Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sajnos erről nem igazán tudok most se és késöbb se nyilatkozni, mert a Dirt-öket a Grid-et és a Race 07 játékokat játszom rajta kizárólag, más játékom nincs is. Ezeket mindkettő kártya elviszi 3D-ben is egész jó fps-el 1080-as felbontáson, így nem tudok mást mondani csak amit a tesztek, ez egy picit erősebb, és kevesebbet eszik. Ezért is választottam, és a 3D Vision miatt, mert azt akartam kipróbálni, mivel sokan dicsérték az AMD-s Tridef megoldáshoz képest. Még nem sikerült beállítani, alapból számomra viszont rosszabb a 3D képe mint a 6850-es volt. Az nv által játékokból kimentett állóképek is eléggé furák, nem adnak egyértelmű mélységérzetet, zavaróak a háttérben lévő dolgok, mintha elől lennének. Bal jobb csere után kicsit jobb, de még nem az igazi. Remélem beállítási gond csak, de a 6850-es a trideffel minden további nélkül egyből tökéletes 3D képet adott.
A megjelenítőváltás hiánya (márpedig én sehol se találom a legujabb driverben), meg a mások által dicsért 3DVision beállítási gondok miatt csalódás egyenlőre a kari, de nyilván ez nem mindenkinek szempont. Remélem sikerül majd jól beállítani és akkor tudok majd érdemben nyilatkozni. A halk és hűvös mivolta azonban pozitív, nekem tetszik hogy ilyen kicsi a kari a 6850-hez képest, szerintem nincs szükség a nagy hosszú hűtőre ennél (pl. ASUS) ez a giga hűtő jó kis darab és bőven elég neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest