Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz TTomax #17096 üzenetére
Tudom, hogy nem egy kategória, csináltam is róla tesztet kint van logout-on. Azt hiszem akkor nem fogalmaztam elég egyértelműen: Nem emlékszem, hogy ennyire gyenge lett volna a 4850 a GTX260-hoz képest. Bár a jót könnyű megszokni ugye...
G4ga: Írjál! Vasárnap ok lenne nekem pl. Amúgy az enyém 216SP-s, de levonunk belőle kb 10%-ot és meg is van a 192-es teljesítménye.
DeSanto: Nem futott túl sok minden a háttérben, sőt kb semmi. Egy zsír új W7 32bit volt fent neki, nem evett sok erőforrást semmi. Azonos órajelen is van kb +10% előnye az E8000-szériának az E/Q6000-el szemben ha két magos működést nézzük. És gonodlhatod egy gamma, mint pl az Assasins Creed nem 100%-on tekeri a két magot. Ezért nem hiszem, hogy nagyon befolyásolta volna a dolgot jelen esetben a 2 mag vs 4 mag.
Amúgy tök igazad van, 4 magon sokkal gördülékenyebb a munka ha több dolgot is csinál az ember.#nincsbennetarcsi
-
G4ga
őstag
Elképzelhetö hogy a most vasárnap nem jön össze! adodtak problámák. plusz valószüleg akkor rakjuk össze a gépet, ugyanis szinte minden megvan már. hétfön megyek a csavarért a hüröhöz. hivtam ma a pixelt és intézett nekem a szervizes csavart a vf1000. viszont jövö hét vasárnap akár le is fixálhatjuk. ugy intézem akkor a dolgokat és beirom a naptárba. ha jó részletek privibe. szerintem simán összehozzunk egy hasonlót mint a hütökkel.
CsíkosMókus: egészen biztosan összehozzuk Qru kollegával.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
ezt produkálja nálam a gyári VGA hűtő, egy "kis" tuninggal
és még hogy nem jó a gyári hűtőVRM-ek 60°C alatt mindvégig
mondjuk löktem még 2 12-es ventit a kártya elejére, és kettőt a tetejére, és leszedtem a felső műanyagboritást, és ramsünik vannak a ramokon[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
FsDKiRA
csendes tag
Üdv!
Most veszek videókarit gépembe, már ki is néztem ezt: [link]
Az a kérdésem lenne megfelel-e hozzá az alaplap meg táp?
MSI P43 NEO-F Alaplap
LC-Power LC5550 550W-os Táp -
Laraxior
titán
válasz FsDKiRA #17105 üzenetére
persze hogy megfelel. ha esetleg nincsen ilyen csatlakozó a tápodon akkor is mellékelnek átalakitót jó kis kártya az
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz diegho #17108 üzenetére
blabla... nekem egy Gaba 450W látja el a rendszert, az meg annyira se táp mint az mégsincsen probléma
mondjuk tény: tápcsere előtt vagyok...majd a víz után
-
Laraxior
titán
válasz diegho #17110 üzenetére
GABA BS-8000
2db 12V-os ág,20A mindkettő.
egyébként van egy kiegészitő FSP Booster 300Wos tápom és a Mercury 450W-os
éééés ezekből lesz majd egy Corsair 650 ismételtenFelesleges elmebetegezni.... van gond a géppel? Nincsen... tuningot is birja, pedig egy Q6600 van alatta és nem alapon hidd el
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Laraxior #17111 üzenetére
akkor meg ne ajánlj már hülyeséget itt annak aki segítséget kér... ha nem értesz hozzá akkor inkább ne mondj semmit. A 650-es LC power 250-300W körül szétesik...
írod, hogy FSP booster van a vga-ra kötve, a Q6600 meg talán fogyaszt minden mással együtt 150-180W-ot... próbáld ki úgy, hogy a booster nincs rákötve. Elhiszem, hogy nem értesz hozzá, ezt már nagyon sok helyen bizonyítottad a fórumon, de a hülyeséget nem kéne reklámozni...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
olyan hideget fúj a táp..meg sincsen erőltetve szépen el van osztva a 3ra aki mer az nyer
12V1:18A
12V2:20A250W? eheh... ennyit eszik a VGA csak + 175W max terhelésen a Q6600
szerkesztés gomb ismerős?
[ Szerkesztve ]
-
stol
addikt
válasz Laraxior #17118 üzenetére
Mérted? MŰSZERREL? Én mértem. A GTX 280 hűtője fizikálisan alkalmatlan 150W-nál több hő eldisszidálására. Nem hiszed? Kit érdekel?
175W-ot akkor eszik a húzott Q6600, HA minden részegysége EGYSZERRE dolgozik. Ez gyakorlatilag lehetetlen.szerkesztés gomb ismerős?
Ismerős.
"Nem mindegy, hogy hülye okoskodik, vagy okos hülyéskedik." Ismerős a mondás?
Műszeresen mért eredmények nélkül nem dobálózok fogyasztási adatokkal.
Vegyél egy TESCOS fogyasztásmérőt és meglepődsz. De oszd el 2-vel a számot, mert 60%-nál nincs nagyobb hatásfoka annak a szarnak.
Részegységek fogyasztását mi lakatfogó műszerrel mérjük, ekkor látjuk az áganként folyó áramokat.Persze, hogy hideget fúj, mivel nincs is rendes hőleadó felülete
Ha miskolci vagy, szívesen látlak egy műterheléses tápvizsgálaton de szólj, hozzak kamerát, mert múltkor nem sikerült jól lefilmezni a detonációt
[ Szerkesztve ]
-
pisti88+
senior tag
Kemények vagytok gyerekek mint a vídida, milenne ha mindenki elvonulna és azzal játszana ami az övé...! Lara az albérlőm, és megy neki a rendszer, ha a gyerek nem akarja szétcibálni a cuccot akkor menni fog neki ha cibálgatja akkor elpukkan és kész!
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
amig nincsen gond addig hiába mondod a műszeres vakert
Anno valaki mondta hogy az alaplap se tud 150-170W-ot leadni ha 6 fázisú..és mégis ment benne a Q6600 200W+ fogyasztással"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
stol
addikt
válasz pisti88+ #17120 üzenetére
Az a gond, hogy az esetek 70%-ban még húzás se kell a gagyi táp pukkanásához.
A pukkanások 10-15%-ban a nagyker visszadobja a táp hibája miatt megpusztult részegységet égés miatt.
Vevő üvölt és veri az asztalt, hogy "De van még rá xy idő jótállás! Táp elpukkant, vitte a lapot, ez miért nem jótállásos hiba?!" Ezt nem fogja fel a piciny számítóközpontja, hogy más részegység által fődarabban okozott kárra NINCS jótállás vállalási kötelezettség és ezt a gyártó se nyeli be.Legyen ez egy vinyó, rajta fontos adatokkal. Elégett elektronika esetén jótállás ugrik és adatok is, mert sokszor a fejerősító is röppen. Goto KÜRT.
Ha azt a gépet én adom el hulladék táppal, lazán felelősségre vonhat, hogy miért adtam ki gagyi táppal és miért nem figyelmeztettem erre? Jogilag meghurcolható az a bolt, aki élet és vagyonvédelmi szempontból be nem vizsgált és veszélyes alkatrésszel adja el a gépeit.
Ezesetben az adatmentést nekünk kellene állni, valamint bebukni a döglött részegységeket.Ezért nálunk az FSP 350PNF a "leggagyibb" táp 6200HUF-ért. A kis irodai gépektől a 4870+4magosig minimum evvel kerülnek ki a pultról. Ez a táp rendelkezik minden ma kötelező védelemmel már. Ettől kérhet erősebb minőségibb tápot a vásárló.
Eddig 1x volt egy 400W-ot kajáló gép, amiben HD2900XT@CF volt és régi 130W-os AMD proc. szénné húzva vizezve. 12V-on 370W-ot kajált HDR rendering és orthos alatt. A táp össze szekunderén 400-410Wot mértünk, hálózat felől táp hatásfokától függően.
Sok-sok szervizben ledolgozott év és tapasztalat után rájöttem, nem éri meg.
Normális táppal szerelt gépek esetében a jótállási időn belül történt meghibásodások aránya hihetetlen 40-60%-al kevesebb. Itt érdekes anomáliákra is gondolok. -
stol
addikt
válasz Laraxior #17121 üzenetére
Amit otthon "spájz" körülmények között ki tudsz terhelni, nincs 200W.
Persze, nyomhatom, de majd emlékezz erre. Mindig az nevet, aki a végén nevet.Honnan tudod, hogy 200W+? Mérted az eső feszültséget az alaplapi VRM-ek induktív tagjain és visszaszámoltad az induktivitások ellenállása és magfesz alapján? Mert enélkül vagy lakatfogós mérés nélkül nem tudod, mit eszik, sőt, nem tudsz te semmit.
Ha itt tartunk. Miért egyre több fázisúak a CPU VRM-ek? Megsúgom, nem a max leadott teljesítmény miatt.
Gép alkatrészeire saját magad teremted elő a vételárat? Ez-esetben jogos, azt csinálsz, amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Természetesen magamnak veszek mindent
-
Laraxior
titán
természetesen. Tudom mi volt a gond
Anno is tudtam hogy a Crucial Ballistix ramkitem mitől ment tönkre. Nyilvánvalóan nem a helyes használattól. Ugyanez a CellShock ramnál
egyébként szó ami szó. Számomra is a legfontosabb a gépben, és amit sosem veszek használtan az a táp. a gép alapja. Most egyelőre erre fussa ki kell hogy birja."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
számolgass csak, én addig használom a cuccot
-
P00By
nagyúr
-
NFree
addikt
Anno én igy vettem a 98gtx-et , a mai napig müködik
[ Szerkesztve ]
vga
-
Laraxior
titán
én meg a két Zotac GTX280 AMP!-ot...szintén működnek pedig az egyik ....
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok! 2hónapja vettem egy gépet, amit felhúztam kicsit.. Adatlapomnál látjátok..
Ebből csináltam egy 4magos procit stb...
- GIGABYTE GV-N26OC-896H-B GTX260 896MB PCIE [link]
A kérdésem: COD: World at war 1órás játék után 65° melegszik... Ez nem túl sokkk egy kicsit? -
rup1u5
nagyúr
válasz intuicio #17143 üzenetére
Gyári bordával, jó házszellőzéssel nálam ebben a kánikulában 80fok fölé is felmegy a gpu gta 4 közben, miközben a venti auton 50-60 %-on járatja magát. Tökéletesen teszi a dolgát, ugyhogy nem aggódom. 65 fok meg több mint jó!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rb26dett
aktív tag
válasz intuicio #17146 üzenetére
Elkél a 12centis venti a házra, de hűvösebb nemigazán lesz a kártya tapasztalataim szerint. nekem van egy 12centis meg 2db 9centis venti. A 65fok meg még alacsony is, látszik hogy nem dolgozik a kártya... Codnál nekem is ez van. Crysist próbálj amúgy tényleg 80fok körül van az üzemi hőfok uh semmi gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest