- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
válasz
Departed #6966 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ,hogy most az 1x olvass vissza a topikba! Találni fogsz FW2 kártya tulajokat cw-vel. Nem egyet és konkrét példát is találni fogsz akinél eltűnt a jelenség miután az FSP Hexát lecserélte. Találni fogsz továbbá olyat is akinek a Raiderel volt problémája és csere után az is rendeződött. Nem hiába írtam hogy ezekkel már találkoztam és azt is ,hogy ettől még nem 100% hogy cw-s lesz.
Esetleg ha nem tudod hogyan kell visszafelé görgetni vagy léptetni a topikba írj és szívesen segítek.
Szóval a kérdésed felesleges ha veszed a fáradtságot és olvasol. -
szasanyi
félisten
válasz
Departed #6879 üzenetére
A számítás lehet helyes, ha a számok helytelenek.
(én is tudok ám csúfolódós fejet betenni, ez semmin sem változtat). Az, aki most vesz mindegy mennyibe kerül... annak jó, mert megteheti, de nem mérvadó!.
Nekem legutóbb MSI 1060 GamingX 6G kártyám volt, és iPON-ban 105k volt (ami aztán lement 103k-ig is többször, sőt több webshopban is). És ez a 2. mert a legelső egy Gainward 1060 amit elsők között vettem szintén iPON-ból (és ami most is meg van).
A jelenlegi, igazán remek 1070 nekem 118k-ba került (AQUA rendelésből, újonnan 141k bruttó helyett) ami az egyik fő oka a cserének. A másik pedig az, hogy ennél nem kell nézni milyen játék, mi lehet maximum mi nem, mert 1080p-ben a min. FPS 60 fölött van. Mellesleg egyféle Gaiward GTX1070 Phoenix kártya van, 3 különböző (normál, GS, GLH) BIOS-szal. Ebből az következik, hogy a legolcsóbb és a legdrágább (GLH) ua. csak a hivatalos BIOS verziót le kell tölteni, és rá kell tenni - további nagy piros pont!
Nekem ez kellett az ideális Vsync 60FPS@60Hzjátékhoz (ami fix 60FPS, és soha nem megy alá), ami mellett nincs kompromisszum semmilyen téren, és olyan tükör sima, folyamatos a kép mintha egy jó drága G-sync monitoron menne.EVL2: itt van a fórumban minden, akit érdekel az meg is találhatja.
-
EVL2
aktív tag
válasz
Departed #6879 üzenetére
Az úri embernek MSI Gaming x 1060-as kártyája volt az 1070 előtt. Jóval régebben mielőtt te ebbe a topikba bekapcsolódtál.
Szerintem tőle is kérdezd meg hogy mekkora stabil oc-t ért el a gaming x-el. Lehet ő szívesebben fog neked válaszolni. Mert még nem sejti előre, hogy úgyis ki fogod forgatni a szavait.
-
tempx
tag
válasz
Departed #6869 üzenetére
Gyakorlatilag félpasszív gépet építek, nekem a zaj (hiánya) a legfontosabb ezért lesz az MSI Gaming X. Minden tesztben ez a leghalkabb + félpasszív tehát nincs min gondolkozni számomra. Eltérőek az igények, 15 éve valószínűleg fontosabb lett volna a legnagyobb teljesítmény a pénzemért.
-
BReal
addikt
válasz
Departed #6871 üzenetére
Külföldi legolcsóbb 3 év garis, 2 ventis 1060 6GB vs. MSI Gaming X 1060 6GB. 50 font különbség, ami a +7% ÁFÁ-val számolva kb. 20000 Ft úgy, hogy órajelben is 100 MHz különbség van az MSI javára...
-
szasanyi
félisten
válasz
Departed #6869 üzenetére
Hát ha szánnék... ez a te döntésed és a te pénztárcád ezt senki nem vitatja el tőled. DE.. az a 110k inkább 103k (ti. nem akkor kell vásárolni amikor drágább vmi, hanem amikor olcsóbb) és a 135k pedig 140k+ (itt meg nem az egyszerűbb és olcsóbb kategóriájú 1070 árat kell az egyik legjobb minőségű és drágább 1060-éhoz hasonlítani). A fórumban nem lehet az a cél, hogy lehetőleg minél árnyaltabb esetleg fals képet alkossunk hanem pont az ellenkezője!
A teljesítmény nyilván nem lesz lényegesen eltérő azonban a kártya minősége, tartóssága és hűtése (zaj és teljesítmény tekintetében egyaránt) bizony különbözik. Az, hogy ez számodra nem fontos vagy éppen nem tudd / nem akarod megfizetni az érte elkért többletet az egy dolog, de attól valós és tényszerű különbségről van szó. Asszem ez így korrekt. -
Puma K
nagyúr
válasz
Departed #6865 üzenetére
Azért az remélem meg van, hogy azért drágább a Gigabyte Xtreme, Asus Strix és MSI Gaming, mert majdnem ugyan az a PCB és hűtés van a kártyán mint az 1070-en: Giga, Asus, MSI és 1080-on: Giga, Asus, MSI
Van akinek a fapados repülőjáratok is megteszik, mert eljut A-ból a B-be, viszont van aki hallani sem akar erről és inkább fizeti a rendes árat egy repjegyért és élvezi az ezzel járó ilyen-olyan plusz előnyöket.
Mindig az igények és a pénztárcánk szab határt.
Nem a cm számít ha nem a felbontás
Gondolom full HD tévén nézed. Nvidia driver-ből kapcsold be a DSR-t és állíts be nagyobb felbontást: [link] -
Puma K
nagyúr
válasz
Departed #6782 üzenetére
Az a 70 fok úristen, hogy egyre alacsonyabb fogyasztású és középkategóriás GPU-n akkora hűtő van mint a felsőbb kategóriás kártyán.
Ezek ellenére engedik olyan hőfokokra felmelegedni a adott részeit (ami a forrasztásoknak nem tesz jót), amit pár éve egy idő után egyre hangosabb majd üvöltő ventikkel lehetett csak tartani. Ha neked fontosabb a hang akkor meg lejjebb vettél a fordulatból és ment 70°C fölé a kártya.
Ha emlékezetem nem csal akkor akár 120°C-ig is mehet a GPU hőmérséklete. De előbb fog megdögleni a kártyán a VRM amit még mindig nem lehet monitorozni Nvidia kártyáknál... lásd az EVGA hűtési hibája ami hőkamerával derült ki a ~100°C-on járó VRM (amit már javítottak).
Plusz az Nvidia GPU Boost 3.0-ja sem szereti az egyre növekvő hőmérsékletet, mert amint észreveszi és átlép egy szintet elkezdi visszavenni az órajelét a GPU-nak, hogy hőmérsékletet csökkentsen. Lehet ez a 10-es szériájú kártyák GPU Boost 2.0-val stabilabban tartanák a maximum órajelet... Tuningnál meg megint csak belepiszkál a GPU Boost 3.0... de van rá megoldás Overclock Pascal GPU
-
BReal
addikt
válasz
Departed #6782 üzenetére
Azért ezt a "290-390 90-95 fokot mennek" kijelentést jó lenne úgy pontosítani, hogy a referencia modellekre igaz ez esetleg. Normális hűtéssel szerelt modellek nem sokkal produkálnak nagyobb hőmérsékletet, mint egy mai kártya... Pl. ASUS 290 DCII 73 fok.., MSI 390 Gaming 76 fok, MSI 390x Gaming 82 fok terhelés alatt (kiguglizott tesztekből írtam, pl. Techpowerup, Guru3d, Overclockers). Nagyon hangzatos amit írsz, csak nem igaz.
Amúgy azt osztom, hogy a félpasszív módnak az extrán hangérzékenyeken túl azok is örülnek, akik nem akarnak nagyobb hőmérséklet ingadozást látni a kártyán - nem vagyok mérnök, de feltételezem, hogy jobban szereti a kártya, ha nem 30-40 fokról megy fel 70-re (vagy fölé), hanem mondjuk 50-60-ról.
-
Mika1227
őstag
válasz
Departed #6782 üzenetére
Szerintem is felesleges ezen rugózni (bár mindenki maga tudja). Én a venti profilt se piszkálom, bár régebben engem is zavart ha idle-ben nem mentek a ventik de úgy van az kitalálva akkor legyen úgy! De én is kipróbáltam, hogy idle menjen a venti nem sokkal lett hűvösebb szvsz az a pár fok nem számít.
-
gogantibi
csendes tag
válasz
Departed #6576 üzenetére
Far Cry 4 minden maxed sima 60 fps, majd a 70 fokot elérve helyenként 8 fps-re leugrik, olykor 2 mp alatt 4-6x. FHD felbontáson történik mindez. Egy darabig megoldás, hogy alacsonyabb hőmérsékleten kapcsol rá a hűtés, de egy izmosabb játéknál nem viselném el a 40-45 db venti zajt. Nem vagyok szaki, nem tudom mi lehet a hiba.
-
sakal83
addikt
válasz
Departed #6429 üzenetére
Itt van egy elég jó teszt (gtx1060 3 gb). Frankón kivehetőek játékok is az eredményekből.
Teszteltem, mind a kettőt. Egy ASUS rx470 vs Giga wf2 1060 3 gb. 10-20% közötti különbség volt. De az Asus eléggé gyenge. Folyamatosan dobálta lefele a gyári órajaleket...
-
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
Departed #6008 üzenetére
Sziasztok,
Megjött ma a drágaszágom. \0/ (Gainward 1060 6GB)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Jó ez a topik. Sokat segített a döntésben az itt leírtak.
Egyelőre csak a kártya csere volt meg. Jövőre tervezek deszkát,procit, ramot cserélni.
Kártya csere előt még azért csinálok jó pár tesztet a riva tunerrel, mennyit fog változni a teljesítmény.
Ha érdekel benneteket, akkor majd publikálom felétek. -
BReal
addikt
válasz
Departed #6419 üzenetére
Egyszerűen azért lett felhozva, mert míg a Tpowerupnál a 470 a 1060 3GB alatt szerepel, addig más oldalak tesztjeinél mindenhol veri még a 1060 6GB-ot is. A Doomnál rohadtul nem az a lényeg, hogy milyen GPU kell hozzá, hanem hogy mekkora gyorsulást produkál OpenGL-ről Vulkanra váltás, és az hogy alakul az egyes kártyáknál. Sajnos Vulkan támogatás szerintem nem is lesz az IDTech motoros játékokon kívül (azokban feltételezem lesz, pl. Quake Champions, esetleges Wolfenstein, Doom, Rage folytatások). Plusz attól, hogy egy piaci kártyával is hozza a 60 fpst max annak köszönhető, hogy jól optimalizált a játék, meg hogy kisebbek a terek. Nem beszélve arról, hogy ilyen játékoknál nem problémás, ha magasabbra rakod a felbontást...
-
jcs
tag
válasz
Departed #6231 üzenetére
Csak még annyit!
Departed: " A legolcsóbb megfelelő kétventis 6GB-os most 83900,
Ezek a tények "Departed: " én azt ajánlom amit sok informálódás után érdemes ajánlani. "
" A tény továbbra is az: jelenleg 20%-os árkülönbségért kap a 6GB-ost választó játékos FullHD-ban 10-30% plusz teljesítményt "Ezt a vga-t hol lehet kapni? És ez félpasszív?
Tudsz mutatni olyan teszteket, ahol az látszik ,hogy igazak az állításaid? Tehát, hogy pl 20 mai játékban
minimum 10% de akár 30% plussza van a 6 gb-os változatnak!? -
törölt tag
válasz
Departed #6226 üzenetére
De szép is lenne, ha ez valóban így lenne, ahogy írtad, azaz +20% árkülönbségért kb ugyanennyi (10-30%) teljesítménytöbbletet kapnál.
Nézzük csak az árakat. Direkt a legolcsóbbat linkeltem 3 GB-osból is, és 6 GB-osból is, a különbség pedig árban +30%. (A Mini/Compact változat se nem lassabb, se nem rosszabb a nem Mini-nél, szóval ez nem lehet kifogás.)
De felőlem megnézhetünk konkrét márkát/típust is, ami nem Mini:
MSI Gaming X:
3 GB: 76ezer Ft Link
6 GB: 103ezer Ft Link
--> +35%-nyi árkülönbség
Gigabyte G1 Gaming:
3 GB: 73ezer Ft Link
6 GB: 95ezer Ft Link
--> +30%-nyi árkülönbség
(A fenti árak a legolcsóbb ajánlatok minden esetben az argep.hu szerint, tehát nincs semmi trükközés az árakkal, mielőtt valaki bepróbálkozna ezzel a szöveggel.)Akárhogy is nézzük, tehát ha csak a legolcsóbbat vesszük alapul, vagy másik megközelítésből, azaz konkrétan ugyanolyan márkát és típust (pl. MSI Gaming X, Gigabyte G1 Gaming, stb.) az árkülönbség ez esetben is +30-35% ugyanúgy.
Itt pedig egy teszt, amiben egy rakás játékkal (kb 15 db) mértek össze egy rakás kártyát, és összességében van mindössze +10%-nyi különbség a 3 GB és a 6 GB között.
https://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_1050_Ti_G1_Gaming/29.htmlTehát a valóság az, hogy jelenleg 3-szor akkora különbség van árban (30-35% vs 10%), mint amennyi a teljesítmény alapján indokolt lenne (+10%) a két változat (3GB vs 6GB) között.
De én vitatkozni nem szeretnék, mert nincs miről, ott vannak a linkek, bárki megnézheti őket.
-
PeL
addikt
válasz
Departed #6204 üzenetére
Egyèbkènt szvsz 6gb-os 1060-at ajánlani nem èrdemes amìg ennyivel drágább mint a 3gb-os. Majdnem 90k-nál kezdődnek a hatosok, de vannak közöttük 100ezer forint felettiek is. Èn biztos nem adnèk ennyit a 6gb-os változatèrt, akkor inkább gyűjtenèk mèg hozzá 30-40 ezret ès abbòl már 8gigás 1070-et vesz az ember, ahol már èrezhető is a sebessègnövekedès.
-
törölt tag
válasz
Departed #6209 üzenetére
Attól, hogy kétventis hűtés van egy videokártyán, attól még az nem lesz gyorsabb. Akinek ez szempont (a 2 ventis hűtés), nyilván vegye azt, de egyventis hűtéssel sincsenek melegedési problémák egy 1060-as esetében egyáltalán.
Lehet a számokkal játszani így is, meg úgy is, de a 70ezer Ft-os GTX 1060 3GB sem fog több fps-t hozni, mint az egyventis, amit már 63ezer Ft-ért megvehetsz.
6 GB-osat meg a legolcsóbban 87ezerért találtam, ahogy linkeltem is az előző hsz-emben, de persze lehetséges, hogy van 84ezerért is, ahogy írtad, bár a lényegen az sem változtat, kemény 33%-nyi különbség árban még mindig ott van.
A jövőtállóságot tekintve meg nyilván a minél több a jobb memória tekintetében is, ez nem is képezte vita tárgyát. -
törölt tag
-
devast
addikt
válasz
Departed #5959 üzenetére
Nekem más tapasztalataim vannak, és nem teljesen értem... 2126-on megy, mégis alacsony a vid, alacsony a hőmérséklet, stb, de mégse megy tovább.... [link] Ha jól tudom ezeknek 1.09V-ig mennie kellene, akkor ha feljebb tolom a boostot, és van még power/thermal bőven, akkor miért nem tolja feljebb a vid-et ?
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
Departed #5954 üzenetére
(#5954) Departed, (#5948) Pubszon, (#5947) svensson: köszönöm a segítséget.
Én is a Giga WF2 OC 3GB-t néztem ki elsőre, de elgondolkodtam hogy egy felsőbb szegmensben érdemes-e nézelődni, így gondoltam megkérdezlek titeket. Mindenesetre nagyon úgy tűnik hogy a Giga WF2 OC 3GB-al fogok tovább menni - 6GB-ot nem használnám ki szerintem tartósan, és azt a felárat nem éri meg számomra az a teljesítménynövekedés 1080p-n a 6GB-os verzióval.
(#5948) Pubszon: a kártyád hogy bírja? Mennyire melegedik, milyen hangos? Bármiféle problémát tapasztalsz vele?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Departed #5873 üzenetére
Pont a komolyabb hűtést hagytad ki, ami a G1 lényege lenne.
-
forguet
senior tag
válasz
Departed #2597 üzenetére
Sziasztok,
sztetek érdemes OC verziókat venni az ASUS Strix/GW Phoenix/Palit Jetstream-ből? Már mert van jópár ezer Ft a normál és az OC között...
Felvetődik bennem h vajon ezek teljesen ugyanazok hardverileg, vagy esetleg valamilyen szelekción átesnek a gyári OC-sek és generally jobban bírják a tuningot? -
Whysperer
addikt
válasz
Departed #2588 üzenetére
Én majd megyek,ha kidob valamit az ATI végre amire váltom a 1060-t! 8) Egyenlőre le vagyok akadva ,ho gynem tudom kihsaználni rendesen. Az a bajom,hogy pl most az Blizzard elkezdte az Applelel ,hogy a WOW lehessen játszani MAC-en . Viszont a MAC meg erölteti ezt a Directx12 és Vulcan dolgot. szóval most ez megy,hogy hogy legyen,hogyha beoptimalizálja a Blizz MAC-re amin csak 12. kell akkor PC-re mér tnem mehetne 12. Ezt várom most ennek a nyilatkozauknak mi lesz a vége 8)
-
pmheros
őstag
válasz
Departed #2549 üzenetére
Nem érzem hogy gond lenne, mert aránylag csendben hozza ezt a szintet. Összehasonlításként a Giga 960 Wf2 -őm is ezeket a hőfokokat produkálta ugyanebben környezetben. A korábbi ref gtx 570 vagy épp a ref 7970 -em hőfokait meg inkább hagyjuk.
Igen most van öröm, mert nem hittem ilyen erős lesz a drágám. Rakosgatom vissza a helyére az állacskámat, mert elképesztő milyen jó teljesítményt ad ~120W -ból.
(#2547) Sondi1986 Nem sok, nem kevés, pont jó. Persze az elsőnek látni vélt értékem sokkal mutatósabb lett volna, de így hasít kellőképp.
(#2546) schawo Ez a sima 1060 http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=990&lang=en
-
Whysperer
addikt
válasz
Departed #2455 üzenetére
De nem tesz rá érted. Megnzétem mindenhogyan. FHD-be semmit nem változik akárhov ahúzom ez a max % amennyire megy a játék motor miatt. 4k-ba meg töb baz FPS-em mint FHD-be szóval telejsen értelemtlen 8) 11 éves motorról bezsélünk. Haveorm i7 6700k (4,6Ghz OC) + GTX 1080 ugyan ez!!4 1:1-ben ugyan ezt tolja 8)
-
Whysperer
addikt
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Departed #2343 üzenetére
Megnéztem a srtix.és az.extrem.összehasonlito videot,semmi nincs benne igy nem értem mire alapozzátok hogy az extrem ugyan azt tudja,én tapasztalataimat irtam le,hogy az extrem joval erősebb volt az előző szériában,és ha a giga követi a hagyományait,hidd el hogy az 1060 ak közt messze a legjobb lesz az extrem.
-
Whysperer
addikt
válasz
Departed #2319 üzenetére
Meg arról nem is beszélve ,hogy ez optimalizálás függő is,mert tudom agyatokr amegyek ezzel ,d enézd meg tegnap raiden Utlran WOW-ban 15 palyerrel 60-100 FPS 4k-ba meg 46-78 FPS ugyan ott... Teszem azt úgy,hogy a régi motor miatt az FX-em csak 60%-on hajtotta mind a két esetben a 1060-t. ERGO van még 40% tartalék és ,ha 60%-on ennyi FPS-t csinál, akkor nem tudom mi kellene még! Hj aés igen ezt a 84 ezer Ft-os GIGA.
Lehet kinevettek ,de mikor Máltára 110 ezer 7 éjszakára 2 főnek repülőjeggyel az út ami 55 ezer ft / fő. akkor azt a +15-20 ezret inkább ebbe rakom bel e,hogy 2 fpssel kevesebbem legyen a Strixhez meg ,hog y 73 helyett 69-70 fok legyen.
Mert értem Én ,hogy szép és jó ,d eHealerként szerintetek mennyit figyelem a VGA-t a házon belül egy BOSS fight közben? Azt sem látom,hogy 70 vagy 69 fokos vagy ,hogy 58-98 FPS között ugrál az FPS.
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
Departed #2313 üzenetére
Nekem ezzel a 20-30 ezer forintos plusz költségekkel, amelyet ki kell fizetni egy elméletileg minőségileg valamivel jobb, de teljesítményben kb a 80 ezres kártyával megegyező 1060.asokkal az a "bajom", hogy amennyiben van ennyi plusz pénz, akkor ennyi erővel +15 ezerért már 1070-est kap az ember.
Részemről ha maradtam volna a 1060-as kártyánál, akkor 90 ezer felett egész biztosan nem fizettem volna érte.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Departed #2305 üzenetére
Hát én már az összes extremet kiprobáltam,és van.értelme,teljesítményben veri a fölötte lévőt,(legalábbis a 9xxszériában) és azért a titán összetevői se hangzanak rosszul.és most 10-20-30 ezer vkit földhöz ver,az ne ebbe a ligában gondolkozzon,én hajlandó lennék kifizetni a difit,de az asus és az extrem közt szinte nincs is difi.
-
Departed
őstag
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Departed #2251 üzenetére
Én mondjuk azt furcsállom, hogy 1060 ára nem megy lentebb, csak ha akció van. Giga G1-ből az 1070 ilyen 175-180 közti összegre ugrott fel júliusban, most meg már 140 637 JMF az ibetűsöknél... És ha megnézed a kis grafikonjukt akkor azt látod hogy lényegében 1-2 "spike-ot" leszámítva folyamat lefelé megy még mindig.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Departed #2241 üzenetére
Most adtam el az 1070 et,és próba képpen vettem.egy 1060 at,és meglepően jól teljesít,hozzá kell tennem,hogy csak full hd ben tolom egy 40 "tvn és nem tervezek följebb váltani,és amivel játszom(division,doom,armored warfare)azokat meglepően szépen viszi,pálda képpen az armored 1070 el ,full ultrán ment 160-170 fps el és most az 1060 al 120fps el megy,a külömbséget szinte észre se venni.Szóval lehet elég ez is,ha majd veszek valami uhd monitort vagy tvt,na majd akkor váltok megint,de 1080 lesz.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Departed #2228 üzenetére
Persze vannak ilyen emberek is,de vannak olyanok is,akik minden részletre odafigyelnek,és nem kevés pénzt költünk a gépünkre,és itt nem 100-150 ezerröl beszélek,hanem 300 környéki dolgokrol,és aki ennyit költ gépre,annak már nem mindegy a hőfok és az fps sem,én sem vagyok normális ilyen téren,én a proci hőt se szeretem,ha magas,nálam ott is 60 max 70 a plafon.
-
Whysperer
addikt
válasz
Departed #2203 üzenetére
Örülök ,hogy jó volt és tetszik. Jó tudni,mert Én is tervezem ,ha kiuntam a WOW-ból
Majd valami beszámolót tolhatsz pár szóban. Amúgy ez a 73 fok reális met nekem is 1:1 73 fok votl aplafon amit valaha kitudtam benchmarkkal vagy bármivel tolni a VGA-ból. telejsen pontosan 73.
Viszont,ha valakinek kell szívesen oda adoma kupont.
Ha valaki a PCX-től vásárolna!!!
korábbi rendelésedért cserébe egy szállításfelező kuponnal szeretnénk megajándékozni, melyet 2016-10-06 03:00:00-ig szabadon felhasználhatsz. -
NandoXXL
senior tag
válasz
Departed #2148 üzenetére
Nyugi nem kell oda 290x a sima 290 is benézett 90C° fölé nálam (21-22C°szoba télen), a 1060 Strix max 65C° volt 6 óra furmark után
(26-27C° volt a szobában nyáron). Viszont nagyobb hőmérsékleten a 1060 visszaveszi a boost 3.0 miatt az órajelet, maximalistáknak tehát nem mindegy
.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Departed #2125 üzenetére
Te vagy a Giga nagy szószólója úgyhogy megkérdeznélek, ez a "berregő ventilátor" dolog mennyire gyakori? Most mind 1060 mind 1070 terén (és WF-nél ugyanúgy mint G1-nél) belefutottam több ilyen reportba... Most akkor ez mégse olyan nagyon ritka dolog, vagy ritka, csak "hangosak akiknél előjön"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Egyedi ékszerdobozka