Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
szatyor1972 #33992 üzenetére
El is fogyott.
-
RazoR
veterán
válasz
szatyor1972 #33658 üzenetére
Szia Szatyor,
Én az EVGA-t venném mindenképp! Ha tőlük rendeled még rájön egy minimális szállítási költség de 3-4 nap alatt Nálad lesz a kártya! Gari ügyintézésben verhetetlen az EVGA, 6-7 ezerért tudsz venni +2 évet, hiba esetén 1 hét alatt küldik a cserekártyát!
-
pohár
félisten
válasz
szatyor1972 #33655 üzenetére
ha ráérsz, várj egy bundle-re, hátha lesz a közeljövőben
(Black Friday-kor meg ugye ott is van leárazás)
-
blu79
addikt
válasz
szatyor1972 #33655 üzenetére
Szerintem nagyon is jó kártya
. Nekem is most lett Evga kártyám nemrég (1080) , eddig sosem volt és nagyon kellemes meglepetés mennyire minőségi , én nagyon meg vagyok vele elégedve mind desig, hűtés, teljesítmény, zaj stb. Én ajánlom
. Remélem te is meg leszel elégedve vele ha ezt választod. De az Msi is nagyon bejött nekem, olyanom is volt meg Asus is , az Asusban egyetlen dolog nem tetszett... mégpedig hogy szerintem az egyik leghangosabb kártya a customok között... igaz szinte a legűvösebb is... de a mostani Evga is nahyon hűvös
Más , visszatettem a gyári biost , jó volt a másik de a gyárit hagyom mert jobb ez így , ugysem tuningolom a kártyát...
Amit éazrevettem a másik biosnál azon kívűl hogy jobban ment az az hogy jobban is melegedett70-71 fokra is felment a hőmérséklete 1974Mhz alulfeszelve 0.950v -nál... most a gyári bios-al is annyin megy de csak 63 fok játék alatt
-
blu79
addikt
válasz
szatyor1972 #33611 üzenetére
Szerintem valami hazai üzletből... nem udom milyen plusz költségekkel jár ha az Evga oldalaról rendelsz.. posta ... stb...
-
blu79
addikt
válasz
szatyor1972 #33609 üzenetére
Szia, mindkettő jó! Amelyik szimpibb neked. Vagy inkabb az Evga?!
Talán az Evga garanciaügyben jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX Csere is
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest