nem értem hogy a jobb felső sarokban miért azt írja hogy 1254Mhz-en megy a GPU...
-
kona005
senior tag
válasz
yodamester10 #8109 üzenetére
Pedig a 660 erősebb, és azt is el tudod adni, főleg egy EVGA-t sok garival...
-
kona005
senior tag
válasz
yodamester10 #8106 üzenetére
Hát nem igazán, cirka 200km
De azért köszi
-
kona005
senior tag
Igen, meg fogom nézni most a BIOS reset-et.
Másik gépben sajnos most nem tudom megnézni, nincs a közelbe olyan ismerős sajnos akinek olyan gépe lenne, hogy bele bírjam rakni.
De ma kiveszem, BIOS reset, meg tesztek és meglátom mi lesz majd.
Minden esetre köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat.
-
kona005
senior tag
válasz
csabika0001 #8093 üzenetére
Én is így gondolom, ha nem jó akkor nem jó.
Csak az a baj, én sem tudom már hogy mi van. DIRT2 és BF3 például megy, de a Far Cry 3 és a Borderlands 2 meg nem akar. Holnap még lehet nem viszem vissza, még futok vele egy pár kört, mert ha egyszer odaadom nem lesz kártyám megint legalább 1 hónapig...
(#8094) gézu: Először BF3/4-eztem rajta egy pár órát utána ment a tuning, az is kíváncsiságból, de két win reinstallnak meg kellett volna oldani minden szoftveres problémát szerintem.
Attól félek, hogy elindítanak egy játékot vagy nem tudom, és náluk meg jó lesz, és akkor meg se új kártya, se jó kártya.
-
kona005
senior tag
Na feladom, holnap visszaviszem, csak remélem akkor majd náluk is produkálja a hibát.
Ha nem, nem tudom mit csináljak
-
kona005
senior tag
válasz
juliabrilke #8088 üzenetére
Ugye ez most csak vicc?
Amúgy meg akkor sem tudják, ha olvassák, mert én nem úgy fogok bemenni a boltba hogy jó napot kona005 vagyok...
-
kona005
senior tag
Továbbra sem jó, kifagy, BIOS Editoral visszavettem a BOOST-ot 1050-re, adtam neki feszt (az a baj csak magas órajelekhez lehet nagy feszt beállítani.) de egyszerűen nem jó. Új Win 7, 8.1 de semmi.
Tanácstalan lettem, lehet visszaviszem
-
kona005
senior tag
Levettem 50Mhz-et az órajelből, így fél óra után is még jó volt, alapon órajelen meg kifagy egy perc alatt.
Létezik ilyen hogy nem megy alap órajelen? BF3 megy, FAR cRY3, Borderlands 2 meg nem akar... -
kona005
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy mikor elindít egy játékot egy pár perc uzán, vagy töltés után hang beakad csak fekete kép, de utána meg helyreáll, nincs tuningolva, nem a driver állt vagy valami ilyesmi, nem azt írja nem ír semmit.
Valakinek ötlet?
-
kona005
senior tag
Kipróbáltam a ShadowPlay-t, szerintem nagyon állat, és szinte semmit nem fog le a gépből. Durva
-
kona005
senior tag
válasz
kona005 #8066 üzenetére
Na ennyi kész vége feladom
Valamiért mindig kifagy, 1 órát játszottam vele de inkább most már valami játékkal játszok, úgysem tuningal akarom használni. Viszont amit észrevettem az az hogy, a 1106Mhz-re raktam a clockot és a GPU-z szerinte így 1185-re boostol, de sensornál kiválasztottam hogy a max-ot mutassa, ott viszont 1241 Mhz-re boostolt, alapból is így van 1006 a base clock és 1085 a base boost de ott is 1137-re nyomja.
Nem mintha baj lenne csak érdekesAzért holnap kitesztelem a végét, szeretem tudni mit tud de kizárólag alap fesszel nyomom.
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Ma beléptem a Ti kis közösségetekbe egy Gainward GTX 660 Ti Phantom-mal. Aqua-ba most Watch Dogs al 53 390 volt. Szerintem megerte, pont annyival lasabb a 760tol mint amennyivel olcsobb. Meglepodtem mert azt hittem ilyet ujonnan mar nem lehet kapni, este megrendeltem es el is tunt a webshopbol.
Hazaertem csinalok egy kis Firestrike-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest