- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
BerserkGuts #1394 üzenetére
( :
értelmesebb tesztoldal leírja, hogy ez erősen szubjektív
ami objektív, a ventus nem a halk kártyák közé tartozik, msi-nél az a full fapad
olyan meg nincs, h beírja pl rtx 2060, melyik a 30 modell közül?
ez így semennyire nem mérvadó
__________________no de engem gaming x érdekel, abból is a "sima" vagy a super, hűtése tudom h jó, de cw-ről elég megoszlóakat olvastam, engem zavar
zafír 570 itx-nél semmi cw nem volt, 590-eknél aztán volt minden baj ilyen téren , de evga tápokkal már nem, viszont már nincsenek 590-ek, ma már átvehetnék egy 5500 xt-t, de mivel freesync mellett használom, nem szeretném ha ennek meg a navis driver nyűg gondja lenne :d
szóval még gondolkozom az msi gaming 1660-akon, akinek van ilyen, akár sima, akár super, ossza meg mit tapasztal cw terén, és pontosan milyen táppal
szerencsére lassan objektíven is elérem, hogy hangtalan a gépem, és közel van az okosfejemhez', szóval minden nyivákolás zavar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest