Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Pityesssz #501 üzenetére
Javaslom előbb készíts be egy PCI-s VGA-t ha netán balul sül el a flashelés. Akkor életre tudod kelteni a VGA-d. Tapasztalat én most csesztem ki magammal nem rég
A legegyszerűbb a pendrive-os módszer. De mivel az nvflash DOS alól fut ezért kell csinálni egy DOS-os bootolható pendrive-ot.
Amik kellenek még:
hp format tool
usb-dos
nvflash
és a BIOS fájl rom-ban a bin nem jó.
+ a NiBiTorPendrive megformáz FAT32-re, HP format tool-al megcsinálod a DOS-os pendrive-od, aztán az nvflasht és a BIOS fájlodat simán rámásolod a pendrive-od gyökér könyvtárába. Belépsz a géped BIOS-ába és beállítod hogy USB-ről bootoljon, nekem csak úgy volt hajlandó ha lehúztam a merevlemezt
Ennyi az előkészületekről.
Miután sikeresen bootoltunk listázzuk a fájljainkat a dir paranccsal, az nvflash és a BIOS fájlunkat kell hogy lássuk.
Egyszerűen indítsd el az nvflasht az új BIOS-al együtt ezt így: nvflash (BIOS fájl neve).rom zárójel nem kell.
Ezután elindul az nvflash kéri hogy nyomj y-t ha fojtatni akarod és vársz amig nem végez.
A végén újraindít és már készen is vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő