Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrook
aktív tag
válasz Jack@l #21037 üzenetére
jaa, kössziiii, és ezt az nvidia exp. tudom állítani? v. afterburnerben csak?
amúgy szuper dolog ez, amd ről váltottam ugye, ahogy előzőleg is említettem, de pl assetto corsa annyira más lett, annyival simábban fut, hogy az elképesztő, arról nem is beszélve, hogy ultran nem csak szebb a játék,de élvezetesebb is és jobban érezni a féktávokat meg a kanyarodási pontokat, apexeket (kb gyakorlás nélkül is pár autóval pár pályán eddigi recordjaimat 3-5 tizeddel lazán megdöntöttem erőlködés nélkül), kellett kb 2 nap ,hogy hozzá szokjak az nvidiás képalkotáshoz, v. lehet hogy ez csak placebo,de éreztem a szememen,hogy hozzá szokik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest