- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Azért csak a radit kell bele tenni, annak meg mind1, két csővel kivezetni a hideg vizet, és kész.
ha minden vizezve van akkor simán mükszik, a vinyó ahogy Lauda említete úgy sincs tuningolva az elvan , max kapnak 1 ventit oszt csókolom.
Nyáron jól jöhet mikor a szobába van 30 fok. Én ha vizeznék tuti megcsinálám, csak az a bibi egy jó víz rendszer vetekszik majdnem 1 kis gémer gép árával, mire összepakolja az ember. -
Laraxior
titán
-
-
Laraxior
titán
Valamennyire...mert 8800 Ultrával meg 12558 lett...Q6600al. Egy ezressel csinálhat többet a GTX280 AMP! mint egy alap 8800GTX. 500 körül lehet a különbség két alap GTX között..8800 és 280. Ejj gyerekek még mindig jó kártya ez a G80as széria
Henk: a gyárilag OC-s kártya több feszt kap..ennél fogva jobban is melegszik. 1.19V-ot kapott a én GPU-m..míg az alap GTX280 pedig 1.16V-ot..valószínűleg ezért lehetett jobban is húzni az AMP!-ot. a ventivezérléshez nem nyúltak... ugyanaz mint a simán. 8x foknál kezd el tekerni a venti...
-
Henk
veterán
-
Bluegene
addikt
-
ImI87
őstag
Kiváncsi vagyok én erre..........
A memóriára szerintem nem változik, mivel az 55nm nem a ramokra vonatkozik, szal ilyen téren nem lesz változás.........
A mostani jófajta 280-asok elmennek 720-730-ig, talán az újak fogják bírni stabilan a 750-et, de ezért remélem, hogy többet is. (és persze az ehhez tartozó shader órajeleket.)A fogyasztás meg a hőtermelés majd kiderül, de szerintem csodákat nem lehet várni. Attól tartok, látva a 9800GTX éss a 9800GTX+ példáját, hogy minimális lesz a különbség. Egyedül az ára fogja megmondani, hogy érdemes lesz-e venni ilyat. Inkább azért lesz jó a GTX290, mert talán lenyomja a megmaradt 280-asok árát, de ez nálunk úgysem fog jelentkezni, mert gebasz van.
Kis szerencsével visszaállhatnak a 100-110K körüli árak....
De máskor már szokott lenni sokkal több hír, konkrét specifikációk. Elvileg 2-3 hét múlva jönnek, és még mindeg csak annyit tudunk, hogy leszenk..... Nem tetszik ez nekem, lehet nem is lehet kapni karácsony előtt, főleg nálunk........
Túl sok a lehet meg a talán, ez pont tükrözi az új kártyák körüli dolgokat.
-
Beowulf_78
addikt
Szerinted. Ezt a Crysis topikban mindenki másképp látta mint te.
-
Henk
veterán
Nekem a 260 volt ilyen mikor megvettem.Nem raktam új win-t és egyáltalán nem lehetett húzni a karit.Illetve a memóriát igen,de a gpu vagy shader órajeleit emeltem akár 1mhz-el és indítottam valami 3d-s alkalmazást azonnal kék halál és restart.
Raktam egy új win-t meg új driver és azóta ez megszűnt.
gr.bence:ugyanezt a gépet már belinkelted 10 hsz-el feljebb is,nem?Amúgy teljesen jó gép,ha most vennék én is ugyanezt venném.Illetve csak a proci lenne ugyanez,de határeset. -
Ombi5
őstag
Tudtommal egesz jo marka es refnyakos innentol baj nemlehet,max ,hogy 1 ev gari van ra,de igy meg mindig kevesebbet buksz,mintha megvennem dobozosat 90ert most! 1 evig ugyse tartja meg ember,plane,hogy most adtam el nagygepem,de jon a tel es ps3 melleg kell 1 pc is!!
Dannyira vacilalok,h ati-t is probalok,mert egesz jokat olvasni rola,majd kiderul meg ez! Utso karim G92 GTS volt,imadtam!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest