Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanfan
tag
válasz
Flashback #185 üzenetére
Köszi!
Látom neked is a sima van.Próbáltad azzal is egyébként a BF3-at multiban??Egyébként nagyon csodálkozom azon itt a fórumon,hogy ideális videokártyát 50-60 ezer alatt szinte senkinek nem ajánlanak!Pedig azért szerintem az átlag felhasználó jó ha a 30 ezres kártyát meg tudja venni és mindegyik azt mondja,hogy bőven elég az is!Jó lehet,hogy nem ultra beállításokkal és élsimítással meg mittuomén mivel,de akkor is!
Csak azért vagyok nagy dilemmában,mert épp kártya vásárlás előtt vagyok és nem tudom,hogy sima 650-es legyen 30-ért vagy esetleg a Ti 40 körül.Mert azért legalább 2-3 évig nem szeretnék megint új kártyát venni.Mondjuk nem vagyok egy nagy játékos,de jó lenne,ha egy darabig minden élvezhetően elmenne vele,ha már kedvem szottyan kipróbálni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest