Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
marcusa #4927 üzenetére
Nekem az új driverrel eddig semmi gondom nem volt, ezért csodálkozom, hogy ennyi embernek gondja van vele. A haveromnál egy régebbi volt fent, és a Tomb Rider rögtön produkálta a háromszöges bugot. Feltettem neki is a legújabbat, igaz neki 650Ti-je van és ott is jó lett rögtön.
-
Peat;)
veterán
válasz
marcusa #4913 üzenetére
Nekem a TF3 hűtős változat 37 fokos netezés közben, panel dögmelegben, nagyobb fajta htpc házban, halkra cserélt(lassabb) 2*8cm házventikkel.
A hűtés az ami miatt nem szabad spórolni a vga kártyáknál, mert ha nem válik be vagy lesz bármilyen gond vele akkor utána nagyon drága lecserélni. De 83 fok szerintem nem vészes a mai chipeknél, tuningolni meg kérdéses mennyi értelme van, pár plusz fps még nem elegendő ott ahol elfogy a kártya. -
marcusa
addikt
válasz
marcusa #4818 üzenetére
Na, most kitakarítottam a házat, és betettem plusz két 12cm-s házventit, így tuninggal max 83 fok-ig ment fel kb fél óra játék után, 82 volt szinte végig, de egyszer-egyszer átugrott 83-ra, majd vissza 82-re. Végig 99%-os vga kihasználtság, és max 110% TDP. Kicsivel többet reméltem hogy lejjebb megy, de azért ez is valami...
Apropó, nektek terhelés nélkül mondjuk ha csak böngésztek, mennyi a vga hőmérséklet? Nekem 38 fok.
-
taknyi
aktív tag
válasz
marcusa #4820 üzenetére
Szerintem úgy kellett volna, mint ahogy én csináltam, ha zavar bármi, akkor a vásárlástól számított 8 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól, ha neten rendeled. Nem számít az átvétel módja. Most ha 97 C akkor arra hivatkoznának, hogy az még üzemi. Felette te hivatkozhatnál, hogy a hűtése felé megy a max. üzeminek akkor szvsz. igen. Én azzal próbálkoznék, hogy leírnám nekik a tendenciát aztán vagy megértik, vagy nem, persze ráfizetnék egy drágább darabra, hogy lássák, hogy nekem termék kell...
-
taknyi
aktív tag
válasz
marcusa #4484 üzenetére
Nem a ház hűtése az alapvető probléma, hanem a kártyáé.
Az én házam ATX sz@rabb a tiédnél, egy fényképet sem ér. Egy 7cm-es venti szív hátulról, oszt cső...
Az Asus éppen befér, mert oldalt van a tápcsatija. Gainvard 80C vs Asus 63C ( 4k különbség )
Ezzel csak azt akarom jelezni, hogy lehet csalódás ér miután betetted a +2 ventit és mégis meleg lesz...
Szerintem vedd le az oldalát, mobilventivel fújasd rá a friss levegőt, így nézd meg, hogy mennyire megy le a hőfok. Ha így nincs jelentős különbség, a +2 ventivel sem lesz...
(#4494) asdxv: nekem 42k-ra... (8k wot, 4k metro, 1,5k ac, 1,5k ps+haw)
ja és van még egy wot invite cod-om...
(#4495) kmisi99: menj rá az AMD vonalra ott most adnak egy csomó játékot, ami hirdethető is...
-
lowzor
veterán
válasz
marcusa #4343 üzenetére
Na hallod az kemény
És 46k-ba került nekem a kártya újonnan, a kuponok eladásával. Szerintem ha még akcióban van ez a kártya az Aqua-ban, akkor nagyon ajánlott vétel
(#4345) kmisi99:
Még a Power limitet akkor próbálom feljebb vinni én is. Lehet, hogy akkor az 1241-et is bírná.
(#4343) marcusa:
Nem tudom. A GPU hőmérséklet nálam nem nagyon nőtt, más kérdés a VRM. Én azért mertem megcsinálni, mert alapfeszen 58-60 fokon ment játékok alatt a GPU, szóval a hűtése nagyon jó.
-
szasanyi
félisten
válasz
marcusa #4116 üzenetére
Ahogy olvastam - talán gbors logout-ján -, fontos a GPU sebesség is,mert az összteljesítményt a kettő együtt határozza meg, vagyis lehet rosszabb a teljesítmény magasabb órajelekkel is! Te nézted milyen GPU/VRAM együttes érték esetben hozza a legjobb teljesítményt a kártyád?
-
szasanyi
félisten
válasz
marcusa #3919 üzenetére
Hogy lehet az, hogy az NV oldalán nincs fent újabb driver?
Ezek ami itt előbb jelennek meg mindig ua. a hivatalos verzió ami az NV oldaláról (eszerint később) letölthető: Nem tudom, mert mindig csak a official website-ról szoktam letölteni soha nem máshonnan.
-
-
csabika0001
senior tag
válasz
marcusa #3586 üzenetére
"Step 3: Run Cmd.exe (command prompt) and navigate to your Nvflash folder with this command line "cd desktop" [hit "Enter" on your keyboard]. "cd nvflash" [Hit "Enter" on your keyboard]. Then type "kgb.exe 660.rom unlock" [Hit Enter on your keyboard], and your BIOS should be unlocked. Your command prompt should look like the image below "IF" you did everything right."
Itt elakadtam!
-
belinho
senior tag
válasz
marcusa #3525 üzenetére
Arra gondol szasanyi, hogy a 660 teljesen alapon van hagyva, a 7850 meg le van tesztelve alapon és tuningolva is!
Úgy lett volna fair ha lenne egy 660 tuningos eredmény is 1140mhz-es core, és hozzá egy húzott memória sávszél az alap 6000mhz helyett mondjuk 6800mhz, ez is hozott volna valamit a 192bit-es vezérlő mellett, és akkor mindjárt másképp viszonyulna a tuningos 660 a tuningos 7850-hez! -
Vigneau
félisten
válasz
marcusa #3492 üzenetére
Viszont nálam még a GPU-t sem ismerte fel a progi, ahogy elnézem. A Heavennek is van ezek szerint adatbázis frissítése, mint a 3DMark 11-nek, vagy van fizetős része is a Heavennek és csak az jelzi ki?
FaTHI:
A röpke és igen csonka GTX 480 vs. GTX 660 tesztem alapján a GTX 580 némileg azért erősebb lenne a GTX 660-hoz képest. Itt az ár és a fogyasztás a mérvadó a vételnél, azaz mi lesz majd a Számodra fontos. -
taknyi
aktív tag
válasz
marcusa #3360 üzenetére
Az én rendszeremben is szépen teljesít AA-at offolom, vagy belövöm amit bír játékokban, minden más a legmagasabban. PHIIX4 955 3.2 Mhz egyenlőre még nem húzom, 1680×1050 felbontás. Ja és Lara haja loboghat közben 7770-nél kizárt volt.
Másik: hétfőn cserélem a Gainwardot mert 80C TR alatt. Ha profilt csinálok 10C-10% 20C-"0% stb 90C-100% akkor 67C, de a venti is 67%-on hangosan teker. Ez már zavar.
Úgyhogy CSERE. -
szasanyi
félisten
válasz
marcusa #3216 üzenetére
Ja, ja azt a részét én is most látom majd először. Viszont - emiatt vagy nem, de - a magyarosítást hiába telepítettem (látszólag települt is) semmit nem ér. Pedig jó lenne, mert annyira nem meg még az inglis lengidzs.
ricshard444: ez tényleg érdekes, mert január végén vettem a PCS+ 7950-et, és nem sokkal utána ki is próbáltam - aztán uninstall, mert játszhatatlan kategória AMD-m. Azért nem volt olyan rég, hogy kiforduljon magából az AMD azóta.
Told már le a benchét, és a megatextel értéket nézd már meg mit mutat.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marcusa #3166 üzenetére
Igen tudom, pont jó lesz összehasonlításnak hogy mennyivel gyorsabb a Ti.
Sokáig gondolkodtam melyik legyen, nem bántam meg az MSI 660-at, de azt nem gondoltam volna hogy a tuning terén a különbség zavarni fog.
UHG4-ben alapon 8% a különbség, lehet más játékoknál több lesz.
Most rakom fel a 320-as bétát... lássuk mi lesz. -
belinho
senior tag
válasz
marcusa #3126 üzenetére
Miden NV kártya gyorsul az új beta-tól, csak különböző mértékben!
A 660-nál volt a legnagyobb mértékű a gyorsulás, és azzal demozzák a teljesítménynövekedést, pici marketing.
De a geforce.com-on ki van mérve 680-660-680sli-660sli-vel is az új beta! -
JoolsNOS
veterán
-
Faterkam
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest