Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz Laraxior #1502 üzenetére
Uh, hát ez lekkemetlen. Monjuk fentről nem értem hogy tud lefolyni az elektronikához a víz. Nekem letud, mert az enyém 1VC volt, és ugye annak alul van négy luk a membránhoz. Szenvedtem is, hogy hogyan tömjem be, hogy ne folyon ki a víz, mert a silent boxba csak úgy fért be, ha kivettem belőle a membrános részt
-
veterán
-
veterán
Hi all!
Sajna nincs gépem, úgyhogy most nehezen tudok ph-zni. Multhéten sújtott az átok. Kifolyt a rendszerből a víz, aztán rá egy napra eldurrant a tápom... Érzi a konfig a vesztét
-
veterán
válasz Laraxior #1779 üzenetére
azért csak az egyiket, mert a másikat már eladtam
9800gx2-tveszek.. vagyis már úton van
Egyébként kb mindent eladok.. deszkát, tápot is, bár most valszeg megy vissza garba. Mondjuk nem tudom mi halt meg. majd ma kiderül, de remélem, hogy csak a táp. Tegnap kapcsolom be a táp hátulján a kapcsolót, erre csattant egy nagyot és azóta az alaplapon sem világít a led. Egyébként köszi, de már megvan a új.. egy 650-es
Szerintem 5.én odaadom inkább a procit, ok?![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Laraxior #1783 üzenetére
a tv nekem is tervbe van véve kb 1-2 hónaon belül max. Csak addig még ki kéne találni, hogy milyet
XFX 790i lesz az az új deszka, és a kari is xfx lesz! csak nyalóka, mert az már ddr3-mas, szóval most vagy veszek valami olcsó ddr3-mat, aztán majd ha olcsóbb lesz veszek értelmesebbeket, vagy még a ramra is ráköltök vagy 100k-t.. nemtom -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest