- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
link - úgytudom vannak itt TF-fanok...
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Nemtudna valamelyikőtök az N-core-ra meghívót küldeni?
Bithumenes vagyok. Ott már túl jó az arányom.
Egyébként elszállt valami náluk és ami kellene az most nincsen. Előre is köszönöm!
-
Tom5
addikt
Egy kis Digi.
-
Tom5
addikt
-
Tom5
addikt
válasz
Beowulf_78 #14059 üzenetére
Én cáfolnám ezeket a dolgokat. Szerintem kategóriájában igen is nagyon jó billentyűzet, egyetlen hátránya maximum, hogy lekopott a fentebb említett pár gomb, de egy másik ismerősömnek ilyen gondja sem volt (mondom izzadós a kezem). Persze az általad említett billentyűzet jobb, de hát más árkategória...nálam nem sipol, nem nyeklik nem törik stabil és kényelmes, én bátran ajánlom mindenkinek. Jah és a világítása is nagyon pöpec egy sötét szobában. no offense
-
-
Tom5
addikt
válasz
Beowulf_78 #10283 üzenetére
Külső USB-s rack-re lehet XP-t feldobni?!
-
Tom5
addikt
Sziasztok GeForce-osok!
Lenne egy kérdésem, hátha tudtok nekem segíteni.
64BIT-es Vistám van és szeretnék a régi Heroes 2-vel játszani, de ugye nem indul el a telepítés a 64BIT miatt. Valakinek valami ötlet hogyan tudnám futtatni a játékot?! -
Tom5
addikt
Lara! Itt az új vidkarid
-
Tom5
addikt
Fallout 3 eddig nagyon bejön, de most nemigazán van időm játszani (meló miatt). Nekem a most wanted nemjött be. Túl erősek voltak a zsaruk. Nagyon felidegeltek. Azthiszem egy billentyűzetem is bánta a dolgot. De a Carbon nekem bejövős volt. A Pro street kb két órát bírt és uninstall. Kellene egy UG2 mai grafikával és néhány újítással. Az szerintem ütős lenne. Witcher meg hibaüzivel elszáll, pedig jókat írnak róla nagyon. Ezt a Pure-t szerintem megcsekkolom.
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Tudom ez nem a tápos topik de látom itt sokaknak Corsair tápjuk van.Namost érdeklődtem és utánanéztem,sokan a 450-es változatot ajálják. Itt Fehérváron a 450-es és az 550-es (nem moduláris) között 2K a különbség. De az 550-es leszólják, merthogy más belsővel szállítják blablabla...A véleményeteket szeretném ez ügyben kérni és esetleg valamelyikőtök nem tud olcsóbban tápot szerezni?
itt a 450-es 15500 az 550-es pedig 17500 local credit
mod:kell a táp, mert a kis 360-as csifi már nembírja ha úzom a vga-t és a procit 3ghz fölé.
-
Tom5
addikt
válasz
ludasmatyi #4956 üzenetére
Belső nézetből szerintem viszont nagyon jól lehet játszani,a külső nézetnél viszont elég gáz...
-
Tom5
addikt
Menni fog vele a fifa,anno én is egy integrált vidkarival toltam!
X550 kb 6200/6600-as szint... -
Tom5
addikt
válasz
Beowulf_78 #2871 üzenetére
Test Drive Unlimited
-
Tom5
addikt
válasz
KillHates #1995 üzenetére
Én is idepofátlankodom
Eddigi kártyáim:
S3V64 512kbyte Ram,majd ez bővítve 1 MB-ra
No name nVidia Tnt2 Vanta 32MB
Inno3D Gef2 MX200 (64BIT),32MB RAM
ASUS Gef2Ti 64MB Ram (nagy kedvenc volt a kari,szépvolt és a tuningot is bírta)
GeCube Ati Radeon 9550 alap , majd később Infinity (ez emelt órajelű volt és 9600XT nek felelt meg)
HIS 9800PRO tuti hűtéssel (128/256BIT,szerettem ezt a karit is)
majd ezt cseréltem 1-1ben egy Palit 6600GT-re,amin egy PCVGAHG-1 CU volt!
INNO3D 7600GST 128MB
INNO3D 8600GT 256MB (a hűtés vándorolt mindegyik karira)
Most eladósorban lenne a kis INNO és jelenleg egy EVGA 8800GTS 320 OC-m van ami nekem bőven elég és nagyon bejön!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest