- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
AxBattler, Grave444
Köszi az segítséget, infókat!
-
Zamma
őstag
válasz
Grave_444 #2495 üzenetére
Igazad van, de én nem értek hozzá és sok az olyan kártya aminek már a 2-3. tulajdonosa árulja és a gari is külföldre szól. Tisztelet a kivételnek... Van egy olyan amit meg is vennék [link] , csak a tag idén reggelt... így meg inkább nem (ráadásul mivel van másik szintén garis kártyája biztos bányarém volt...)
-
Zamma
őstag
Itt a nagyonnagy BF!
Ha lát valaki akciós áron, új Msi 1660 Super Gaming X-et az ne tartsa magába! -
Zamma
őstag
válasz
Corsa02 #2481 üzenetére
A Müszi? Hát az egy legenda! Azon túl egy Fenominális teklám a 80-as évekből... bár mindmáig sokan találgatnak az értelme felől...
[link]
A leírását és az első kommenteket érdemes elolvasni...
Mivel a videó rossz minőségű megemlítem hogy a hang csettintés akar lenni és az illető pöszén mondja az „sz” hangot.
Az egyedüli szóban ami igen hangsúlyosan hangzik el a reklámban!Mindenki erről beszélt akkoriban... bár senki sem tudta hogy mit reklámoz...
...viszont többen átvitt értelemben - hogy legyen valamicske értelme és ezzel feloldva a megnemértett zsenialitás okozta traumát - a csettintés és a „Köszi!” kapcsolatát vélték többen felfedezni..
Ebbéli értelmet katarzisént kibotva ennek a csiszolatlan gyémántnak a világnak a világosságra egyedül vezető és végső lehetőségeként. -
Zamma
őstag
válasz
AxBattler #2475 üzenetére
...fentiek alapján magamat idézve „Melyik gyártó vagy modell ajánlottabb...¨
Rengeteg tesztet néztem már, a coil whine-ra max. csak utalnak - hogy van vagy kicsit hallatszik -, de láthatóan többeket és engem is zavar a megléte.
Ismert az is hogy nem minden alaplap-táp-gpu kombó cirippel...
Nekem pl, dedikált vga nélküli gép is képes adott műveletekkor Photoshopban cirippelni... Mi lesz akkor vga kártyával?@mindenki
De hogy konkrétabb legyek kinek van tapasztalata MSI 1660 Super Gaming X-el kapcsolatosan? Esetleg más modell is érdekel ami fanstoppos... -
Zamma
őstag
Visszaolvasva nem kaptam választ...
Hosszútávra vennék kártyát és a halk üzem a lényeg.
Melyik gyártó vagy modell ajánlottabb a 1660 Super széria (talán MSI Gaming X) vagy az RX 66xx?
Ami fontos:
- elhanyagolható vagy nincs coil whine-ja ( ;o) )
- később ha cserélném a ventiket a deshroud szempontjából előnyös(ebb) a borda kialakítása
Mi(ke)t ajánlotok? -
Zamma
őstag
Rossz helyre írtam, bocs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest