Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
colossal89
tag
válasz
ZoliZoli
üzenetére
Szia! Én kipróbálnám a helyedben egy 210GT vagy 520GT karival aprón olcsón 5k alatt lehet venni. És azokról bootolni. A pci-expressz kiosztásra figyelj oda nagyon, pl 1 slotban van az 520GT és a Második PCI expressz slotban a 670GTX akkor a flash-nél oda kell írni, hogy 2 Slotra akarod a flashet amiben a 670 van, erről a parancsot itt fórumon vagy tutorialban megtalálod. Tudok én is a vezeték kötögetős módszerről NV-nél, én nem ajánlom amíg nem vagy 120% ban biztos a dolgodban, és nem próbáltad ki a segéd kártyákkal való életre keltést. Simpla PCI karival is meg lehet próbálni akár. Képeken nem láttam dual bios kapcsolót rajta, ha lenne, akkor már nyert ügyed lenne. Sok sikert hozzá

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest