- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Euromail
aktív tag
válasz
SirRasor #10249 üzenetére
Ha ránézel a játékra szemmel látható ugyan az mint a mafia3 ennyi.
Mafia3 is hiába állítod a szinteket low high nem lehet van is egy jó teszt róla még 4k-n is megnézték :
[link]
https://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/mafia_iii_pc_performance_review/3+A mafia-t én is végig vittem és teszteltem semmi különbség nincs low és high beállítás között csak fps-ben
Néhe a szemednek az eszeddel is együtt kell működnie -
Hauptmann
veterán
válasz
SirRasor #10249 üzenetére
Nekem 3770K-m van. l0Lehet beszopni a marketing dumát, meg arra fapolni, hogy a legújabb proci van mindig a gépben, de egyelőre nem érdemes váltani másra erről. Egyszer inogtam meg, a haver jó áron eladta volna a 4790K-ját, de minimális többletet adott volna, felesleges pénzkidobás. Talán nem véletlen, hogy a 3770(K) rendesen tartja még az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged