Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanfan
tag
Értem,bár itt más is közrejátszik szerintem abban,hogy a Te kártyáddal15 fps-t produkál egy játék!
Én nem azt mondtam,hogy felesleges jobb kártya!Persze,aki teheti és ki is használja az vegye meg!Pláne 2 monitorhoz és mindenáron FHD felbontáshoz!
De nem létkérdés abszolút!Mert egy kicsit úgy van beállítva.Persze ez a gyártok és a piac érdeke,én értem.
Igazából egy kicsit arra akartam rávilágítani,hogy manapság sok ember megvesz iszonyú drága kütyüket,mert megengedheti magának és totál nem használja ki vagy sok esetben azt sem tudja mire való vagy miket tud az adott cucc!!Most nem csak videokártyáról beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest