- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czvik2.0
tag
válasz
xPraetoriaNx #2126 üzenetére
Nálam zakatol kicsit a venti a wf2-n 64 és 75 % venti között de nem vészes. Le szabályoztam ez alá így nagyon csendes és olyan 75-79 fok de nekem egy zalman T3 házban van nem túl jó szellőzéssel. Hó elején cserélem a konfigot másik lesz a ház is... Vagy kolink Aviator a gyárin felül plusz ventikkel vagy Zalman Z11 plus az is plusz ventikkel, majd a pénzen múlik melyik. Ha összeállt a rendszer majd írom hogy mennyik a hőfokok. Ettől csak jobb lehet igazából szóval jó lesz az.
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
Nálam sem jött elő
-
Jherumit_
csendes tag
válasz
Nekem előjött, kb. első nap, simán hallható ütemes, zavaró. Már vissza akartam vinni de azóta egyszer sem produkálta. Közben állítgattam a venti profilt bár nem hiszem, hogy sok köze van hozzá, máshoz viszont nem nyúltam.
Giga WF2
-
Yutani
nagyúr
válasz
Nekem is WF2 van, semmiféle cicergést nem hallottam eddig.
-
Vasshammer
tag
válasz
Hali!
Nálam nem jött elő ilyesmi, cicergést se hallok. Tegnap le kellett húznom a házventiket, mert valamelyik kezd szétmenni (kiderült, hogy nem, csak a ház lemezét "berregtette" meg) és hamár ott voltam, akkor egy kis R6S közben vártam, hogy bekapcsoljon a venti és hallgatóztam. Namost meg kellett néznem, hogy megy-e, mert nem hallottam, pedig mellettem volt a gép. Mondjuk nekem nincs vájt fülem, de ezt a kerregős bekapcsot nem hallottam.
szerk.: Biztos van jobb hűtéssel rendelkező a 1060-asból, én azért vettem ezt, mert "olcsó" volt. Márkafüggetlen vagyok, engem az ár/érték érdekel. Mondjuk az utóbbi 3 kártyám Giga volt
de csak azért, mert azok voltak számomra elfogadható árban. Ha ugyanennyibe került volna egy Asus, vagy MSI, vagy más, akkor azokat veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest