Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz drlovi #231 üzenetére

Sajnos erről nem igazán tudok most se és késöbb se nyilatkozni, mert a Dirt-öket a Grid-et és a Race 07 játékokat játszom rajta kizárólag, más játékom nincs is. Ezeket mindkettő kártya elviszi 3D-ben is egész jó fps-el 1080-as felbontáson, így nem tudok mást mondani csak amit a tesztek, ez egy picit erősebb, és kevesebbet eszik. Ezért is választottam, és a 3D Vision miatt, mert azt akartam kipróbálni, mivel sokan dicsérték az AMD-s Tridef megoldáshoz képest. Még nem sikerült beállítani, alapból számomra viszont rosszabb a 3D képe mint a 6850-es volt. Az nv által játékokból kimentett állóképek is eléggé furák, nem adnak egyértelmű mélységérzetet, zavaróak a háttérben lévő dolgok, mintha elől lennének. Bal jobb csere után kicsit jobb, de még nem az igazi. Remélem beállítási gond csak, de a 6850-es a trideffel minden további nélkül egyből tökéletes 3D képet adott.

A megjelenítőváltás hiánya (márpedig én sehol se találom a legujabb driverben), meg a mások által dicsért 3DVision beállítási gondok miatt csalódás egyenlőre a kari, de nyilván ez nem mindenkinek szempont. Remélem sikerül majd jól beállítani és akkor tudok majd érdemben nyilatkozni. A halk és hűvös mivolta azonban pozitív, nekem tetszik hogy ilyen kicsi a kari a 6850-hez képest, szerintem nincs szükség a nagy hosszú hűtőre ennél (pl. ASUS) ez a giga hűtő jó kis darab és bőven elég neki!

Új hozzászólás Aktív témák