- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Hauptmann #20080 üzenetére
nem igazán tudom, milyen választ szeretnél, olyat nem fogok tudni adni, ami ilyen értékrendszer mellett logikussá teszi egy halk VGA beszerzését. a többség lehet, hogy fejhallgatóval játszik, de ez definíció szerint nem fed le mindenkit. én szeretem, ha halk a gépem és képes vagyok erre mások számára szürreális összegeket elkölteni, ami egy deka fps-t sem hoz. hogy miért? nem igazán látom, miért kellene erre jobb indok annál, hogy én így szeretem. ha te le tudod szarni, örülj neki, olcsóbban megúszod a ház, venti, VGA, CPU hűtő kérdést.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Hauptmann #17285 üzenetére
A G-Syncet kár volt írnom, a teszt szempontjából lényegtelen. A folyamatosságon és az input lagon javít, természetes hogy jobb vele mint nélküle.
Én inkább az OS-ek közti különbségre valamint a két CPU és a két GPU viszonyára leszek kíváncsi. Ilyen jellegű tesztet nem nagyon láttam, és valószínűleg sokakat érdekelne. Komolyabb CPU-val i3-mat, i5-öt szimulálva készült már hasonló, de az nem feltétlenül adott reális képet az eltérő cache méretek miatt.Arra gondoltam hogy a két VGA referencia (1506/2000 Mhz) és OC órajelen (1650/2250 Mhz) lenne összeeresztve, népszerű játékokban és három benchmarkban.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Hauptmann #17276 üzenetére
Hauptmann:
Én is gondoltam már rá, nem értem a NAV-nak miért nem tűnt fel. A ph! a legnépszerűbb IT oldal itthon, elég sok látogatóval. A mobilarena a legnépszerűbb mobilos, a hardverapró pedig nincs elrejtve.De4d:
Hőmérséklettől függ. Feszültséget nem fog többet kapni ezután sem. Mikor volt pasztázva és/vagy takarítva és hány fokon mennek a magok átlagosan?kisza25:
Kellett neked leinfózni...Lesz másik, sokkal jobb! Szerintem nem vesztettél semmit, nem tűnt nagy számnak.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Hauptmann #16229 üzenetére
Igen.
UT-vel és GTA-val próbáltam még, mindkettő nagyon jól futott. Utóbbival mostanában szívtam apró (1-2 fps-es) droppok miatt, kíváncsi leszek hogy ez a "downgrade" megoldja e.
Annyit azért hozzátennék hogy Win7-et használok és lemusz említette hogy Win10-nél más lehet a szitu.
A tesztről készült videó itt található.svensson:
Én meg fogom, de csak holnap vagy holnap után.Nagyon nem lehet rossz, 1-2 hónapja még ez volt a fix driverem, csak akkor más volt még a vas és a megjelenítő.
Raymond:
Nekem az sajnos nem jött be. Azt hiszem a Blurbusterses brigád tesztelte a G-Sync mellett a különböző szinkronokat és limiteket. A legjobb a játékon belüli, utána az RTSS, és csak aztán jött az Inspector ha input lagról van szó. Nézz utána, most sajnos nincs időm kikeresni! -
AusWolf
őstag
válasz
Hauptmann #15161 üzenetére
Mi a Pentium 2-es időszakban úgyszintén - bár a focit nem szerettem sosem, de volt még ezernyi más szabadtéri játékunk. Bicajozni pl. imádtam. Volt a közelünkben egy homokbánya, ahol elég meredek volt a terep egy kis ugratáshoz. Ha szüleink látták volna, kaptunk volna olyat...
A gép meg jó volt olyankor, amikor a haverok nem értek rá, vagy amikor esett az eső. A Need for Speed 3 split screen módban isteni volt, és még az sem érdekelt, hogy csak software módban futott szaggatás nélkül. Half-Life-ot is 320x240-es felbontáson játszottam először, és nem sírt a szám, hogy milyen pixeles.
Azt hiszem, jobb itt befejeznem, mert a végén még elfog a nosztalgia.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, milyen lehet a mai világban felnőni. Biztos, hogy teljesen más, mint régen.
-
-
juliensorel
őstag
válasz
Hauptmann #15136 üzenetére
Azert ez nem ujdonsag...ha megnezed minden teruleten a primitiv emberek koreben az a menobb, a "tökösebb" akinek a legdragabb, legujabb, legreklamozottab anyagi javai vannak, ez pc teren is mindig igy volt, mind1, hogy anno gtx480, vagy most eppen gtx 1080ti sli stb.
De ez csak azokat erinti akiknek ez szamit, engem pl sose erdekelt, mindig az volt amit eppen lehetosegeimnek megfeleloen meg tudtam venni/szerezni magamnak legyen az kocsi, alberlet alapterulete vagy pc
Szerk.: en nem biralom kolopele kollegat, a gyerek a legfontosabb az eletben, en is megadom/megadnam neki mindenbol a legjobbat, de az enyem meg csak 5 es lanya hardver tema nem igazan erinti
-
törölt tag
válasz
Hauptmann #14801 üzenetére
Én semmit sem vettem észre belőle, de elvileg előjöhetett, mert vagy videót, vagy cikket olvastam róla, ahol meg is mutatták. Ettől függetlenül én soha nem tapasztaltam ebből eredően semmiféle problémát.
Kb mint a 3GB VRAM miatti akadások, lassulások. Elvileg vannak, mert tesztet és videót is láttam már róla, de valahogy engem mindig elkerültek ezek is, míg 3GB-os kártyám volt. -
wrongduke
aktív tag
válasz
Hauptmann #14186 üzenetére
Várj, várj, várj! Még tanulom, hogy kell de remélem belejövök.
Fanboy-mode: ON
Micsoda leszólod az MSI-t? Hogy mer egy Gigás ilyet mondani! [MSI-s habzószáj és sárkányos trikó](#14190) kolopele: Úgy van jól mondod!
(#14194) Hauptmann: Hogy nem minőségi?! Hidegebb mint az ex-feleségek szíve.
(#14197) REIT: Várj, akkor te most az MSI ellen vagy mellet érvelsz? Összezavarsz...
(#14199) REIT: Elárultad magad...
Remélem senki nem veszi komolyan...
Egyébként én is belefutottam ilyen tesztekbe vásárlás előtt, de nem nagyon értettem. Ezek a maxon hajtott értékek, nem?
Számomra az inno3D kártyák kicsit no-name státuszban voltak, de határozottan felkerült a térképre. Nyílván ezen kijelentésem után már csak rosszat fog készíteni.
Ahogy elnézem, mindenütt a VRAM volt a legforróbb. Én is kíváncsi lettem volna, hogy az ASUS kártyákon lehet-e a főzni.Mostmár tudom, hogy 2in1 MSI villanyrezsó és grafikus megjelenítőm van, összedobok egy lecsót míg farmolok egy kis "Wrong-Coin"-t.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Hauptmann #14196 üzenetére
Változik a világ. Egyébként egy boltos ismerősöm szerint ma is az MSI - ből viszik vissza a legtöbbet a Giga mellett, de ez gondolom annak is betudható hogy nagyon sokan veszik ezeket. Ha nem nézem az FTW bakiját talán az EVGA a legminőségibb kártya. Az MSI - nél sok a műanyag mint a Gigánál is, hajolhat a nyák, őszintén szólva nálam jó ha egy évet van egy kártya, az 1080 SLI sem volt tovább, ahogy most a TI verzió sem hiszem hogy tovább húzná. Annyit meg kibírnak
Nem tudok mit tenni, Gaming párti lettem...........
-
kolopele
nagyúr
válasz
Hauptmann #14162 üzenetére
Én háromszor toltam végig, de a törtet. Amikor megvettem az eredetit teljesen rossz volt, hiányoztak a gomb kiírások, képtelenség volt a célzás kontrollerrel, ezért leszedtem a törtet, és láss csodát, minden gomb a helyén, a célzás tökéletes, stb. Akkor még az 1080 SLI - m volt, maxon sem volt vele különösebb probléma, bár az esős mocsaras részeken meg a nagyvárosi őrületben képes volt bezuhanni az fps. Pár napja megnéztem megint az eredetit, a helyzet változatlan. Szerencsére a tört tartalmazta az összes DLC - t is. Azért az bosszantó amikor az eredeti sz@r@bb mint a tört.
-
batka460
csendes tag
válasz
Hauptmann #14115 üzenetére
simán 60k val visszarántották. Nem volt (tudomásom szerint több tekergetés)
Hát jól nem, mert amit visszakaptam nem fedezte volna a rá másfél évvel és "csak" 20 ezer km-el később (ekkor ugye már 300e felett volt) nemsokára bekövetkező klímakompresszor elhalálozását, az adagoló csorgott, jah és a kéttömegű cserés lett volna... így sajnos hatalmas buktával a hibákat leírva elvitte a TotalCar..
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Hauptmann #14034 üzenetére
Kérdéses, hogy egyáltalán fog-e még a jelenlegi széria valaha is a régi árán kapható lenni? Szerintem már nem. Amit még legyártanak, azokat bőven elviszik ennyiért, sőt, még drágábban is, ahogy azt láthatjuk az árak folyamatos emelkedéséből.
Ez viszont egyúttal megpecsételi az új széria kezdő árát is, ami egy kicsivel még efölött fog lenni. Aztán hogy majd lefele, avagy fölfele fog elindulni az is, az majd kiderül, de amíg nagyobb a kereslet, mint a kínálat, addig garantált az árak folyamatos emelkedése is. -
dugo_
veterán
-
Franklin
addikt
válasz
Hauptmann #13516 üzenetére
Nem fognak tömegesen megdögleni.
Anno beszéltem egy minerrel, akinek több száz vga-ja volt... az első pár hétben kihullott pár kártya, de amelyik addig kibírta, az már kibírta azt a fél évet is, amit a rigben eltöltött.
Ugye nem mindegy, hogy egy alkatrész folyamatosan üzemi hőmérsékleten dolgozik, vagy naponta melegszik-lehűl, a ki-be kapcsolgatás miatt. Utóbbi sokkal jobban megterhelő.
Szóval én pl. minden további nélkül fogok ilyen bányászkártyát venni, anno is így lett MSI Gaming 280X-em, a 80e Ft-os bolti ár helyett 40e Ft-ért, még másfél év garival... az meg, hogy 0-24-ben ment, nem zavart, legalább ki lett tesztelve rendesen
-
kolopele
nagyúr
válasz
Hauptmann #13477 üzenetére
Valahogy azt látom sokszor (most topiktól függetlenül) hogy inkább nyírják egymást az emberek mint társalognának, megy a kötözködés ezerrel (jó példa erre a papírvékony Oled topikja meg a 480 - é, ahová ugye én már nem írhatok). Itt meg a "milyen videokártyát?" topikban pl. normális a hangnem.
-
wrongduke
aktív tag
-
Bird
addikt
válasz
Hauptmann #13428 üzenetére
Én még várok.... Lassan (de biztosan) 150k+ lesz a használt FE. Ha eléri a 160k-t eladom és némi pénzmaggal upgradelek 1080-ra, ha nem pukkad ki az őrület addig. Nagyon úgy néz ki, hogy nem fog.... Megéri még várni egy picit szvsz...
Hardveraprón vannak vicces pofák azért.... 100k-ért keres 1070 GTX-et.
shteer: Kedvencem a tudatlan júzer aki az árak láttán heves tiltakozásba kezd a termék alatti hirdetésben.
A 70k-s emberke se semmi a karitatív fonállal.....
-
Bird
addikt
válasz
Hauptmann #13426 üzenetére
Az a baj, hogy a többség nem figyel az ilyesmire. Beteszi a kártyát a helyére azt jó napot... Ilyen 24 órás kártyát nem szeretnék látni a gépemben.
Időzített bomba szvsz.
Viszont most kell eladni. Lassan a használt FE-k is 150k-ért találnak gazdára.
Nagyon úgy tűnik még tovább nő a rózsaszín luftballon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!