Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanfan
tag
válasz
Flashback #185 üzenetére
Köszi!
Látom neked is a sima van.Próbáltad azzal is egyébként a BF3-at multiban??Egyébként nagyon csodálkozom azon itt a fórumon,hogy ideális videokártyát 50-60 ezer alatt szinte senkinek nem ajánlanak!Pedig azért szerintem az átlag felhasználó jó ha a 30 ezres kártyát meg tudja venni és mindegyik azt mondja,hogy bőven elég az is!Jó lehet,hogy nem ultra beállításokkal és élsimítással meg mittuomén mivel,de akkor is!
Csak azért vagyok nagy dilemmában,mert épp kártya vásárlás előtt vagyok és nem tudom,hogy sima 650-es legyen 30-ért vagy esetleg a Ti 40 körül.Mert azért legalább 2-3 évig nem szeretnék megint új kártyát venni.Mondjuk nem vagyok egy nagy játékos,de jó lenne,ha egy darabig minden élvezhetően elmenne vele,ha már kedvem szottyan kipróbálni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest