- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
msi-nél 60-62 foknál kapcsol be és 55-56 fokig hűti kb fél percig általában, utána leáll. Igy megy ez egymás után. Lehet valahol állítani hogy pl 50 foknál kezdje a procedúrát? Tudom ott az afterburner, de ott ha beállítom, 49-foknál már kikapcsol... úgy meg folyamatosan ki-be ,ki-be nem hinném hogy ez jót tesz egy ventinek
-
Rebirth
tag
Nekem az furcsa, hogy a Palit csak két év garit ad, míg a többi gyártó három évet.
-
nyulnyulu
senior tag
Kolléga kérdése jogos,el kell telnie pár percnek,hogy visszahüljön.
-
InVino86
aktív tag
Sziasztok !
Asus ROG Strix GTX 1060 6GB-om van, es volna egy olyan problemam, hogy a ventillator sebessegenek szabalyozasa nem mukodik valami jol. Terheles alatt felporognek a ventillatorok, viszont nem terhelesnel nem allnak vissza alapallapotba a ventillatorok, hanem maradnak magas fordulatszamon.
Megneztem az Asus es az MSI progijat is, amikkel hiaba allitok profilokat, figyelmen kivul hagyja. A Fan Speed mindenfele programmal 0, de a ventik 100%, hogy mennek, mert hallasra is porog mind.
Talalkozott valaki itt a forumon ilyennel ? A Geforce Forumokon talalkoztak mar ilyennel, de megoldast nem talaltam. Nem csak kifejezetten ez a kartya erintett, hanem mas markajuak is, es GTX1070 es GTX1080 is.
Ha valakinek van valami otlete, esetleg megoldotta a problemat, irna ide a forumba, vagy esetleg privatban ?
UI: sry az ekezet hianya miatt, de angol bill van csak a laptopon es a kioasztas is angol.
-
vhunor
őstag
-
Sondi1986
addikt
válasz
szasanyi #2483 üzenetére
Nyakamat teszem rá hogy már gyűjtik azokat a chipeket ami még a 3GB-os verziónak se jó.
Mert csak 128 Cuda nem sok, biztos van példány amiben sokkal több nem működik.
De az is lehet hogy azokat Leptop VGA-k lesznek.
Eddig mindig voltak extrémen megvágott chipjei mindegyik fajtából.b. Mondjuk 128bit-el és 1024cuda maggal kellet volna előrukkolniuk a GP106-os butított chipel.
De akkor már nem biztos hogy erősebb lenne a RX470-nél, és náluk ez volt a cél. -
szasanyi
félisten
-
válasz
szasanyi #2483 üzenetére
480 is tud szép tüskéket produkálni, hiába a 4 GB ram. 1060 3 GB is hasonló erősségű GPU de azon ugye még -1 Gb ram.Érdekes egy szerzet lett. Jobban le kellett volna butítani, de szerintem akkor meg összeért volna az 1050 TI vel. Ilyen kényszer kártya ez, kár volt kijönni vele, de hát ahogy írod, eladják a GPU selejtet.
UI:
ja azért szerkesztettem át, mert igazából nem azt akartam írni, hogy úgy is jó vétel, inkább még úgy sem jó hogy 20 K val olcsóbb, csak annak, aki tényleg kompromisszumot tud kötni.Én inkább vennék 970 kártyát most 60 K körül, mint ezt. ( ha mindenképpen NV) hiába a 3.5 +0.5 GB.
Kaptam már eleget , hogy miért védem azt a kártyát annyira, nem akartam ezt sugallni most is hogy "ajánlom"
Tökéletesen megfogalmaztad, tisztában kell lenni a korlátaival, és akkor lehet annak is örülni -
szasanyi
félisten
Bennem az is felmerült, hogy tényleg van aki úgy gondolja, hogy az NV azért adja lényegesen olcsóbban a 3GB verziót mert azon vásárlóinak annyira akart kedvezni?
Valszeg volt "selejt" a 1060 GPU-k között, amiből csak egy rész volt hibás így azt letiltották, aztán még megvágták 3GB VRAM mennyiséggel és kész, selejt eladható lett. -
válasz
Depression #2478 üzenetére
Igazából nézd meg ezt a tesztet [link]és döntsd el tudsz e kompromisszumokat kötni. Itt már jól látszik hogy sokszor kifut a 3 GB -ból az 1060, túl erős GPU ennyicske ramhoz. Érdemes átbogarásznod a grafikonokat kis fülecskével jobbra elnyomkodva láthatod hogy fut ki FHD képfelbontáson a textúra minőség növelésével már most is sok játékban a 3 GB ramból, de ami még érdekesebb, hogy a 480 4 GB is kevés rammal dolgozik már ma. A legjobb ilyen jellegű teszt amit eddig láttam, pedig merőben más volt egészen eddig a véleményem az oldalról is és az 1060 3 GB ról is. Azóta nem ajánlom senkinek
-
KubanitoS
veterán
válasz
A 6 gigás 1060-at próbáld meg megcélozni, a 3 giga már most sem elég sokszor játékokban FHD mellett sem.
-
válasz
Szerintem igen,ha tényleg olcsó,de ha nem s.o s.a helyedben megvárnám az 1050Ti-t, 4 gigaval vagy egy olcsó 6 GB 1060.
-
Depression
veterán
Sziasztok!
Ezek a 3 gigás 1060-asok nagyon olcsóak. Érdemes ilyenre beruházni FHD mellett? -
Ciccuka
veterán
válasz
DonLaca@ #2476 üzenetére
A Gainward Golden Sample modelljei amúgy is igen közkedvelt darabok, mert minőség és húzhatóság szempontjából is igen jól teljesítenek.
-
KubanitoS
veterán
válasz
MikaVejneGI #2473 üzenetére
Nem valami jó a hűtés rajta. Ha az "olcsóság" a cél, akkor Gigabyte Windforce-ot vegyél.
-
Ciccuka
veterán
válasz
MikaVejneGI #2473 üzenetére
Nem hinném, hogy rossz lenne. A korábbi Radeon időszakban egyik legjobb gyártó volt. Palit leányvállalataként működik a Gainward. A Gigabyte színvonala sokat csökken az elmúlt 5 évben.
Unboxing videó -
MikaVejneGI
aktív tag
-
Ciccuka
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2470 üzenetére
Csak egy baj volt velük mégpedig az, hogy feltűnően sok fingott ki.
-
Whysperer
addikt
válasz
xPraetoriaNx #2470 üzenetére
Nekem is 6800Gt ami a Mai napig működik. 8) (tényleg annyi ,hogy egy AC venti van rajta) neki adtam eg yszegény ismerősömnek és Mai napig hibátlanul megy. 8) Nekem ATI kártyánál a VTX3D volt ugyan az mint az INNO3D ,csak sajnos bezártak.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Leavemealone #2469 üzenetére
Inno3D tényleg elég régen van a szakmában, sőt régebben az egyik legjobb ár/érték arányú gyártó volt. Nekem is 2 Inno3D kártyám volt (GeF2 MX400, GeF5600), mindkettő jól ment, és mindkettőt elavulás véget váltottam, nem tönkremenésből kifolyólag. Csodálkoztam is hogy kb eltűntek a piacról, meg hogy csak hébe hóba olvasni "nekem Inno kártyám van" kommentet, illetve ajánlva se nagyon látom. Esküszöm ha nem (majdnem) a Gaming X - FTW - Strix árkategóriában lenne az iChill X verzió, komolyan elgondolkoznék azon hogy meglegyen a harmadik VGA-m is tőlük...
-
Leavemealone
tag
válasz
SECTORnooB #2176 üzenetére
Mivel még mindig nincs MSI gaming X raktáron nekik, megrendeltem az iChill x3-at
Köszi a segítséget. Remélem jó lesz és nem adja be a kulcsot 3 év után mint az előző MSI HAWK-om
-
Whysperer
addikt
válasz
Vasshammer #2461 üzenetére
Megértelek. Én is ezért ,mert az össze ismerősöm vissza jött. 11 éve együt totljuk és mindenki újra itt van! 8)
-
Vasshammer
tag
válasz
Whysperer #2459 üzenetére
Elhiszem neked, de kikopott a banda, maga a játék így meg nem köt le. Nem mondtam, hogy rossz, a Ősök Trilógiáját 3x kiolvastam, +Halálszárny is megvolt, plusz még egy könyv (címére nem emlékszem), tehát érdekes és jó, csak no csapat = no játék nálam
Pl. nagyon nem tud lekötni egy single játék se, csak a társaság miatt játszom
-
Whysperer
addikt
Tudsz Főzni ? Nem kit érdekel Gépet tudsz szerelni kaját meg rendelünk !!
Ilyet mindenkinek! [link]
-
Whysperer
addikt
válasz
Vasshammer #2457 üzenetére
Nem tesztelem a kártyát. Csak ezzel játszom és be maradt kapcsolva a MSI after.. Ennyi 8) Megosztottam az amit ltátam . nem VGA tesztet toltam. 8) (Amúgy a LEgion szerintem a VANILLA/BC/LK óta a legjóbb kieg eddig. )
Departed : ahhoz képest ,hog yelfut a laptopomba lévő i3 + GT940m-n 4Gb 1600*900 LOW nem nagyon kell mást is futtatni játékközben a gépen 8) Nincs bekapcsolva
-
Whysperer
addikt
válasz
Departed #2455 üzenetére
De nem tesz rá érted. Megnzétem mindenhogyan. FHD-be semmit nem változik akárhov ahúzom ez a max % amennyire megy a játék motor miatt. 4k-ba meg töb baz FPS-em mint FHD-be szóval telejsen értelemtlen 8) 11 éves motorról bezsélünk. Haveorm i7 6700k (4,6Ghz OC) + GTX 1080 ugyan ez!!4 1:1-ben ugyan ezt tolja 8)
-
Whysperer
addikt
-
Departed
őstag
válasz
Vasshammer #2450 üzenetére
Viszont mintha nem lenne élsimítás...így mit dolgozzon szegény vga?
-
Whysperer
addikt
válasz
szasanyi #2449 üzenetére
Na ugye. 8) De it tmondjuk az Fontos ,hog yilyen grafika az mellet t,hog ymondjuk vagy 500 Játékos van egyszerre meleltte más más effekt halmazból álló itemben meg spellekkel. Viszont Hihetetlen,hogy basszus Ott áll a Géped 70%-80%-a alszik a VGA-d meg 60%-a pihen. 8) Játék közben ezért olyan hangja van a gépemnek mintha full passive volna. 8)
Vasshammer: hjaja ez már a fejlesztett. 8) Igaziból it tmár csak a mechanizmus miatt játszol/bartaid miatt és nem a kroszak alkotó grafika miatt. Kb mint a CS:GO -- ot tis mag a játék maitt tetszik nem azért , mert DOOM grafika vagy hasonló 8)
-
Peat;)
veterán
válasz
Sondi1986 #2438 üzenetére
A feszt majd úgy lövik be hogy ne menjen fel 2000mhz közelébe se. E mellett nagyon megvagdosták azért, oly annyira hogy míg a 960 és 950 esetében mehetett a közös topik, itt ez már nem logikus.
Ár érték meg nem számít már itt annyira pont emiatt. Más teljesítményszint, akinek ez kell az a 460, 380 vagy a 960-assal méri össze. Hozzá teszem elég komoly hogy pl wittcher 3 magas grafikán szaladni fog 75 wattból full hd-n.
-
Sondi1986
addikt
Meg merem kockáztatni hogy a GTX1050Ti veszélyes lesz a 1060 3Gb-ra, már mint ár/értékben.
Mivel a Pascal GPU-k tuningban valahol ~2100Mhz-nél fogynak ki.
És a GP107-bel elég sok potenciált hagytak. +4GB -rammal szerelik. -
hundai
aktív tag
válasz
KubanitoS #2430 üzenetére
Sziasztok! Nem tudom, hogy volt -e már terítéken az fx8350 gtx 1060as páros.Jelenlegi x4 965 hd7850 párosomat szeretném leváltani fx 8350 gtx1060/rx470re. Ez a processzor ki tudná e hajtani az 1060at(GB G1), vagy inkább vegyem az rx 470et(MSI)mert lehet hogy ugyanott lennék a kettővel teljesítményben?
-
ZrogNV
tag
Sziasztok! Asus Strix és Gigabyte Xtreme között van olyan különbség ami miatt érdemes kifejezetten az egyiket választani a másik ellenében közel azonos áron?
-
Nem okoz semmiféle hátrányt, sok kártyán nincs ilyen
Ne aggódj. nekem is ez van, halk és hűvös., 60 fokig meg nem is megy a venti. Nyugodtan vedd meg.
Szerintem most mindegyik jól sikerült darab, egyedül MSI-től a sima OC kerülendő, mert azon Idle-ben nem állnak a ventik. -
bandras54
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki visszaváltok PC-re. Ezt a kártyát néztem ki. Olvastam teszteket, de ki tudja melyiket befolyásolták a gyártók. Inkább hiszek végfelhasználói tapasztalatoknak. A 6 Gb normál méretből most melyik az ajánlott márka?
-
Soos95
tag
Sziasztok!
Új videókártyán gondolkozom a meglévő proci/alaplap mellé. Az lenne a kérdésem, hogy egy i5 4590 mennyire hajt ki egy GTX 1060-at? Battlefield 1-el szeretnék játszani full hd-ben 60 fps-sel.
Most nem szeretnék procit cserélni, mert azzal együtt cserélhetem az alaplapot is.
Előre is köszi!
-
duronx
senior tag
Sziasztok! Valaki tudja véletlenül hogy az MSI GTX 1060 Armor/OC miért nincs blackplate?
A hiánya okoz bármi hátrányt? Most egy MSI r9 280-at használok és gondolkodom egy MSI GTX 1060 ARMOR 6G OC vételén. -
-
Sundesz
addikt
Nem olyan rossz az a 3 GB-os verzió, pláne 63 ezer Ft-ért, ami jelentős különbség (~33%) a legolcsóbb 6 GB-os-hoz képest. Ha most vennék kártyát valószínűleg a 20 ezer Ft miatt hajlandó lennék bizonyos kompromisszumokat kötni. Amikor először vettem egy 3 GB-os eVGA-t az 76 ezer Ft volt, míg a GB WF2 84 ezer Ft lett 1 hétre rá, így nem kérdés, hogy az utóbbi lett volna a jobb vétel (és lett is végül).
A GTX 960 ára meg vicc, alig drágább a 3 GB-os 1060.
-
Vettem Vizesboltban egy MSI 1060 Armort. Srác mondja, hogy hegyekbe áll náluk a 970 még, sok helyen azért nincs 1060 az olcsóbból,vagy azért adják drágábban mint más bolt. Inkább a 970 kari árát kellene levinniük, akkor nagyobb eséllyel elmenne. Szép üzletpolitika
-
Pubszon
veterán
Megrendeltem, remélem nem fogom. Meg bánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest